Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

oğlun tutuyo..kız için 2013 te hamile kalabilirsin.

yıl olarak hesaplayabiliyorumda ay olarak nasıl hesaplanıyo onu anlamadım..benm hesaba göre oğlum tutuyo ve inşallah bu hesapla bide kız yapacam..2015 te yanlış hesaplamadıysam

benm doğm tarih;10,02,1988
eşim ay olarak belli degil ama 1980 li nüfusta doğru yazmıyomuş...zaten yıllarda cakışmıyo
ama zaten biz artık kız istiyoruz...kendime göre hesaplamam yeterli sanırım

ben 82 kasım dogumluyum eşim 76 lı

2006 da enson yenılenmışim guya ben 2008 de hamıle kaldım normalde ben yenılenmemısım ama kıızm oldu nasıl bu iş aslında eşim inki 2008 de yenılenmış bızde tutmadı ya

merhaba kızlar
bende 6 hafta 3 günlük hamileyim
eşim 1980 eylül
ben 1988 mayıs doğumluyum benimkinide hesaplarmısınız...

benim tutmadı bende 22.haftalık gebeyim kızım olacak inşallah ama hesaplayınca eşim 2011 de hücre yenilemiş ben 2010 da

kızlar benimkinide hesaplayın lüfteennn ortalama 6 haftalık hamileyim
ben 1990 eşim 1981 doğumlu sonuç bende kız çıktı bir kızımda var buda kızmı acaba :)

kzlar ben hiç anlamadım yaa... yeni hamileyim... ben 12 mart 1988 ; eşim 1985 doğumlu ??? oğlan çook istiyorum( sağlıklı olsun inşalalh :))

şimdi hamileyim ve dün bebeğimizin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendik. denedim doğru çıkıyor :)

kızlar bende tahminlerinizi istiyorum
ben 3 şubat 1987
eşim 16 nisan 1987
16+4 haftalık hamileyim. bebeğim hala göstermiyor cinsiyetini
acil yardım bekliyorum
teşekkürler...

eşim 87 li ben 85 liyim yanlışmı hesapladım bilmiyorum ama bu yıl ikimizde yenileniyoruz... erkek kız, ortaya karışık ? :)

eşim de ben de 85 doğumluyuz bizim çocuğumuz kız mı olacak tam anlayamadım ben biri anlatsa ya

Bunca yıldır yapılan X Y kromozomları çalışmaları çöpe yani :) cinsiyet belirlemede kadının rolü yok. erkekte XY kromozomları var. Kadında ise XX. erkekten X gelirse kadından her halükarda X geleceği için bebek kız, erkek Y gönderirse kadından gelen X ile bebek erkek olur. Bu kadar :)

Sperm hücreleri hem X hem de Y kromozomu içerebilir. Yumurta hücreleri ise her zaman X kromozomu taşır Yumurta hücresinin içine girmeyi başarabilen sperm hücresi X kromozomu taşıyorsa yeni canlı dişi, Y kromozomu taşıyorsa erkek olur Onlar Hikaye....

biri benimkine bakabilir mi çok merak ettim eşim 20.05.1979 ben 11.02.1985 sat tarih de ekim rica etsem 2 ay var öğrenmemize şuan 8 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…