Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

benim kafam basmadı ya
biri hesaplasın
her yıla çizik attım nerdeyse
eşim 79 ben 85 şimdi bu sene ikinciye hamile kalırsam noluyo
seneye hamile kalrısam noluyo biri bi hesaplasın
hala matematiğgim zayıf ..

canım 2009 da hamile kalmışsın o yüzden senin ki 2008 eşininki ise hamile kaldığın yıl 2009 da yenilenmiş kanı buna göre bakılırsa erkek gözüküyor hayırlısı

Demet çok sağol canım teşekürederim..zaten bütün yaptığım takvimlerde erkek çıktı ama ben şu an üçüzlere hamileyim aceba hepisi erkekmi bir şans kız olamazmı biri arada inşallah kaynamıştır :Saruboceq:gerçi hepisi bahane yeterki sağlıklı olsunlar bende erkek olduklarını hissediyorum zaten..rabbim hayırlısını eli ayağını düz versin sağlıklısını versiiin ömürlüsünü versiiiiiiin cümlemizee gerisi boş inanın..

kızlar benım 16-10-1983 eşimin 29-04-1973 arkadsın verdıgı lınkte 2010 ekım 16sından sonra yanı benım kan yenılememden sonra kız dıyor bız bu ay denedık ama eşimin de 2009 nısanda yenılenmıs oldugu hala bıtmesı gerekmez mı 2010 ekıme kadar erkek dıyor ama bu adaletsızlık olur ya

merhaba ben foruma yeni katıldım bir kızım var ikinciyi düşünüyorum benim içinde bakarmısınız.benim doğum tarihim 09-03-1980 eşiminki 10-10-1978 bakarsanız sevinirim teşekkürler

merhabalar tarih versem benımkınıde hesaplarmısınız
opuyorumnanaktan

selam kızlarr normalde bnım dogum tarıhım 1988 ama 2009 yılında kurtaj oldum nılt arkadasımızın dedıgıne gore bole durumlarda degısıomusss

ben 88 ama 2009 kurtaj
eşim 84

hesaplayabılırmısınız

benimkinide hesaplarmısınızzz ben 84 lüyüm eşimde 81 li 2009 aralıkta hamile kaldımmm acele cvp yazarsanız sevinirim

selam kızlar benim doğum tarihim şubat 82 eşimin mayıs73 lütfen cevap bekliyorum

selamlar arkadaşlar rus cinsiyet takvimi diye bir konu var orda hesaplamak için link var onu kullanın

ben 84 aralık, eşim 82 ekim doğumlu 2 yıl sonra bebsı dusunuyoruz bakalım hesap yapam :)
ben;
84+3= 87+3 =90+3= 93+3= 96+3=99+3=02+3=05+3=08+3=11 ---- 2011 aralıktan sonra hamıle kalırsam kız olacak
eşim;
82+4=86+4=00+4=04+4=08+4=12--------------- 2012 ekımden sonra hamıle kalırsam erkek olacak

kadınlar 3 yılda bir hucre yenılıyor; kendi dogum tarıhınize 3 yıl eklıyıp hesaplıcaksınız

erkeklerde 4 yılda bir hucre yenılıyor;eşinizin dogum tarıhıne 4yıl ekleyıp hesaplıcaksınız..

hangi yıl kız veya erkek bebıs ıstıyorsanız ozamana kadar hesaplıcaksınız bu kadar.

eger yıllarınız esit çıkıyorsa ozamanda eşinizle olan aylarınıza gore bakın.. önce hanginizin ayı yenılenırse yani kadının yenılenırse hucresı

KIZ,erkegin hucresı yenılenırse ERKEK olacak.

Son düzenleme:

ben yaptımda tam anlayamadım ben88 li eşim 80 li benim 2009da eşimin 2008de ozaman kız demek mi?a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…