Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Doğum tarihlerine göre. Bebişten önce en son doğum günü kutlayanın cinsiyeti oluyor.

o zaman yanlış yani abimler de tutmadı dicem.ya da ben yanlış hesapladım.abim 18.10.1975

yengem de 07.11.1977.yani aynı yıl için de en son yengem doğum günü kutlamış oluyo.ikisinin de en son 2007 de yenilenmiş hücreleri.olmama ihtimali de var yani bunun da

ha bu ara da babamla annem de tutmuyo.yani babamla annemin hücreleri de aynı yıl yenilenmiş.1978 de ben 79 luyum.ve babam aralık doğum lu annem de temmuz.yani benim erk olmam gerekmez mi bu durum da

şimdi kendimi hesapladım da.benim hücreler 2009 da yenilenmiş.eşiminkiler de 2011 de yenilenecek.yani ocağa kadar yaptım yaptım kız istiyosam yapamazsam 4 sene erk olcak yani bu hesaba görehesaplamalarım da yanlışlık yok demi.bi kaç kişi daha yapsa da sağlamasını yapmış olsakdalga geçmiyorum bu arada sakın yanlış anlamayın.acaba yanlış mı hesaplıyorum dedim birden

bende çin takvimide rus takvimide tutmadı cinsiyetimiz erkek değil kız,zaten sperm ana rahmine düştüğü an cinsiyet bellidir,ama biz insan oğlu sabretmeyi bilmediğimiz için böyle saçma yöntemlerle avutuyoruz kendimizi.

iki hafta sonra belli olacak herkes kiz diyor ama bakalim hangisi tutacak
bu arada tesekkur ederim cnm

rica ederim cnm.yeter ki tutsundur bakalım tutacak mı:)haber ver bize de.bu arada ben 2010 bitmeden hamila kalırsam kız.2011 de ne zaman kalırsam kalayım erk.2012 de ne zaman kalırsam kalayım kız.2012 ye kadar bekelemek istemediğime göre kızı da daha çok istediğime göre benim önümüzde ki 2-3 ay yani 2010 bitene kadar iyi çalışmam lazımkaydirigubbakcemile3

ben bir şey sormak istiyorum arkadaşlar erkeğin kanı 4 yılda bir yenileniyor ancak kan verildiği taktirde kan zaten yenileniyormuş kan verildiği taktirde bu 4 yıl değişir mi yoksa kan verilse de verilmese de 4 yılda bir yenilenir mi teşekkür ederim

merhaba ben aranza yeni katıldım 06.04.1978 doğumluyum eşim 02.04.1976 ikimizinde hücreleri 2008 yenileniyo ve şu anda 12+2 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti nedir??? fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

he ya cidden güzel soru,hadi cevaplasın biri bunu,ozaman ne oluyor? saçmalıktan başka bişey değil bu yöntem:)

Merhaba ilginç bir yöntem banada bir bakarmıısnız hesapladım ama teyit için:)ben24 06 1980 doğumluyum eşim 26 10 1977 doğumlu mart 2010 yılında kıızm oldu birde oğlan için hangi yılı denemeliyim tşklr:)

bi arkadasım çin takvimine gore bebıs yaptılar erkek beklıyorlardı kızları olcakmısss...
bende ona gore istiodum cunku ben kız bebıs ıstıyorum :) sımdı bu takvimler yalan mı yani..
normalde hesapladıklarım doğru cıktı bu cinsiyet takvimine gore ama sımdı tıkandım kaldım (( gorumcemınkınde ozelıkle bu takvime göre erkek olması gerekıyor ama 1.5 yasında kızları var acaba ben ni yanlıs hesapladım acxaba bakarmısınız?? biriniz yardımcı olabılırmı bana???

gorumcem agustos 1979lu ,eşi ise ekim 1978li.. lütfen bakarmısınız..

Benimkinide zahmet olmazsa hesaplarmısınız çok merak ettim

ben:24 ekim 1980

eşim:23 ocak 1978

yardımcı olun merak ettim

merhaba ben aranza yeni katıldım 06.04.1978 doğumluyum eşim 02.04.1976 ikimizinde hücreleri 2008 yenileniyo ve şu anda 12+2 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti nedir??? Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

gülşah öncelikle hayırlı olsun oğlunun isminide eşyalarınıda şimdiden ayarlamaya başlayabilirsin sonucu öğrendiğinde lütfen bizimle paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…