genelde popo arkasından testisleri göremeyince kız diyolar hayırlısı canım bak bende merak ettim şimdi kız mı erkek mi diye :))) 30.haftadan saonra kesinleşir ama daha öncede belli olur tabimelniz benım bebeğimde ters duruyo 24 .haftadyım 2 ayrı doktor ayrıntlıda bıel net bısı demedı onden goremıyoruz popo ksımından kıza benzıyo olanbılır dedı hala ogrenmedım erkek olabılrımi diye dusunyodum senın gıbı ornek odlgunu bilmiyordum
ikinizde bu sene yenilendiğinizden kimin doğum günü önceyse onun cinsiyetinden olur mesela sen mart o nisan sa kız tam tersiyse erkekselam arkadaşlar valla bende merak ettim bu işi..bu sene içinde hamile kalmak istiyorum..cinsiyeti fark etmez sağlık önce gelir ama insanoğlu merak işte..ben 07.07.1981 doğumluyum..eşimde 09.02 1980 doğumlu.şimdiden teşekkürler...
kız çıkıyozahmet olmazsa benimkinede bakabilirmisin. benim doğum günüm 06.07.1985 ve eşimin 07.06.1986
kız çıkıyoBenim doğum tarihim 24.10.1984, eşimin 15.08.1984
aynı sene doğduğumuz için en son benim yenilenmiş oluyor değil mi? Ekim 2011 :)
Eşimin 2012 diyor ama aha ağustos ayına gelmedik. Kız mı olacak bebişimiz kiiiiii
eşinin 2008'e senin 2009'a denk geliyo
yani bu sene olunca kız oluyo heralde[/QUOT
yardımcı olurmusunuz?
ben 14.10 1988 liyim
eşim 25.01 1980 li
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
yaptım ve kız olacak çıkıyor
ancak birinci çocuğuma hamile kaldığım yıl 98 ve o yıl ikimizde de yenilenme görünmüyor
ikimiz de 73 lüyüz ve ilk çocuğum kız
muhakkak yenilenme vardir ilk cocugunda hangi ay hamile kaldigini biliyor musun? istersen yaz birde ben bakayim ama her yilda yenilenme olmuyor mesela bu yil esinin kani yenilense 1 ay sonrada seninki yenilense gelecek yil çocuk yapmaya karar verseniz kız olur
slm canim umarim gorup banada bi cevap verirsin bu sene bende ikinci bebisimi istiyorum kizima kardes istiyorum oncelikle zaten saglikli olsun erkek istiyorum o kadar hesapladim ama sonucu nasil bilecegimi bilemiyorum =))) benim esim 17.02.1985 dogumlu bende 15.08.1987 dogumluyum sana zahmet yasana bi =)
canım ya ben yaptım ama bir yerde takıldım.
ben aralık 82 liyim. 82-85-88-91-94-97-2000-2003-2006-2009-2012
eşimde kasım 84lü. 84-88-92-96-2000-2004-2008-2012
ikimizde bu sene yenileniyoruz. kasıma kadar erkek kasımdan sonra kız oluyor değilmi yanlış anlamamışım
muhakkak yenilenme vardir ilk cocugunda hangi ay hamile kaldigini biliyor musun? istersen yaz birde ben bakayim ama her yilda yenilenme olmuyor mesela bu yil esinin kani yenilense 1 ay sonrada seninki yenilense gelecek yil çocuk yapmaya karar verseniz kız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?