Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Merhaba Arkadaşlar,
takvimin açıklamasında ;büyük kan kayıpları kan yenilemesini değiştirir diyor.Yani düşük,doğum,kürtaş,cerrahi girişim vs. den sonra kan yenilenirmiş.Böyle bir operasyon geçiren ,doğum tarihini bu tarih olarak girsin o zaman sonuçlar değişiyor.

bende de tutmadı buna bakacak olsammm ohohoho anca 2014 den sonra oğluşum olabilirmiş.Benim 2007 de eşiminde 2006 da yenilenmiş.Ben önde görünüyorum,kızım olması gerekirdi ama doktorumun dediğine göre çok büyük olasılıkla erkekmiş.Sonraki 2010 da eşitlenio ama ikimizde eylül doğumluyuz ben eylül16 , eşim eylül 14 yine ben öndeyim.Eğlencelik olarak bakın işte kaç kişiye yaptıysam da tutmadı

Benim eşim kan fazlalığından dolayı her 3 ayda 1 kan veriyor.Hesaba göre ben en son 2008 de eşim 2006 da yenilemiş kız çıkıyor ama eşim ben hamile kalmadan önce kan verdi yani bu hesap bizde tutmuyor sanırım...

Ayy benim de kızım olacak o zaman:)) Eşim 1979 doğumlu ben 1984 benim 2008 de yenilenmiş, eşimin de 2007 de yenilenmiş.

aaaaaaaaaaaa
şimdi benim bu yıl yenilenmiş kanım 2 kızım var 3, de kız o zaman.. olsun bakalım kızlar yurdu babada yurt müdürü olsunzemuszemus

99 da doğum yaptım 99 da yenilenenimiz olmamış 2000 de benim ki yenilenmiş bu yıl doğum yapmış olsaydım da ikimizin ki de bu yıl yenilenmiş görünüyor anlamadım artık ne olurdu?

Merhaba arkadasim ruyanaz..bu bilgilerin kaynaklarini verebilirmisin acaba?..ben kulaktan dolma veya kocakari tarifleri istemiyoum,bana lutfen saglam olan bir kaynak ver..ver ki ona gore inanayim?..

Rabbim bizi affetsin.
O her seyin en dogrusunu bilir, cinsiyetini anne karninda dahi degistiremedigine dair bir garanti veren var mi?

Hayirlisini diliyelim arkadaslar,bunlar kufure goturur Rabbim muhafaza eylesin.

yok okadar okudum genede kafam basmadıııı:uhm::uhm: nolur ya biriniz hesaplayabilirmiiii?
Ben 84 doğumluyum
Eşimde 85 doğumlu
Ben şu an hamileyim ama daha 7 haftalık:CüvCüv: ve ikizlerim olucak...
sizce cinsiyetleri nedirCADIARZU :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım 2009 da hamile kalmışsın o yüzden senin ki 2008 eşininki ise hamile kaldığın yıl 2009 da yenilenmiş kanı buna göre bakılırsa erkek gözüküyor hayırlısı

ben 88 eşim ise 84 lü buna göre kız gözüküyor ya bakalım sürpriz olsun denildi ama gidecem doktora bakalım hayırlısı ne ise o olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese önemli olan o...

en son eşim yenilemiş ...
demekki bu sene hamiş kalırsam oğlummu olucak..
ayyyyy ne güsel olur yaaaaa..
keşke keşkeeeeee....

Son düzenleme:
kizlar ben 86 li esim 81 li suan 8 haftalikk hamileyim nasil hesaplaniyor yardici olurmusunuz bilmiyorum tsk simdiden nasil odlugunu anlatirmisiniz baska akadaslarimda var onalrinkinde hesapliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…