Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

bende çok merak ediyorum daha 5 haftalık hamileyim amaaa
benim doğum tarihim 10,02,1988 eşimin doğum tarihide 12,05,1985 :87:

teşekkürler..

slm tatlım banada bakarmısın lütfen bnm kafam karıştı bnmki 04.04.1977 eşim 30.09.1973 hadi bakalım beliyorum güzel heberlerle gel şunda 18 haftalık hamişim

cok ilginc bi konu, gercekten dogru cikiyormu peki:44:
bende 21 haftalik hamileyim ve cinsiyetini daha ogrenemedim
esimin dogum tarihi: 07/04/1976, benim dogum tarihim 28/07/1978
ayrica yarin doktor randevum var , buyuk ihtimal ogrenicez cinsiyetini
bakalim gercekten dogru cikacakmi:)))

cnm son adet tarihini bilmiyorum ama tahminen bakınca kız çıkıyo hayırlısı inşallah cnm belli olunca haber ver

eşim 25.10.1982
ben 12.12.1984

şuan 4 haftalık hamileyim sizce benim durumum nedir yani cinsiyeti ne olacak biri hesaplayabılır mı acaba??

cnm son adet tarihini bilmiyorum ama tahminen bakınca kız çıkıyo hayırlısı inşallah cnm belli olunca haber ver

sok oldum walla
gercektende dogru cikti, minik kizim geliyor
nasil bi takvime bakiyorsun merak ettim canim
bide sana zahmet olmazsa erkek cocuk icin dogru tarih ne cikiyor bakarmisin? kizimdan sonra bide oglum olsun istiyorum:)))
esim: 07.04.1976
ben: 28.07.1977

Son düzenleme:

cnm kızın hayırlı olsun rus takvimi diye bişi var cnm ordan bakıyorum anne ve babanın kan yenilemesi üzerine öğreniliyo ve genelde doğru çıkıyo cnm 2012 mayısından 2013 ağustosuna kadar erkek görünüyo sonra yine kız

rkadaslar selam. Bende isin icinden cikamadim. Eylul 81 dogumluyum esimde ocak 79. 2010 aralıkta hamile kaldim bebegim cinsiyeti ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…