fiona canım benim doğum 15/03/1984
eşiminki 12/04/1981
son adet tarihim 10 mayıs,23,24,25 mayıs günleri arasında hamile kaldım.
16. gebelik haftamda kontrolüm vardı,bebeğim sırt üstü uzanmış ayaklarınıda uzatmış uyuyordu,hareketsizdi,doktor ekrana genel bir bakış attı kız dedi,çok saçma geldi bize,çünkü cinsiyet görerek belirlenir,uyuyan hareket etmeyen bebeğin cinsiyetini sadece kemik duruşuna göre hesaplamışsa çok saçma bişey bu.zaten sonrasında söyledikleri bizi ikilemde bıraktı,ultrasonu bebeğin bacak aralarında gezdirince bacak arasında devamı olmayan minik bir çıkıntı gördük,göbek kordonu değildi o.bu bebek erkek dediğimizde espiriler falan yaptı,açıkçası kafa yaptı bizimle,kız deyip durmuştu o ana kadar,sonrada 1 hafta sonra netleşir dedi,şuan ne olduğu belirsiz,yarın cinsiyetini inşallah öğrenicem muayeneye gidicem,18+2 olduk bugün itibaryle,artık netleşmiştir diye düşünüyorum.senin söyleyeceklerinide açıkçası merak ediyorum.çok ilginç bişey bilmiyorumkismile
canım benimkine de bakarmısın.23 nisan1975 eşimin ki ise 20 aralık1971 şu an 9 haftalık hamileyim.sat11 temmuz.kesin tarih de 17,18.19 temmuz üç günden birinde oldu bakarsan sevinirim.
kızlar lütfen banada yapın bende yarın gitcem cinsiyet öğrenmeye herkez erkek diyo ben kız istiyorum ama....
ben:23.11.1990lıyım
eşim:05.02.1985li
en son adet tarihim:26mayıs 2010
Canım aslında benim baktığım Mimozanın açtığı topicte baktığı yöntem.O da bakacaktır sana ama benim baktığım kadarıyla verdiğin tarihlerde sen kıza yatkınken eşin de kız günlerinde yani buna göre bebek kız görünüyor ama bana sorasan bunlar sadece tahmin.Ha bu arada 16 temmuzda olma ihtimali varsa tam geçiş dönemine rastladığı için erkekte olabilir.Allah gönlüne göre versin.
Oğlum için hesapladığımda tutuyor bu yöntem. Şimdiki kız çıkıyor, hayırlısı ama çin takviminden daha çok tutuyor gibi.
zonox senin ve eşinin ay/günleri önem kazanıyor onu da verirsen bakarım. Smrozen senin hesaplaman doğru.
abimle yengemin de hücreleri aynı yıl çıkıyo.erk.oldu onların.yani aynı yıl çıkanlar nası hesaplıcak bilen var mı ki:)
ben 84 aralık, eşim 82 ekim doğumlu 2 yıl sonra bebsı dusunuyoruz bakalım hesap yapam :)
ben;
84+3= 87+3 =90+3= 93+3= 96+3=99+3=02+3=05+3=08+3=11 ---- 2011 aralıktan sonra hamıle kalırsam kız olacak
eşim;
82+4=86+4=00+4=04+4=08+4=12--------------- 2012 ekımden sonra hamıle kalırsam erkek olacak
kadınlar 3 yılda bir hucre yenılıyor; kendi dogum tarıhınize 3 yıl eklıyıp hesaplıcaksınız
erkeklerde 4 yılda bir hucre yenılıyor;eşinizin dogum tarıhıne 4yıl ekleyıp hesaplıcaksınız..
hangi yıl kız veya erkek bebıs ıstıyorsanız ozamana kadar hesaplıcaksınız bu kadar.
eger yıllarınız esit çıkıyorsa ozamanda eşinizle olan aylarınıza gore bakın.. önce hanginizin ayı yenılenırse yani kadının yenılenırse hucresı
KIZ,erkegin hucresı yenılenırse ERKEK olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?