Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ya kızlar ben anlamadım benimde bi bakın oğlum var ikinciside kız olamasını çok istiyorum hangi yıl hamile kalmam gerekiyo 6 ay oldu doğum yapalı 3 yıl sonra hamile kalsam ne olur acaba benim doğum tarihim 28.01.1989 eşimin ise 19.07.1986 yardım edin kızlar yaaa ben hesaplıyamadım lütfennnnnnnn

benim tahminim tutmadı buu hesaba göre kızdı ama oğlum olacak inşallahh

Allah hayırlısını versinn

hepimizin bebiklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

kızlar ya hadii banada bakın yukarıdayazdım tarihleri bekliyorum lütfennnnnn birniz baksın kız bebişim olmasını çok istiyorummmmmmm

slmlar arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.
bu hesaplamayı biz eşimle 2 senedir arkadaşlara falan yapıyoruz, yanıldığımız olmadı,
arkadaşım, 2014 yılının şubat ayından sonra hamile kalırsan senin kan değişimin gerçekleşip kanın taze olduğundan bebeğin inşallah kız olur.

ayy cnm çok sağol inşallah allahın izni ile kız olur ozamn 2014 martta çalışmlara baslayalım

cnm birde benim 5 buçuk aylık oğlum var 2009 da bayramda regliydim sonra hadi kasım diyelim hamile kaldım oğlum oldu bizde tutmuşmu bu yöntem yoksa tutmamışmı

benide hesapşasanıza kızlar bit türlü tutturamadım ben 27.10.88 eşim17.6.89 doğumlu 2010 da oğlumuz oldu kızım olması için hangi zamana denk gelmeli şöle 10sene sonra falan

yani bu yönteme göre ben ve kız kardeşim erkek olması lazımdı benim kızımda erkek olması lazımdı

kızlar pek kendinizi kaptırmayın bu yönteme bende zamanında yaptım hatta epey bi kaptırmıştım sadece eğlence bunlar oğlan beklerken kızım oldu çin takvimi kan yenilenmesi hepsi erkek gösteriyodu ama benim kızım oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…