Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Ruyanaz merhaba ben beyza esim 13 mayis 1986 ben 16 mayis 1990 dogumluyum ve 20 mart 2014 te hamile oldugumu öğrendim 17 subat regl ilk gunu simdi cinsiyet ne oluyor bana hesaplarsn cok sevinirim tsk ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

15 haftalık hamileyim, erkek çıkıyor. Sonucu paylaşacağım

15 haftalık hamileyim, erkek çıkıyor. Sonucu paylaşacağım

Merhaba duygu bu test nasil yapılıyor ben anlamadin ya biliyrsan bana da bakar misin 16 mayis 1999 benim 13 mayis 1986 esim 17 subat regl ilk gunu 20 martta hamile oldugumu ogrendim

Yanlış hesaplamadıysam aynı oluyor yılınız. Ay değil hatta gün farkıyla kız sanki. Baştaki açıklamalarada bir bak. Hayırlısı sağlıklısı gönlünce olsun inşallah

Yanlış hesaplamadıysam aynı oluyor yılınız. Ay değil hatta gün farkıyla kız sanki. Baştaki açıklamalarada bir bak. Hayırlısı sağlıklısı gönlünce olsun inşallah

kafam karıştı benim ya anlamadım bu hesabı ben..ben 4 mayıs 1980 eşim 8 agustos 1976 doğumlu...bu durumda cinsiyet ne oluyor?? allah rızası için yardımmm çok merak ettim

Tesekkur ederim duygu amin hepimizin inşallah birkac haftaya ogrenicem inşallah ogrenince yazarim bakalim tutacak mi

Oğluma 2011 yılında hamile kaldım; eşimin hücre yenilemesi 2009'a , benimki ise 2011 e denk geliyor. Eğer bu hesaplamaya bakacak olursak benim kızım olması gerekiyordu. Yani Bizim oğlanda tutmadı bu hesaplama malesef.

Bende tutmuyor sanırım

Eşim: 10.09.1981
Ben: 24.09.1983

Oğlum: 26.04.2011 doğumlu

ağustos 2010 da hamile kaldım, oğlumda en son ben yenilenmişim:) şimdi yine hamileyim nisan 2014 de hamile kaldım,eşimde bende aynı yıl yenilenmişiz ama gün farkı olarak en son ben yenilenmişim bu durumda kız olması lazım ama ilki tutmadığı için güvenemiyorum:)

Yanlış hesaplamadıysam:)

Eşim: 81,85,89,93,97,2001,2005,2009,2013

Ben: 83,86,89,92,95,98,2001,2004,2007,2010,2013

Son düzenleme:

Rica etsem banada bakabilirmisin esimin:24.07.1991 benm: 25.04.1993 hamile kaldigi. Gun: 28 mayis

canım ben 93lü eşim 88 li noluuur hesaplar mısın bu yıl kalırsam hangisi olur ben olayı anlamdım :26::26:

Hanımlar günümüzde artık ultrason denen cihaz var, hurafelere değil bilime inanın.

Böyle şeylerde zaten %50 şans var ya erkek olacak ya da kız.

Hem gaybı sadece Allah bilir

06.06.1985 eşim.24.06.1987 benim hamile kaldığım tarih 06.04.2014 lütfen hesaolar mısınız

Hanımlar günümüzde artık ultrason denen cihaz var, hurafelere değil bilime inanın.

Böyle şeylerde zaten %50 şans var ya erkek olacak ya da kız.

Hem gaybı sadece Allah bilir

Kesinlikle katiliyorum ne cin ne rus ne bilmem alyans ne de bu hiçbirine guvenmiyordum hepsinde kiz çıktı ama 17. Haftamda erkek denildi ve su an 21 e girdim erkek oldugu Allahin izniyle kesinlesti

Allah oğlunuzu sağlık sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…