Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Benimde bi kızım var hesap tuttu şu anki bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim ama hesaba göre kız olması lazım ve ilk günden beri kız olduğu içime doğuyor bu arada çin takvimi de kız diyor hayırlısı artık

Şimdi eşimin yaşını hesapladım malesef tutmuyor ilk çocuğum erkek olmalıymış ama kızım var ve bi kaç yakınımkini de hesapladım hiç biri tutmadı sanırım doğru değil bu hesaplama işi

Nasil hrsaplaniyo benim 1haziran 1993 eşimin 8 aralik 1976 bana hesaplar misiniz

Nasil hrsaplaniyo benim 1haziran 1993 eşimin 8 aralik 1976 bana hesaplar misiniz

Bu hücre yenilenmesine göre 2017 de senim hücre yenilemen olmuş oluyor yani bu mantığa göre kızın olmalı canım ama tabi bunlar işin eğlencesi bence bir mantığı yok ama hakkında hayırlısı.

Kızlar ben 83lüyüm eşim 84lü ikimizinde 2016 çıkıyor son yenilenme nasıl olcak bu iş

Kızlar ben 83lüyüm eşim 84lü ikimizinde 2016 çıkıyor son yenilenme nasıl olcak bu iş
Hangi ay doğduğunuz önemli hamile kaldığın aya yakın olan doğum ayı baskın gelir. Benim bildiğim kan bağışı yapıldığında hücre e yenilemeai oldupu için bu teoride tutmayabilir. Eşim sürekli bağışta bulunur 3 ayda bir. O yüzden bende bu teori tutmuyor

Bana da yardımcı olur musunuz eşim 93 Kasım ben 93 Ocakliyim 2017 nisanda hamile kaldım hangimize yakın oluyor bana mı o zaman kız mi büyük ihtimal

Bana da yardımcı olur musunuz eşim 93 Kasım ben 93 Ocakliyim 2017 nisanda hamile kaldım hangimize yakın oluyor bana mı o zaman kız mi büyük ihtimal
Hesapladım ikinizde 2017 de kan yeniliyorsunuz siz ocalta eşiniz kasım ayında olduğuna nisanda kalınan hamilelikte bu hesaba göre kız olma ihtimali yüksek çıkıyor

Hesapladım ikinizde 2017 de kan yeniliyorsunuz siz ocalta eşiniz kasım ayında olduğuna nisanda kalınan hamilelikte bu hesaba göre kız olma ihtimali yüksek çıkıyor
Teşekkür ederim belli olunca yazarım kız istiyorum sağlıkla insaAllah öncelik o ama gönlümde kız yatıyor hayırlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…