Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ben eylül eşim mart doğumlu o zaman en son benimki olduğundan muhtemelen kız sanırım:))Allah ım sağlıklısını ver tabi kız erkek hiç farketmez bizimkide merak işte:sm_cool:

aaaaaaaaaaaa süper ben yaptım erkek çıktı .gerçekten de bebişim erkek olcak.alllah herksein gönlüne göre versin .

Selam ben 1983 agustos 11
esim 1982 ocak 14

19 subat 2007-de bir kizim oldu

son adet tarihim 29 mayis
hangi aylarda erkek bebek ihtimali var

tesekkurler

merhaba canım ben 81 eşim 79 veya 78 doğumluymuş 2003 te bir kızımız oldu.bizimkisini de hesaplayabilirmisiniz.yani biraz karışık doğum tarihinden dolayı eşimin.cevabınızı bekliyorum.ben hesaplıyorum arada kaldım

Selam ben 1983 agustos 11
esim 1982 ocak 14

19 subat 2007-de bir kizim oldu

son adet tarihim 29 mayis
hangi aylarda erkek bebek ihtimali var

tesekkurler

erkekler 4 yılda bir bayanlarda 3 yılda bir hücrelerini yenilermiş. Ensın hangidi yenilemişse dogacak bebegin cinsiyeti o cinsten olurmus.şimdi en son sen 2007 de yenilemişsin
Eşin 2006 da yenilemiş sen de 2009 da hamile kaldıgına göre bakıyorum en son sen yenilemiş cıkıyorsun. Yani cinsiyeti kız oluyor canım.Bunu sende yapabilirsin.Dogum tarihlerinizin üzerine ekliyeceksiniz. bayan için 3 erkek için 4 ekleyeceksin.

canm dogdugunuz ayraıda yazarmısın ?

banada biri yardımcı olsunn
tam anlayamadım çünkü

bi ablam eylül 80 li, eşi temmuz 73 lü
diğer ablamda ağustos 74 lü, eşide mart 67 li

şuanda 1,5 aylık hamile her ikiside
acaba neyleri olucak:)

YA BEN HESAPLAYAMADIM:sinifsinif: BEN 89 LUYUM EŞİM 84 LÜ BİRİ BANA YARDIMCI OLABILIRMI LÜTFEEEEEENopuyorumnanaktan

hadi bakalım size bir soru beyin jimnastiği yapın ben 79 _17mayıs eşim 73 _17şubat nisanın başında hamile kaldım sat 18 mart cinsiyeti cumartesi öğrendim

Benimde kafam karıştı valla ben 84 lüyüm eşimde 81 li 8 buçuk haftalıkta hamileyim acaba cinsiyeti ne olucak çok merak ediyorum lütfen banada yardım edermisiniza.s.

kedicikim erkek olma olasılığı yüksek çünkü sen 2008 yılında yenilenmişsin eşin ise 2009 da yenilenmiş yani eşin daha erken yenilendiği için cinsiyeti erkek büyük ihtimalle

aranıza yeni katıldım cinsiyet tahmin yöntemini tekrar yazarmısınız çok merak ettim.bende hamileyim

ya ben bişey anlamadım kızlar benimkinide hesaplarmısınız hamileyim şuan .ben 14.05.1988 dogumluyum eşimde 05.03.1986 dogumlu

aranıza yeni katıldım cinsiyet tahmin yöntemini tekrar yazarmısınız çok merak ettim.bende hamileyim

canım bayanlar 3 yılda bir erkekler 4 yılda bir yenileniyormuş doğum tarihinin üzerine 3 yıl ekleye ekleye hamile kaldığın yıla kadar hesaplıyorsun ( eşine de aynı işlemi 4 ekleyerek yapıyorsun ) en son kim yenilenmişse bebiş onun cinsiyetinden oluyormuş mesela 79 luysan eşin 74 lüyse; sen:79-82-85-88-91-94-97-2000-03-06-09 eşin:74-78-82-86-90-94-98-2002-06 bu durumda en son bayan yenilenmiş bebiş kız olacak gibi ( kafan daha çok karıştı eminim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…