yanlis tarih koymus olabilirler nufus kagidina bilemiyorum ki:26:
Öyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum :97:
neden yanlis cikti ki acaba
yoksa beni hastanede karıştırdılar mı?
senin yasin kucukmus hamileyken acaba onlami alakali,
cin takvimide mesela 18 den sonra basliyor :26:
seni degilde senin oglan karismis olabilir
olabilir :44::44::44::44:bilmiyorum ki canım ama sanmıyorum. doğum tarihinden itibaren hesaplanıyo sonuçta ne biliyim yani küçük yaştayken hücre yenileme yılı farklı diye de düşünemiyorum o yüzden. bende 18den itibaren yazmalarının sebebi reşitlikle alakalı olabilir diye düşündüm
Benim paşam babasına çok benziyo öyle bi ihtimalde yok
iyi de bu hesaplama herkese doğruda bana mı bi yanlış çıktı ilginç valla
kızlar benimkini bi hesaplayıverin merak ettim şimdi...
ben aralık 88,eşim eylül 80 doğumlu...
ikimizinde aynı yıla denk geliyor...
bi kızım var erkek istiyorum..ay işini anlamadım.ne oluyor bi bakıverin...
cnm kızın hayırlı olsun rus takvimi diye bişi var cnm ordan bakıyorum anne ve babanın kan yenilemesi üzerine öğreniliyo ve genelde doğru çıkıyo cnm 2012 mayısından 2013 ağustosuna kadar erkek görünüyo sonra yine kız
kızlar benimkinide hesaplayın yaaa lütfennn :44::44::44:
Kız görünüyor canım.
kızlar ben 87 doğumluyum eşim de 81 hesaplayabilir misiniz bi??? doktor daha önce erkek demişti ama cumartesi günü kız olabilir dedi yani karışık bir durum var anlayacağınız :)
arkadaşımın doğum tarihi 12.12.1985 eşinin d.tarihi 05.12.1983 son adet tarihi 22.07.2011 hadi bakın bakalım bizim bebeğimizin cinsiyeti ne?
87 90 93 96 99 02 05 08 11
81 85 89 93 97 01 05 09 13
yanlış hesaplamadıysam kız görünüyü
bu güvenilir bişi değil zaten maksa eğlence,bende 6 .ayda öğrendim zamana kdr bacaklar kapalı kız olabilir ama kesin değil dedi 6.ayda kesin erkek dedi veeee 2 bucuk aylık şimdi meleğim,sağlıklı doğumlar sanadabende öyle hesapladım ama tam emin olamadım çünkü doktor 1 ay önce erkek demişti hafta sonu kontrolde ise kız olabilir dedi kafam karışık yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?