Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Eşim 92 kasım, bende 94 kasım :) tabi doğruluğu kesin değil ama merak işte :)

Bu hesap ameliyat olduysaniz kan verdiyseniz degisiyo o zamanda kan yenileniyormus cunku ona gore hesap yapmaniz lazim

Kan verme dediğiniz nasıl kızlar yani ben mesela hamile olduğumu öğrenmeden önceki aylarda kan verdim değerime baktırmak için ama hamile değildim. Bunun gibi mi yani?

Kan verme dediğiniz nasıl kızlar yani ben mesela hamile olduğumu öğrenmeden önceki aylarda kan verdim değerime baktırmak için ama hamile değildim. Bunun gibi mi yani?
Kan bağışından bahsediyorlar. Bayağı bir kan alınıyor ya hücreler o kanı tekrar üretmek için çalışmaya başlıyorlar

İkinizde 2016 yılında da hücre yenilemişsiniz eşin kasımlı olduğu içim o son yenilemiş yani bebiş erkek oluyor. Bakalım sende tutacak mı?

Mutlaka yazicam ogrenince bi oglum var 19 aylik bakalm buda mi erkek olucak benim icimden de hep erkek geciyor hayrlisi

Eşim 86 ekim dogumlu ben 91 haziran doğumluyum yalnız 2012 de kan vermiştim bu yıl hamile kalırsam cinsiyeti ne olur

pikolata78 canım ben şubat 1986 doğumluyum eşim kasım 1981 ekim ayında hamile kaldım hatta tam yumurtlama günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…