kızlar birde benimkine bakarmısınız...
ben 14/01/1975
eşim 27/09/1971
en son adet tarihim 9 aralık 2010...
2011 ocakta hamile olduğumu öğrendim...
buna göre bebişin cinsiyeti ne olabilir???
benimkini çözersen çok sevinirim 3 kızım var ben 1983 haziran doğumluyum eşim 1977 eylül doğumlu nezaman yapsam oğlum olur bide ilk kızım 2001 mart 2.kızım 2006 aralık 3. kızımda 15 ekim 2010 tutuyomu bunlar şimdiden teşekkürler
ilk kızında tutuyor ikinci kızında tutmuyor üçüncü kızında tutmuyor canım bu kan yenlenmeyi dikkate alma erkek bebek ihtimalini arttıraca başka yöntemler var bunlar sadece % 50 ihtimal payı olan şeyler
ilk kızında tutuyor ikinci kızında tutmuyor üçüncü kızında tutmuyor canım bu kan yenlenmeyi dikkate alma erkek bebek ihtimalini arttıraca başka yöntemler var bunlar sadece % 50 ihtimal payı olan şeyler
ama ben doğum tarihlerini yazdım hamile kaldığım aylar 1.kızım 2000 mayıs sonu veya haziran 2. kızım 2006 mart 3.kızım ocak 2010 takrar hesaplarsan çookk memnun olurum teşekkür ederim
mesela negibi yöntemler var 37 yaşında düşünüyorum bi bebek daha
tamam güzelim yazarım inşallah...ama çok sevindim kız olmasına inşallah doğru çıkar güzelim...bioritme göre kız cinsiyeti belli olunca yazarmısın bu kan yenilenme olayına görede kız
cinsiyet kesinleşince yazarsan sevinirim
arkadaşlar ben mi yanlış hesaplıyorum acaba yardımcı olurmusunuz.
ablam temmuz 1978 doğumlu eniştem eylül 1980 dğumlu. 2 çocukları var
birinin doğum tarihi haziran 2004 kız,( hamile kalma tarihi 2003 eylül olur sanırım) diğeri 2009 nisan erkek( hamile kalma tarihi 2008 temmuz). bu yönteme göre tutuyomu???? ona göre kendime test edecem
her ikiside tutuyır ama bence ciddiye alma bu yöntemi
kızlar ben 09.05.1980 eşim 18.03.1982 doğumlu aralık 2010da hamile kaldım kız mı oluyo benmi yanlış hesapladım :26:
esracım canım sende bütün takvimler kızı gösteriyor canım yaaa eğer erkek olursa şok yaşarım heralde ben belli olunca mutlaka yaz buraya vallah seni takipteyim
canım cinsiyet belirleme yöntemleri topiği var ordan takip edebilirsin yöntemleri bide neden 37 yaşında düşünüyorsun bence geçiktirme yap bir tane daha araları çok olmasın[/QUOTEo
o topiğe yazdım kimse cevaplamadıen küçüğüm 10 yaşında olsun istiyorum şu an eşimde bende istemiyorum 3 çocuk zor 37 rahat olur büyük kızımla bakarız oda 20 yaşında olcak ozaman :)))
o topiğe yazdım kimse cevaplamadıen küçüğüm 10 yaşında olsun istiyorum şu an eşimde bende istemiyorum 3 çocuk zor 37 rahat olur büyük kızımla bakarız oda 20 yaşında olcak ozaman :)))
aktif katılırsan yazarlar canım yaa ama şöyle söyliyim yumurtlama gününde tek ilişki önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?