Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ablam hamile kendi dogum tarihi.2 kasım 1991.eşinin dogm tarihi 28 eylül 1985 yada 1984.canım çok merak ediyorum acil cevaplarsan ssenirim tşk

arkadalar ben 87 eylül,eşim 83 eylül şuanda 4 aylık hamleyimmm pazartesi cinsyet belli olacak ama merak ettim bende şimdi hesapladım kız çıktı ama doru mu acaba.

bu kan tazelemede erkek oluyor benimki bir de oğlum var onunkini de yaptım ondada erkek oldu.sanırım şehzade geliyor sanırım hürrem gibi oldu

rüyanaz merhaba özelden mesaj da atmıştım sonucu söylicem diye. bu yıl eşim yenilemeden önce hamile kaldığım için kız bekliyorduk ama oğluşumuz olcakmış.eşim martta ben kasımda yenileyecektim ama eşim yenilemeden önce hamile kaldım. yine de benim ilk gebeliğimde anneminkinde hepsi tuttu. bence sayfalarında birinde bir arkadaş yazmış düşükte doğumda bu yenileme işlemi değişiyor diye. ben de ocakta bebeğimi aldırmak zorunda kaldım şubata hamile kaldım. yine de bu yöntemi tutuyorum ben istisna olsam da özel durumlara bağlı değişiyor bence

arkadalar ben 87 eylül,eşim 83 eylül şuanda 4 aylık hamleyimmm pazartesi cinsyet belli olacak ama merak ettim bende şimdi hesapladım kız çıktı ama doru mu acaba.

cnm bende baktım kız çıkıyo yarın belli olcak demişsin bekliyorum cnm mutlaka yaz ne olduğunu bakalım tutuyomu?

27.1.11 şuan üçbuçuk aylık buarada geç cvp verdim kusura bakma ev tasıma beni çok yordu

kızlarrr bu test bana uymadı kız çıkıyodu ama paşamız olacakmış yeni öğrendim daha...

merhabaa..bende marmariste yaşıorum..87 doğumluyum ve sanırım aynı şekilde 3 aylık hamileyim:)) ben hüseyin başa gidiyorum ama bana daha cinsiyet söylemedi..siz hangi doktora gidiyorsunuz?

kızlar bende merak ettim bu testi banada yardımcı olurmusunuz benim doğum tarihim 1991 eşim ki 1986 ve ben 4 aylık hamileyim :26::26:

kızlar bende merak ettim bu testi banada yardımcı olurmusunuz benim doğum tarihim 1991 eşim ki 1986 ve ben 4 aylık hamileyim :26::26:

bende dogru cikti, kizim olacak insallah seninkine baktim erkek gorundu ama Allah bilir tabi:
bebegin hayirli olsun canim, hayirli dogumlar dilerim

merhabaa..bende marmariste yaşıorum..87 doğumluyum ve sanırım aynı şekilde 3 aylık hamileyim:)) ben hüseyin başa gidiyorum ama bana daha cinsiyet söylemedi..siz hangi doktora gidiyorsunuz?

aaa aynı yerde yaşıyoruz.bende hüseyin baş a gidiyorum canım.benim 4 ayı geçti oyüzden söyledi dr.senin daha 1 ayın varrr.nasıl memnunmusun hüseyin bey dennn

aaa aynı yerde yaşıyoruz.bende hüseyin baş a gidiyorum canım.benim 4 ayı geçti oyüzden söyledi dr.senin daha 1 ayın varrr.nasıl memnunmusun hüseyin bey dennn

ewet çokk memnunum..gerçekten çok iyi bir doktor..13 haziranda kontrolümüz var herhalde ozaman söyler cinsiyetini.gösterirse tabi :))doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun?sende memnunsundur herhalde doktordan?

benim bir oğlum var. 2009 kasımda gebe kalmıştım ama öncesinde 2 düşüğüm olmuştu.şimdide hamileyim ocakta kaldım.ben 88 ekim, eşim 83 aralık...biri banada yardımcı olur mu acaba?ikisindede ne çıkıyor?

baby drk bu bebeğin kız çıkıyor ama diğeri de kız görünüyor
ama kasımda değil de ekimde kalmışsan erkek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…