Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

canım hesaplaman için çok teşekkür ederimm ama benim kafama bişi takıldı oğluşum 2 ocak 2010 da dünyaya geldi yani 2009 da hamile kaldım 2009 a baktığımda kız görünüyor ama benim oğlum oldu benmi yanlış hesaplıyorum

eşim mart 79 doğumlu, ben ekim 79 doğumluyum kafam karıştı şimdi cinsiyet ne olur sizce?

Merhaba kızlar..

Brcbyl canım sana sözüm vardı. Cinsiyetini öğrendim bugün KIZ dedi doktorum.. :) (Erkek diye hesaplamıştık kan testine göre..) Sanki Çin ve Rus takvimi daha doğru sonuç veriyor.

Yada bu kan testini yorumlamada hata yaptık. 2010 da benim 2011 ekimde eşimin kanı yenilenecek görünüyor. O zaman en son benimki yenilendiğine göre cinsiyet kız diye yorumlamamız mı lazımdı?? bilemiyorum ama sonuç olarak insanın kendi evladı olunca kız erkek ayrımı olmuyormuş

Kizlar merhaba...Benim iki oglum var ve bir tane de kizim olmasini cok istiyorum..Rabbim nasip ederse tabiki ama ben yinede ögrenmek istiyorum..hangi yilda hamile kalirsam kizim olur???benim dogum tarihim:26-03-1979 esimin ise:22-07-1971....Bana da bakabilirseniz cok sevinirim,,lütfen bu hesabi yapabilen bir arkadas cevap yazsin..lütfennnn...

bende doğru çıkmadı hesaplara göre hamile kaldığım tarihte benim hücrelerim yenileniyor bu durumda bebeğin cinsiyetinin kız olması gerek benim bebeğimin cinsiyeti erkek

kızlarrrrrrrr hem çin takvimine hem rus takvimine ve kan yenilemeye göre baktım kız çıkıyor salı günü 12 haftalık olcak bebişim hiç kız kardeşim olmadığı için kız çocuğum olmasını daha çok isterim ama Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaAllah

BU KAN MUHABBETI kesın dogrumu acaba bende bır yerde her ıkı cınsınde 4 yılda bır yenıledıını duymustum..kafam karıstı şimdi...
kadınlar 3 mu 4 yılda bır mı yenılıo acaba kesın..:26:

şimdi ben 1988 Eylül doğumluyum, eşim 1982 ekim doğumlu. eşim en son 2010 yılında kanı yenilenmiş, benimse bu yıl yenilenecek. Ben 2012 Ocak ayında hamile kaldım. Yani kanımın yenileneceği yıl ile aynı. Bu durumda benim kanım yenilenmiş ve kızım mı olacak yoksa kanım doğum tarihim olan eylül ayında yenilecek erkek mi olacak hadi bakalım çıkamadım işin içinden :26:

kızlar benimkini bi hesaplayıverin merak ettim şimdi...
ben aralık 88,eşim eylül 80 doğumlu...
ikimizinde aynı yıla denk geliyor...
bi kızım var erkek istiyorum..ay işini anlamadım.ne oluyor bi bakıverin...

Malesef benimde doğru çıkmadı
Eşim 1989+4 1993+4 1997+4 2001+4 2005+4 2009+4 2012+4 2016+4
Ben 1991+3 1994+3 1997+3 2000+3 2003+3 2006+3 2009+3 2012+3
2007 de hamile kalmıştım. en son ben hücrelerimi yenilemişim kız olması lazım buna göre. Ama benim bi oğlum var. Ben mi yanlış hesaplıyorum anlamadım :44: Onca kişinin doğru çıkmış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…