Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

kız istiyorum bir oğlum var ama yine de sağol baktığın için. Allah bilir tabi hakkımızda hayırlısı.

tatlım ya benide bi hesap edermisin ben 04.04.1977 eşim 30.09.1973 doğumlu bnm kafam karıştı

Selam benim 7 yaşında bi oğlum var.. Bu sene bebeğimiz olsun istiyoruz.. Rica etsem bana da bi bakarmısın. Benim doğum tarihim 31.01.1980 - Eşimin doğum tarihi 23.04.1980 Merakla cevabınızı bekliyorum..

canlarımm ne bu yaaaaa....ayhh ne güzelll..cnmmm arkadsımm benm dogum tarihim 10-01-1983 eşiminki ise 13-07-1982...bakar mısın cnmmm

bu sene hamile kalırsam ki inşAllah kalırım kızım olacakmış

hayırlısı olsun inşAllah

cnm inşallahhh olsun da hayrlsıı saglıklısıı olsunn..ilk bebek kız olursa ev bereketlı olrmusssbu arada dearmother yenı profılo reklamını izledın mıııı cokk güsellll agladım islereknnn.farkında olmdn süzüldü yaşlarr

Selam benim 7 yaşında bi oğlum var.. Bu sene bebeğimiz olsun istiyoruz.. Rica etsem bana da bi bakarmısın. Benim doğum tarihim 31.01.1980 - Eşimin doğum tarihi 23.04.1980 Merakla cevabınızı bekliyorum..

cnm şu anda kız görünüyo 2012 nisan ayından sonra erkek rabbim hayırlısını versin hakkında

:2:
canlarımm ne bu yaaaaa....ayhh ne güzelll..cnmmm arkadsımm benm dogum tarihim 10-01-1983 eşiminki ise 13-07-1982...bakar mısın cnmmm

cnm erkek görünüyo 2013 ocak ayından sonra kız oluyo rabbim hayırlısını versin cnm ben baya inandım buna hep tutuyo ve çok eğlenceli o yüzden seviyorum bu takvimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…