Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

bende hiçbişi anlamadım bu hesaptan ya. ben 80 aralık lıyım eşim 79 ocak. temmuzda hamile kaldım eee ne oluyor şimdikk?

Ben şu an beş aylık hamileyim. Eşim 77, ben 80 doğumluyum. Buna göre hesap yapınca erkek çıkıyor ama üç doktora gittik şimdiye kadar üçü de kız dedi:uhm:

Ben şu an beş aylık hamileyim. Eşim 77, ben 80 doğumluyum. Buna göre hesap yapınca erkek çıkıyor ama üç doktora gittik şimdiye kadar üçü de kız dedi:uhm:

bir de aylarina bak canim, esinin dogum gunumu daha onceydi hamile kaldigin tarih mi ?eger esinin dogum gununden once hamile kaldiysan kiz sonra hamile kaldiysan erkek olmasi lazim bu yonteme gore...

Neden kız oluyor ikiside 2008 de hücre yenilemiş 2009 da hamile kalıyor anlamadım ben.
bende nişanlımda 2007 de hücre yeniliyoruz ve 2009 da evlenip hemen hamile kaldığımı düşününürsek ne olacak şimdi cinsiyeti. :uhm:

canım ben kasım 1983 , eşim ekim 1978 doğumluyuz.ben hesapladım ikimizinde aynı yıl çıktı ben kasım doğumlu olduğum için bu yıl sonuna kalırsam kız mı yani ? peki 2010 da kalırsam ? off kafam karıştı yaa :))

benım ekim 83 ,eşim nisan 73 ben ne zaman kalırsam kız olur pekı benım de kafam karıstı ya.

benimki de tuttu valla. kız oldu ilk çocuğum. ikinciyi düşünüyoruz şu aralar ve erkek olmasını istiyoruz. her iki cinsiyetten çocuğun anne-babası olma zevkini tatmak için :) 2010 dan önce hamile kalmam gerekiyo bu durumda. yoksa teee 2012 ye kadar beklememiz gerekicek :sinifsinif:

slmmmmmm ben de ögernmek istiyom yaaa ben 1984 subat, esim 1979 kasım o zaman mercimegin cinsiyeti nedir lütttffffffeeeeeennnnn

benimkinide yapın arkadaşlar ben 89 esim84 doğumlu şunan 20 haftalık hamişim.
benim bebişin ne olabilir....lütfeeeeeeeen cvp yazın :Saruboceq:

benimkinide yapın arkadaşlar ben 89 esim84 doğumlu şunan 20 haftalık hamişim.
benim bebişin ne olabilir....lütfeeeeeeeen cvp yazın :Saruboceq:

canım ben sana baktım senin bebiş erkek çıktı bakalım tutucak mı hayırlısı olsun dahihoyyyt

slmmmmmm ben de ögernmek istiyom yaaa ben 1984 subat, esim 1979 kasım o zaman mercimegin cinsiyeti nedir lütttffffffeeeeeennnnn

senin mercimeğin de kız çıktı güzelim tutarsa tabi ben de bu tutmadı da bnm erkek çıkıyo fakat doktor kesın kız dedi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…