Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

bu hesaba gœre iki kizim olmali,bi oglum var,ikincisinede oglan tahmin verdiler...tutmadi malasef..kardesimdede tutmadi ....

Banada bakarmısnız arkadaşlar.bir buçuk aylık hamileyim merak ediyorum cinsiyetni :)Tabi en başta sağlıklı olması inş.

Ben: 18.03.1986 doğumluyum
Eşim: 10.02.1980 doğumlu

Son regl tarihim : 17.07.2012

Son düzenleme:
Evli değilim o yüzden annemin hamileliğini hesap ettim.
Bu hesaba göre ben erkeğim, oğlan kardeşim kız.
Nasıl yani? Yoksa biz.....?

Son düzenleme:
buna göre erkek çocuğumuzun olması gerekiyor...=) bakalım nolcek...=)

Ben şubat 84, eşim 83 nisan şimdi bu durumda kız olması için 3 yılda bir dafa sadece 2 ay mı şansım var 2015 şubatı mı beklicem?Bugün doktorla konuştum çok çalışan yorulan erkeklerin kızı olur dedi ve sık ilişki bu şansı arttırıyor.Eşin spor yapsın dedi :) ve yumurta çatlamasından 2 gün önce birlikte olun dedi yani bugün ve 4 gün sonra tekrar olabilir dedi.Ama hiçbirşeyin garantisi yok belki bugün orgazm olacaksın yumurta erken çatlayacak ve erkekde olabilir dedi.Ben şansımı denedim tabikide sağlıklı sıhatli bir evladımız olsun ama eşim kız bebekleri görünce başka mutlu oluyor onu öyle görünce bende mutlu oluyorum hayırlısı bakalım..

benimkiyde hesaplarmısınız kızlar 20 haziran 2010 doğumlu bi oğlum var bide kızım olsun istiyorum tabi allah hayırlısını ve sağlıklısını versin insallah...eşim 19 temmuz 1986 ben 28 ocak 1989 doğumluyum bu hesaba göre oğlumda tutuyomu ve bu sene yada seneye hamile kalırsam kızım olurmu:26:

Akşam biraz düşündüm de bana mantıksız geldi. neden derseniz..Cinsiyeti belirleyen tamamen erkektir. yani bayandan her ihtimalde X kromozonu gelirken erkekten ya X gelecek ya Y gelecek. Kadınların yumurtasının yenilenmesine değilde erkeğe bağlı zaten tıpta bu şekilde diyor...

benımkınıde hesaplayabılırmısınız ben temmuz 92 esım hazıran 89 doğumlu ve agustosta hamıle kaldım meraktan çatlamak uzereym heyecandan hesaplayamıorm lütlen yardım

yanlış hesaplamadıysam kız oluyo

82,85,88,91,94,97,2000,2003,2006,2009,2012

2012 yılında hücren yenileniyo ve bu sene hamile kalmışsın yani..nur topu gibi bir kızın olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…