- 31 Ekim 2017
- 14
- 4
- 1
- 30
Ara dönemi bende duymadım ama eşinle aynı yıl hücreleriniz yenileniyorsa döllenmenin olduğu aya dikkat ediliyor yani kimin doğum günü döllenme öncesinde ise cinsiyeti o etkiliyor deniyor. Ama bu teori tutmadı diyenlerde çok.Ya bu ara dönem noluyoor :)
Eşim 92 kasım, bende 94 kasım :) tabi doğruluğu kesin değil ama merak işte :)Ara dönemi bende duymadım ama eşinle aynı yıl hücreleriniz yenileniyorsa döllenmenin olduğu aya dikkat ediliyor yani kimin doğum günü döllenme öncesinde ise cinsiyeti o etkiliyor deniyor. Ama bu teori tutmadı diyenlerde çok.
Bu hesap ameliyat olduysaniz kan verdiyseniz degisiyo o zamanda kan yenileniyormus cunku ona gore hesap yapmaniz lazim
Canım kan verince kesin değişiyomuymusBu hesap ameliyat olduysaniz kan verdiyseniz degisiyo o zamanda kan yenileniyormus cunku ona gore hesap yapmaniz lazim
Benimkini hesaplarmisiniz rica etsem esim 86 mayis ben 95 eylul son adet tarihim 22 eylülCanım kan verince kesin değişiyomuymus
Kan bağışından bahsediyorlar. Bayağı bir kan alınıyor ya hücreler o kanı tekrar üretmek için çalışmaya başlıyorlarKan verme dediğiniz nasıl kızlar yani ben mesela hamile olduğumu öğrenmeden önceki aylarda kan verdim değerime baktırmak için ama hamile değildim. Bunun gibi mi yani?
İkinizde 2016 da son kez z hücre yenilemişsiniz. Aynı ay doğduğunuz için döllenme tarihi ve ikinizinde ayın kaçında doğduğunuz bilgisi gerekli hesaplamak içinEşim 92 kasım, bende 94 kasım :) tabi doğruluğu kesin değil ama merak işte :)
Benimkini hesaplarmisiniz rica etsem esim 86 mayis ben 95 eylul son adet tarihim 22 eylülİkinizde 2016 da son kez z hücre yenilemişsiniz. Aynı ay doğduğunuz için döllenme tarihi ve ikinizinde ayın kaçında doğduğunuz bilgisi gerekli hesaplamak için
İkinizde 2016 yılında da hücre yenilemişsiniz eşin kasımlı olduğu içim o son yenilemiş yani bebiş erkek oluyor. Bakalım sende tutacak mı?Benimkini hesaplarmisiniz rica etsem esim 86 mayis ben 95 eylul son adet tarihim 22 eylül
İkinizde 2016 yılında da hücre yenilemişsiniz eşin kasımlı olduğu içim o son yenilemiş yani bebiş erkek oluyor. Bakalım sende tutacak mı?
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah canımMutlaka yazicam ogrenince bi oglum var 19 aylik bakalm buda mi erkek olucak benim icimden de hep erkek geciyor hayrlisi
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım
Son adet tarihim 9 eylul. Ben 6 kasim. Esim 17 kasimİkinizde 2016 da son kez z hücre yenilemişsiniz. Aynı ay doğduğunuz için döllenme tarihi ve ikinizinde ayın kaçında doğduğunuz bilgisi gerekli hesaplamak için
En son senin hücren yenilenmiş o yüzden bebeğin kız olma ihtimali yüksek canım. Sağlıkla gelsin inşallah canımpikolata78 canım ben şubat 1986 doğumluyum eşim kasım 1981 ekim ayında hamile kaldım hatta tam yumurtlama günü
Bu durumda bebişin erkek olma ihtimali yüksek canımSon adet tarihim 9 eylul. Ben 6 kasim. Esim 17 kasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?