Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

şöyle anlatayım
benim bi ark.ımında eşiyle aynı sene yenilemesi
ama kadın şubatta erkek eylülde yeniliyo yani doğdukları ayda
arkadaşım eylülden önce hamile kaldı ve kız çocuğu oldu
eğer eylülden sonra kalmış olsa idi muhtemelen erkek olucaktı

valla benimle eşiminde 2009 da eşitleniyor eşim şubat ben mayıs martta hamile kaldım erkek olması gerekirken benim kızım geliyor yani çok inanılacak bişey değil ama eğlence oluyor

arkadaşlar konuyu baştan sona okudum çok ilgimi çekti kendimnde denedim bir kızım var doğru çıktı. ablamın bir kızı bir oğlu var ikisi de doğru çıkıyor.ancak diğer ablamın iki oğlu var onda tutmadı onun kız görünüyor.bu arada konuyu başlatan arkadaş görünmüyor.acaba hesaplamaların doğru olmadığını mı düşünüyor artık kendisi merak ettim.

cnm ben böle bi sayfa açtıgımı bile unuttum kendimle öye meşguldum ki....ben hiç bir zaman kesin demedim kızlar eşim ögrenmiş anlattı bana bizde hesapladık kızımızda dogru çıktı eşim iş yerinde yapmış herkesin dogru çıkıo dedi bende arkadaşlara yaptım %90 doğru çıktı sizlerle paylaştım....sonuçta ben müneccim degilim....

canım benim oğlumda yanlış çıktı. şu an hamileyim kız çıkıyor ama doktor bunada erkek dedi.
rica etsem ikisini birde sen hesaplayabilirmisin. lütfen. zahmet olacak sana ama lütfen.
eşim:07.09.1973
ben:27.01.1977 doğumluyum.
1-oğluma Mart 2005 'te hamile kalmıştım.
2- şu an 20 .haftalığım.şubat 2009'da hamile kaldım.

şimdiden teşekkürler...cevaplarını merakla bekliyorum. sevgiler....

mrb arkadaşlar bende yakınlarımda doğum yapan herkesi hesapladım çoğu yanlış çıktı.
ama çin takvimine göre hamile kalırsanız %90 doğru çıkıyor

mrb arkadaşlar bende yakınlarımda doğum yapan herkesi hesapladım çoğu yanlış çıktı.

ama çin takvimine göre hamile kalırsanız %90 doğru çıkıyor

çin takvimine göre bakarken yaşı iyi hesaplamak gerekiyor. bu sitede birisi "Çin Kameri Takvimi"diye bir adres vermiş.orda doğum tarihinizi ve gebe kalınan ayı yazıp hesaplaya basınca otomatik çıkıyor.ben 32 yaşında olduğumu sanıyordumve bebeğim kız çıkıyordu. orda 33 ve erkek çıktı. doktorda erkek demişti.çıktı. gerçek yaşınıza 9 ay ekliyorsunuz falan...o zaman

kizlar banada yardimci olurmusunuz... ben 1983 dogumluyum esimde 1976 dogumlu suan 21 haftalik hamileyim acaba kizmi? erkekmi? lutfen yardimmm...

82 liyim ve gecen ay 2aylık hamıleyım,hesapladım bana denk gelıyo hamıle kaldıgım tarıh kız mı yani?ama dogru yapıp yapmadıgımdan emın olamadım,arkadasım lütfen benim için hesaplarmısın çok heycanlandım valla...

slm kızlar banada yardımcı olun 11 haftalık hamileyim,
ben 21.10.1982
eşim 10.11.1980
acil cevap kızlar sabısızlandım şimdiden teşekkür

merhaba bayanlar bende merak ettim herkes doğru çıkıyor deyince..banada yardımcı olurmusunuz
benim doğum tarihim mayıs 82
eşimin kasım 78

bu hesaba göre en son ikimizde 2006 da yenilenmişiz...ben 2009 da eşimde 2010 yenilencek gözüküyor..ben şu an hamileyim...bu hesaba göre en son 2009 da olduğu için ben yneilenmiş gözüküyorum değilmi yani kız olması gerekiyor..ama benim bebiş erkekCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…