Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

senin yasin kucukmus hamileyken acaba onlami alakali,
cin takvimide mesela 18 den sonra basliyor :26:

senin yasin kucukmus hamileyken acaba onlami alakali,
cin takvimide mesela 18 den sonra basliyor :26:

bilmiyorum ki canım ama sanmıyorum. doğum tarihinden itibaren hesaplanıyo sonuçta ne biliyim yani küçük yaştayken hücre yenileme yılı farklı diye de düşünemiyorum o yüzden. bende 18den itibaren yazmalarının sebebi reşitlikle alakalı olabilir diye düşündüm

olabilir :44::44::44::44:

Benim paşam babasına çok benziyo öyle bi ihtimalde yok
iyi de bu hesaplama herkese doğruda bana mı bi yanlış çıktı ilginç valla

kızlar benimkinide hesaplayın yaaa lütfennn :44::44::44:

Selam meliha..rica etsem banada bakarmisin...ben sunu ögrenmek istiyorum..benim kiz bebis icin hangi yil va aylar????ben:26.03.1979 esim:22.07.1971....bakarsan cokkk ama cokk mutlu olurum inan...gurbetten selamlarrr canim..simdiden saol..

Selam Meliha,yorumları okuyunca heyecanlandım :)) banada bir yorum yapabilirmisin.
Ben 1980 doğumluyum eşimde 1976 :)) ve 12 haftalık hamileyim. Sabırsızlıkla bekliyorum yorumunu.

evet benimde doğru oğlum oldu,kahve falı bakan bi arkadaşta bu şekilde hesaplayarak erkek demişti doğru bildi :)
,

kızlar ben 87 doğumluyum eşim de 81 hesaplayabilir misiniz bi??? doktor daha önce erkek demişti ama cumartesi günü kız olabilir dedi yani karışık bir durum var anlayacağınız :)

arkadaşımın doğum tarihi 12.12.1985 eşinin d.tarihi 05.12.1983 son adet tarihi 22.07.2011 hadi bakın bakalım bizim bebeğimizin cinsiyeti ne?

kızlar ben 87 doğumluyum eşim de 81 hesaplayabilir misiniz bi??? doktor daha önce erkek demişti ama cumartesi günü kız olabilir dedi yani karışık bir durum var anlayacağınız :)

87 90 93 96 99 02 05 08 11
81 85 89 93 97 01 05 09 13

yanlış hesaplamadıysam kız görünüyü

bende öyle hesapladım ama tam emin olamadım çünkü doktor 1 ay önce erkek demişti hafta sonu kontrolde ise kız olabilir dedi kafam karışık yani :)
bu güvenilir bişi değil zaten maksa eğlence,bende 6 .ayda öğrendim zamana kdr bacaklar kapalı kız olabilir ama kesin değil dedi 6.ayda kesin erkek dedi veeee 2 bucuk aylık şimdi meleğim,sağlıklı doğumlar sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…