Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

kızlar birde benimkine bakarmısınız...
ben 14/01/1975
eşim 27/09/1971
en son adet tarihim 9 aralık 2010...
2011 ocakta hamile olduğumu öğrendim...
buna göre bebişin cinsiyeti ne olabilir???

kızlar birde benimkine bakarmısınız...
ben 14/01/1975
eşim 27/09/1971
en son adet tarihim 9 aralık 2010...
2011 ocakta hamile olduğumu öğrendim...
buna göre bebişin cinsiyeti ne olabilir???

bioritme göre kız cinsiyeti belli olunca yazarmısın bu kan yenilenme olayına görede kız
cinsiyet kesinleşince yazarsan sevinirim

ilk kızında tutuyor ikinci kızında tutmuyor üçüncü kızında tutmuyor canım bu kan yenlenmeyi dikkate alma erkek bebek ihtimalini arttıraca başka yöntemler var bunlar sadece % 50 ihtimal payı olan şeyler

ilk kızında tutuyor ikinci kızında tutmuyor üçüncü kızında tutmuyor canım bu kan yenlenmeyi dikkate alma erkek bebek ihtimalini arttıraca başka yöntemler var bunlar sadece % 50 ihtimal payı olan şeyler

ama ben doğum tarihlerini yazdım hamile kaldığım aylar 1.kızım 2000 mayıs sonu veya haziran 2. kızım 2006 mart 3.kızım ocak 2010 takrar hesaplarsan çookk memnun olurum teşekkür ederim

mesela negibi yöntemler var 37 yaşında düşünüyorum bi bebek daha

ama ben doğum tarihlerini yazdım hamile kaldığım aylar 1.kızım 2000 mayıs sonu veya haziran 2. kızım 2006 mart 3.kızım ocak 2010 takrar hesaplarsan çookk memnun olurum teşekkür ederim

doğum tarihleri olduğunu biliyorum canım bende ona göre söyledin zaten onu dikkate aldım yani merak etme

mesela negibi yöntemler var 37 yaşında düşünüyorum bi bebek daha

canım cinsiyet belirleme yöntemleri topiği var ordan takip edebilirsin yöntemleri bide neden 37 yaşında düşünüyorsun bence geçiktirme yap bir tane daha araları çok olmasın

arkadaşlar ben mi yanlış hesaplıyorum acaba yardımcı olurmusunuz.
ablam temmuz 1978 doğumlu eniştem eylül 1980 dğumlu. 2 çocukları var
birinin doğum tarihi haziran 2004 kız,( hamile kalma tarihi 2003 eylül olur sanırım) diğeri 2009 nisan erkek( hamile kalma tarihi 2008 temmuz). bu yönteme göre tutuyomu???? ona göre kendime test edecem

Son düzenleme:
arkadaşlar ben mi yanlış hesaplıyorum acaba yardımcı olurmusunuz.
ablam temmuz 1978 doğumlu eniştem eylül 1980 dğumlu. 2 çocukları var
birinin doğum tarihi haziran 2004 kız,( hamile kalma tarihi 2003 eylül olur sanırım) diğeri 2009 nisan erkek( hamile kalma tarihi 2008 temmuz). bu yönteme göre tutuyomu???? ona göre kendime test edecem

her ikiside tutuyır ama bence ciddiye alma bu yöntemi

kızlar ben 09.05.1980 eşim 18.03.1982 doğumlu aralık 2010da hamile kaldım kız mı oluyo benmi yanlış hesapladım :26:

kızlar ben 09.05.1980 eşim 18.03.1982 doğumlu aralık 2010da hamile kaldım kız mı oluyo benmi yanlış hesapladım :26:

esracım canım sende bütün takvimler kızı gösteriyor canım yaaa eğer erkek olursa şok yaşarım heralde ben belli olunca mutlaka yaz buraya vallah seni takipteyim

esracım canım sende bütün takvimler kızı gösteriyor canım yaaa eğer erkek olursa şok yaşarım heralde ben belli olunca mutlaka yaz buraya vallah seni takipteyim

cnm ısrarla bütün yöntemlere baktırdım tşk ederim ilgine hepsi kız çıktı bakalım nolcak öğrendiğim gibi haber vercem muhakkak

merhaba arkadaslar bende tam emin olmak icin sizinde hesaplamanizi istedim ben 22-07-1980 esim 28-12-1978 gebe kaldigim ay 0cak 2011 bu durumda erkek mi oluyor?

o topiğe yazdım kimse cevaplamadı en küçüğüm 10 yaşında olsun istiyorum şu an eşimde bende istemiyorum 3 çocuk zor 37 rahat olur büyük kızımla bakarız oda 20 yaşında olcak ozaman :)))

aktif katılırsan yazarlar canım yaa ama şöyle söyliyim yumurtlama gününde tek ilişki önemli

ne iş bu yaww nasıl oluyor bu bioritm denen şey ilk defa duydum doğruluk oranı nedir nasıl bişiidir bilgi verebilecek olan varmı hamile değilim ama merak ettim yanii.ilerde düşünüyorum bir çocuk daha ve belki işime yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…