Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ben 1989 eşim 1984 lü.. 2009 temmuzda hamile kaldım..
benim 2010 eşimin 2008 oluyor :S ne oldu anlamadım

kaydirigubbakcemile3 benim kızımda da karnımdaki oğlumda da tutmadıı.. zaten tutacağını düşünmemiştim ama denedim sadece :)))

kızım 2003 lü..2002 de hamile kaldım .. benim kanım 2001 de eşimin ki 2002 de yenilenmiş bu hesaba göre.. ama 7 yaşındabir kızım varr... :))

oğlum da 2010 lu olucak inş.. 2009 da hamile kaldım.. en son 2007 debenim kanım yenilenmiş.. ama oğlum olucak inş..

yanii bu tezi de çürüttüm.. çin takvimii.. kameri çin takvimi.. aşerme türüyle cinsiyet tahmininden sonra bu hesaplama da yalan olduu... :))) yine de paylaşım için sağolunn....

slcn... seninkini hesapladım ben...

2012 yılına kadar hamile kaldığın taktirde kızın olucak görünüyoo... en son 2009 da senin kanın yenienmiş çıkıyo çünkü... 2012 de ikinizinde kesişiyo amao durumda ne yapılıyo bilemicemm...

Sende ben gibi tüm tezleri çürütmüşsün :) Allahtan başka kimse bilemez bizimki işin eğlencesi işte.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. İsteyen herkesin hayırlı ve sağlıklı bir kızı bir oğlu olsun inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…