Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ewet kızlar bu yöntemi duymuştum hamile kalmadan önce hesapladığımda erkek çıkıyordu.şu an 4.5 aylık hamileyim doktor %95 erkek dedi.Bakalım.Doğru çıkarsa bi de kız istiyorum :)))))))))))))) Herşey Allah tan tabi ki.

ben şimdi hesapladım kızlar,eşim 81 ben 83 doğumluyum.bu durumda bebeğim erkek görünüyo bu takvime göre.bakalım,ben böyle şeylere hiç inanmam ama meraktan yaptım:)
bu cumartesi kontrolüm var,cinsiyetini söyleyebilir doktor.
yazarım sizede.

arkadaşlar acil yardım ağustos gibi hamile kalmayı planlıyorum benim doğum tarihim-1982 eşimin doğum tarihi 1979 benim hesaplamama göre benim 2010 da yenilenecek eşimin 2011 bu durumda napmam gerekio ben kız istiyorumda lütfen yardımmmmm.

arkadaşım çin takvimine bakabilirsin.şuana kadar sorduğum pek çok arkadaşım çin takvinin genelde doğru çıktığını söylüyor.

Canım sen 2009 da yenilemişssin zaten.eşinin yenilemesine 2 sene var yani 2011 e kadar vaktin var :) cinsiyetinin kız olmasını istiyorsan .

slm rüyanaz
yazın ilgimi çekti çünkü bu sene hamile kalmayı istiyorum.
ama hesaplamanın nasıl olacağını anlamadım
ben 83 lüyüm eşim 82 li ve 2009 da hamile kalmak istiyorum benim için hesaplarsan çok sevinirim. sen hesapladığın için sana güveniyorum kendime değil çoooook teşekkür şimdiden

Shine canım ozaman ben eşimden önce yenilenmiş olmuyomuyum 2009 da yeni yenilenmiş oluyorsam kızım olmazmı eşimin yenilenmesi 2011 ise sonuç?

Shine canım ozaman ben eşimden önce yenilenmiş olmuyomuyum 2009 da yeni yenilenmiş oluyorsam kızım olmazmı eşimin yenilenmesi 2011 ise sonuç?

canm sen kız olmasınımı istiyorsun erkek mi ?

Eger kız olmasını istiyorsan tam vakti :)
Yok erkek olmasını istiyorumn diyorsan 2011 den sonra calısmalara baslıyacaksınız :)

temmuz-ağustos gibi düşünüyorum seneye yaza denk gelmesi için işallah bu test doğru çıkarda cinsiyetini burda paylaşırım canım

temmuz-ağustos gibi düşünüyorum seneye yaza denk gelmesi için işallah bu test doğru çıkarda cinsiyetini burda paylaşırım canım

İnşallah canm ama herseyden önelisi saglıklı ayıpsız kusursuz olsun .
Bunların hepsi tahminden ibaret herseyi allah bilir allahın dediği olur canm.
Sonra bana kızma kızın olmazsa yerimseniben bende arkadasların söyledikleri kadar sana yardımcı oluverdim :)

yok canım teşekkür ederim benimki sadece bi heves işte hakkımızda hayırlısı olsun tabi ilk bebiş kız erkek farketmez ama insanın gönlü kayıyor işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…