kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
15 haftalık hamileyim, erkek çıkıyor. Sonucu paylaşacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yanlış hesaplamadıysam aynı oluyor yılınız. Ay değil hatta gün farkıyla kız sanki. Baştaki açıklamalarada bir bak. Hayırlısı sağlıklısı gönlünce olsun inşallah
Yanlış hesaplamadıysam aynı oluyor yılınız. Ay değil hatta gün farkıyla kız sanki. Baştaki açıklamalarada bir bak. Hayırlısı sağlıklısı gönlünce olsun inşallah
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
Hanımlar günümüzde artık ultrason denen cihaz var, hurafelere değil bilime inanın.
Böyle şeylerde zaten %50 şans var ya erkek olacak ya da kız.
Hem gaybı sadece Allah bilir
Kesinlikle katiliyorum ne cin ne rus ne bilmem alyans ne de bu hiçbirine guvenmiyordum hepsinde kiz çıktı ama 17. Haftamda erkek denildi ve su an 21 e girdim erkek oldugu Allahin izniyle kesinlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?