Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

matamatık benım sorumada cevap verırmısın tatlım yukarda yazdım

En son sen yenilendiğin için kız olacak Allah'ın izniylee inşallahh

Maşallaahh :) Doğum tarihini yazsan hemen çözerdim

ben 84 luyum 2010 da hamıle kaldım
esım 78 lı benım 2008 de kalıyor sanırım yanlısmı yabtım acaba?

kizlar ALLAH icin banada bakiverirmisiniz
erkek bebegim olsun istiyorum
benim tarihim 06 06 1989 esiminki 10 09 1978
2008 de dogum yaptim aralikta etkiliyor diyolar kan yenilenmeyi o yuzden verdim 2011 de kalmak istiyorum eylul gibi cevaplarsaniz sevinirim

lütfen bana bir cevap kızlar benmayıs 1987 eşim ekim 1980 ben bkatım sanki kız gibi ama yanlış yaptım sanıırm bi bakarmısınız ve şuan 17 haftalık hamileyim.

bendede tutmuştu ama birçok kişide de tuttuğuna şahit oldum allahın takdiri tabi ama güzel oluyor bu tarz rastlantılar

kızlar banada bi bakıverin eşim kasım 1978 doğumlu bende kasım 1986 doğumluyum.2010 yılında hamile kaldım.kızmı erkekmi????:26::26:

bende de doğru çıktı ... benim yenilenmeye denk gelmedi eşimin senesine denk geldi erkek olucak inşallah doktorun demesine göre

Maşallaahh :) Doğum tarihini yazsan hemen çözerdim

benimkini çözersen çok sevinirim 3 kızım var ben 1983 haziran doğumluyum eşim 1977 eylül doğumlu nezaman yapsam oğlum olur bide ilk kızım 2001 mart 2.kızım 2006 aralık 3. kızımda 15 ekim 2010 tutuyomu bunlar şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…