Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

canım benımkınıde hesaplarmısın 1989 ben 1978 esım 2009 da hamıle kaldımm nolurrr soleee

ben hamileyim hesaplamalara bakılırsa erkek olacak cinsiyeti öğrenir öğrenmez buraya yazarım artık......
kız erkek farketmez sağlıcakla gelsin inşallah...

bugun baktırdım 2 lı tarama testınde kız cıktı dr buyuk ıhtımal kız dedııı

şimdi arkadaşımınkini hesapladık yanlış çıktı arkadaşım 1980li eşi 1974 lü 2006 yılında hamile kalmış erkek çıktı fakat kızı var acaba biz mi yanlış hesapladık

Arkadaşınızın eşi 2006 da en son kan yenilemiş görünüyor fakat eşinin doğduğu ay hamile kalınan aydan sonra ise tutmuyor olabilir.Çünkü daha kan yenilememiş olur.Tabi bu benim düşüncem.

benim 84 eylül eşiminki 78 şubat bu sene ve seneye hamil kalrsam ne olucak acaba rica etsem yazarmısın...

canım bu sene kalırsan hatta 2010 şubat ayına kadar kız çıkıyo ama 2010 şubat yani eşinin doğum gununden sonra kalırsan erkek ta ki eylül 2011 e kadarsengözlerimebaksanab,hesaplamada bu şekılde gorunuyor tabiki tutarlılığı tartışılırşakkıdı

kızlar lütfen benimkini de hesaplarmısınız
ben 86 eşim 78 doğumlu bu yıl hamile kaldım

banada bi el atsanız kızlar hesaplayamadım bir türlü ben 85 eşim 80 doğumlu 2010da doğum yapacağım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…