Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Canım senin şöyle bir durum var.Dediğin günlerden birinde hamile kalmışsan o günler senin kıza yatkın olduğun günler fakat kız günleri değil yani sadece yatkınlık var.Fakat 26 ve sonraki günler erkek günlerin.Eşin ise verdiğin günlerde net bir şekilde erkek günlerinde.Aslında bu sistem annenin bulunduğu dönemin daha etkili olduğunu öngören bir sistem ama eşininde bariz erkek günlerinde olması bana göre erkeğe meyili daha çok arttırıyor.Tabiki bunların hepsi varsayım herşey rabbimin bileceği bir iş.Allah gönlüne göre versin.Bende çok merak ettim yarın lütfen sonucu bildir.

kızlar ben anlamadım ben 90lıyım eşim 85li bi yapsın lütfennn

kızlar lütfen banada yapın bende yarın gitcem cinsiyet öğrenmeye herkez erkek diyo ben kız istiyorum ama....
ben:23.11.1990lıyım
eşim:05.02.1985li
en son adet tarihim:26mayıs 2010

canım benimkine de bakarmısın.23 nisan1975 eşimin ki ise 20 aralık1971 şu an 9 haftalık hamileyim.sat11 temmuz.kesin tarih de 17,18.19 temmuz üç günden birinde oldu bakarsan sevinirim.

Canım aslında benim baktığım Mimozanın açtığı topicte baktığı yöntem.O da bakacaktır sana ama benim baktığım kadarıyla verdiğin tarihlerde sen kıza yatkınken eşin de kız günlerinde yani buna göre bebek kız görünüyor ama bana sorasan bunlar sadece tahmin.Ha bu arada 16 temmuzda olma ihtimali varsa tam geçiş dönemine rastladığı için erkekte olabilir.Allah gönlüne göre versin.

Kızlar Mimoza arkadaşımızın bu konuda topiği var baktırmak isteyen oraya gelsin bioritim rus çin takvimleri diye bende orada bakabilirim.

teşekkür ederim canım allah razı olsun hayırlısı.

kızlar çok merak ediyorum bu yöntei

hesaplayamadım bir türlü

benim doğum tarihim 83

eşiminki 86

şimdi benim 2011 de kızım mı oğlum mu olucak. ben 2010 ağustosta hamile kaldım

arkadaşlar ben temmuz 83 doğumluyum eşim aralık 80 doğumlu ağustos 2008de hamile kaldım ve kızım oldu ben 2007 de eşim 2008 yenilemiş diye çıkıyor hesaplarda ama 2008 sonunda yenileyeceği için ve ben daha önce hamile kaldığım için kızım olmuş oluyor değil mi.. ikinci bebeği erkek istediğimiz takdirde eşim 2012 de bende 2013 de yeniliyorum 2012 aralıktan sonra 2013 temmuzuna kadar hamile kalırsam erkek olur değil mi doğru mu yaptım acaba...

Oğlum için hesapladığımda tutuyor bu yöntem. Şimdiki kız çıkıyor, hayırlısı ama çin takviminden daha çok tutuyor gibi.
zonox senin ve eşinin ay/günleri önem kazanıyor onu da verirsen bakarım. Smrozen senin hesaplaman doğru.

canım benimki 09-08-1983

eşiminki 25-03-1986

SAT: 1 ağustos 2010 merakla bekliyorum seniohaoldumsmile

Canım seninki biraz muallakta gibi çünkü hamile kaldığın ayla doğum ayın aynı. Ben sadece bir tahmin yürüterek sat.ın yumurtanın atıldığı tarih olduğu için ve o tarihte 27ni doldurmadığın için erkek olacağını düşünüyorum. Sadece fikir yürüttüm, en doğrusunu Allah bilir.
Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.

annemle babamı hesapladım da benim doğduğum yıl ikisinin de hücresi yenilenmiş.neye göre nasıl kız oldum acep ben:)

bide ben kasım sonu hamilelik planlıyorum.eşim 75 li ben 79 hesabıma göre benim hücreler 2009 da yenilenmiş.eşiminkiler de en son 2007.buna göre kız olcak yani demi.yanlış hesaplamadım demi:)

abimle yengemin de hücreleri aynı yıl çıkıyo.erk.oldu onların.yani aynı yıl çıkanlar nası hesaplıcak bilen var mı ki:)

arkadaslar buna gore hesaplıcaksınız ..
hatırlatma yapayım dedım...

son olarak ader tarıhı vs onlara gerek yok..

bide cocugunuzun dogum yılı değil cocugunuza hamıle kaldıgınız yıl ve ay onemli.. bilginize

kizlar benimkini biri hesaplayabilirmi
benim dogum tarihim 16.07.1984
esiminki 28.02.1974

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…