Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Cnm ben hesapladım eşimle ikimiz 2015de kan yenilemisiz,ama o hangi ayda doğdu bilmiyoruz.erkek 4 yilda bir,kadın 3. ay olarak en son ben yenilediysem kız o yenilediyse erkek:)
evet canım sorun orda zaten. şayet dediğin gibi eşin temmuz da doğdu ise ikinizde temmuzda doğduğunuz için gün de gerekli oluyor ama o hiç bilinmiyordur.
neyse bu teori tutmayan da çok canım. mesela ablamın ikinci kızı bu teoriye göre erkek olmalıydı

Kızlar ben bundan bişey anlamadım ya ben 1993 eşim 1988 ikimiz yenilenmeside 2015 e denk gelmiyor şimdi nolcak :)))

Benim de kızımda tuttu bakalım ikinci de tutacak mı

Benim tuttu valla ne kadar dogru bilemiyorum ama yine insan bi sevindirik oluyor :)
doğum tarihim doğru değil kimlikte 20 0cak yazıyor 1989 normalde nisanda doğmuşum kaçında olduğunu bilmiyorum bana da bakarmısınız bir kızım var ikinciye hamileyim iki aylık pek insanmıyorum tesadüfdür tutumuş ola bilir eşinmin doğum 1984 15 mayıs bakaa BİLİRMİSİNİZ 29 ekim de adet son

Benim doğum tarihim 10.09.88 eşim 4.5.85 hamile kaldığım ay 2015 eylül. Son adet 2 eylül benide hesaplayabilirmisiniiiiiizz lütfeeennnnnn

Cnm ben hesapladım eşimle ikimiz 2015de kan yenilemisiz,ama o hangi ayda doğdu bilmiyoruz.erkek 4 yilda bir,kadın 3. ay olarak en son ben yenilediysem kız o yenilediyse erkek:)
canım bunu sen ve eşinin yaşına 4 sayı ekleyerek yap rus takvimi gibi çünki kadında erkekte 4 yılda yeniliyor kanı tekrar hesapla bi bakalım sonuç ne.benim 2 çocuğum tuttu bak bi seninkilere

En son ben 2013 te yenilenmisim.
Esimde 2014 te yenilenmis. Suan hamileyim 2 aylik. Simdi hesaba gore ne oluyor anlamadim?

En son ben 2013 te yenilenmisim.
Esimde 2014 te yenilenmis. Suan hamileyim 2 aylik. Simdi hesaba gore ne oluyor anlamadim?
Eşinin kanı senden sonra yenilendiği için bebeğiniz onun cinsiyetinden yani erkek çıkıyor canım. Hanginizin kanı en son yenilendiyse cinsiyette o oluyor bu uygulamaya göre,kızımda tuttu ama tutmayan da çok var.

Bak goruyo musun tatlim simdide erkek cikti. Bir erkek bir kiz gidiyoruz hadi bakalim

Bak goruyo musun tatlim simdide erkek cikti. Bir erkek bir kiz gidiyoruz hadi bakalim
Aynen canım bak bende de öyle kese olayı şüpheli bebiş tam ortada çin erkek diyor bioritm kız diyor rus takvimi erkek diyor belirtiler kıza yakın ay işimiz zor valla iyice doktorun eline kaldık seninle

iki oğlumda da doğru çıktı şidmi kız için deniyoruz vallaha da kız zamanı hadi inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…