Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

YAPRK benim icin bisi solemedin,
dogum tarihim 18/12/1978
esimin 24/11/1974
sat: 24/12/2011

hesaplayabilecek misin canim

canım kız çıkıyor seninki kanın yenilendikten hemen sonra hamile kalmışsın hem şimdiye kadar cinsiyetini öğrenmen gerekirdi

bu arada ben ilkinde o sene benm kanım temizlenmiş ama erkek oldu..

canim o mesaji sana yazmamistim ayrica bu takvime göre olsa herkes istediği çocuğun cinsiyetini belirleye bilir tutmasida tamamen tesadüf burda eğlenmek amaçlı vakit geçiriyoruz yani herşeyi allah bilir. allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

şimdi benim de kızım oluyo bu durumda galiba... eşim85'li ben 88'liyim. mayısta hamile kaldım 2013te doğum ama en son benim kan hücrelerim yenilenmiş 2012de demekki kız :)hemen bende isim bulayım :):) herkes sana sormuş doğru mu yaprak canm :)

çok heyecanlı benim 15 haftam oldu valla doktora hiç sormadım cinsiyeti oda sölemedi :) ayın 20si ögrencem inş. ben 87 doğumluyum eşim 82 dediğine göre kızım olcak bende öyle hissediyorum bakalım ayın 20si süpriz

canim ben arkadasim icin hesaplatmistim sana kiz cikmisti ama erkek olcakmis, dun ultrason da ogrendi

canım kız çıkıyor seninki kanın yenilendikten hemen sonra hamile kalmışsın hem şimdiye kadar cinsiyetini öğrenmen gerekirdi

vakit ayirdigin icin tesekkurler, evet cinsiyeti erkek ustelik gec dollenme imis, yani 1 ocak ta olsaydi adetim cikan sonuc degisecek miydi merak ettim. yoksa yilla mi ilgili.
neyse sagol.

vakit ayirdigin icin tesekkurler, evet cinsiyeti erkek ustelik gec dollenme imis, yani 1 ocak ta olsaydi adetim cikan sonuc degisecek miydi merak ettim. yoksa yilla mi ilgili.
neyse sagol.

allah kucağına almayı nasip etsin benimkide erkek çıkıyorlardı ama doktorum kıza benziyor dedi etti 4 kız

Yavrular nasiliz? Dicem su ki bu testin dogruluk payi nedir?benim gonlumdeki ciktii kizz;-) esimin 2010 da benimki 2012 de yenilenmiss. Tazecik sicak sicqakk lkann....;-)

Yavrular nasiliz? Dicem su ki bu testin dogruluk payi nedir?benim gonlumdeki ciktii kizz;-) esimin 2010 da benimki 2012 de yenilenmiss. Tazecik sicak sicqakk lkann....;-)

ben bi şeyi merak ettim şimdi eşimin doğum tarihi 01. 06. 1978 benimkide 01. 10 1985... yıllara göre eşimin 2010 benim 2012 ama son regli tarihim 9 mayıs benim hücremin yenilenmesi için ekim ayından sonrasımı kız oluyo. yani bebiş bu yılda oldu ama mayıs ayında oldu. sonuç neki acep.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…