Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

benim ilk 2 çocuğum kız bu takvime baktım gerçektende kız çıkıyor bu seferde tek yumurta ikizlerine hamileyim bu defa baktım erkek çıkıyor gelecek hafta doktora gidecem belli olacak ya 2 kızım olacak ya 2 oglum gönül isterki bunlarda erkek olsun ama yinede herşey allahın elinde

banada bakabilirmisiniz? ben 14.04.1985 eşim 17.09.1983 son adet 21 mayıs şimdiden teşekkürler..

canım seninkide kız çıkıyor 1 ay önce kanın yenilenmiş takvime göre 2 ay önce olsaydı erkek olacakmış gerçi doğruda çıkmayabilir biz burda eğleniyoruz öyle ufak oyunlarla

slm benimki belli oldu cinsiyet ama merak ettim doğru cıkıomu die bakarmısınız benim dogum tarihim:07.08.1988 eşimin dogum tarihi:13.04.1986 son adet tarihim:07.03.2012

Son düzenleme:
BENDE SALI GÜN ÖĞRENECEĞİM CİNSİYETİ İNŞALLAH SİZ NE DİYECEKSİNİZ DOKTORDAN ÖNCE ÇOK MERAK EDİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
benim dogum tarihim:15.12.1978 eşimin dogum tarihi:28.12.1980 son adet tarihim:10.03.2012

slm banada bakarmısın acaba benim doğum tarihim:15-02-1991 eşimin 09-09-1986 son adet tarihim 6 mart 2012 ama geç yumurlamışım bilginize şimdiden teşekkürler

kız çıktı hayırlısı olsun

kız çıktı valla nedir bu ya bugünde herkesinde kız çıktı artık erkek görmek istiyorum

zahmet oldu çok teşekkür ederim canım herkes bana erkek diyor doktor kız diyor 5inde gidince kesinleşecek. ben erkek olsun çok istiyordum artık ikinciye nasiipse. bu takvime göre ikinci erkek olması için ne zaman uygun oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…