- Konu Sahibi nnaazzllii
-
Meraba sevgili anne adayları. 13+2 günlük hamileyim çok şükür :) dün hastaneye gittim 2 li test için. Doktorum ultrasonla bakarken cinsiyeti için daha erken mi diye sordum. Doktor da kıza benziyo dedi. İlk çocuğum ve kesinlikle cinsiyet ayrımım yok. Ama kimseye söylemedim daha sonra değişir fln diye. Başına böyle bişe gelen var mı uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum :)
bende öyle devlette almıyolar bazen özele gidiyoruz görsün diye:) devlette rica ettim bikere babası çocuğu hala görmedi bu gidişle doğunca görücek die öyle çaktırmadan almıştıİlk çocuk olacak inşallah :) kontrollere de devletle özele ikisine bir gidiyorum. Eşim çok heyecanlı ve meraklı sırf eşimde görsün diye özel e gidiyoruz
istanbuldamısın senAaa kızlar bu merak başa bela. Bu kadar erken öğrenmeye çalışırsak olacağı bu :) doktor şimdide kemik yapısını erkeğe benzetti. Kesin sonuçu 1 ay sonra öğreneceğim sanırım
Yok canım 23 yıl istanbul da yaşadım ama Antalya ya gelin geldim yani Antalya dayım :) doktorun iyi yanına denk gelmiş almış içeri. Ben teklif de bile bulunmadım.istanbuldamısın sen
Ben hep erkek hissediyordum . Rüyamda hep güzel erkek bebekler görüyordum. Geçen hafta kıza benziyo deyince doktor kıza alıştırmıştım kendimi. Bugünde özel deki doktor kemik yapısından erkeğe benziyo muhtemelen erkek ama kesin bi sonuç için daha erken dedi. 14+4 deyiz bugün. Bakalım bi kaç hafta daha bekleyeceğim mecbur. Hayırlısı olsun. Sağ sağlim sağlıklı olsunda. Zaten ilk bebeğim cinsiyeti çok da mühim değil :)Benim 12. Hafta da belli oldu doktorum kıza benziyor dedi kızım geldi. Bide annenin icine doğuyor benim aklımda hep kızım olcak vardı kızım oldu ayrım asla yapmıyorum sadece çok hissetmiştim. Sen ne hissediyorsun cnm
Canım birşey sorabilirmiyim. Regla 10 gün kala gögüs agrısı başladı ce refla 3 4 gün kala ara ara karın agrım oluyordu ama bugün adete 1 gğn var ve karın agrım yok üstelik gögüs agrımda gecti ? Sence bunun gebelikle bi alakası olabilirmi ? Ve dün idrar testi yaptım korunmasız ilişkim oldu daha dogrusu eşimle bir dk prezervatifsiz oldu testi 16 gün sonra yapmıs oldum olursa hayırlısı ama gögüs agrımın gecmesinin gebelikle bir alakası olabilrmi ?:)Ben hep erkek hissediyordum . Rüyamda hep güzel erkek bebekler görüyordum. Geçen hafta kıza benziyo deyince doktor kıza alıştırmıştım kendimi. Bugünde özel deki doktor kemik yapısından erkeğe benziyo muhtemelen erkek ama kesin bi sonuç için daha erken dedi. 14+4 deyiz bugün. Bakalım bi kaç hafta daha bekleyeceğim mecbur. Hayırlısı olsun. Sağ sağlim sağlıklı olsunda. Zaten ilk bebeğim cinsiyeti çok da mühim değil :)
ben her gittiğimde eşimde gelse olurmu diodum da aynı anda 3 hamileyi aldıkları için böyle bişey imkansızdı bigün şansıma tek ben kalmıştım odada hemen fırsat bu fırsat söyliyim dedimYok canım 23 yıl istanbul da yaşadım ama Antalya ya gelin geldim yani Antalya dayım :) doktorun iyi yanına denk gelmiş almış içeri. Ben teklif de bile bulunmadım.
Göğüs ağrın o kadar erken başlamaz canım o muhtemelen yumurtlama dönemine denk gelmiş bi ağrıdır. Ama bat 1 gün de erken gebelik testi ile sabah ilk idrar da sonucunun çıkma ihtimali çok yüksek. Bence yarın sabah fln bi test yap :) hayırlısı olsun inşallahCanım birşey sorabilirmiyim. Regla 10 gün kala gögüs agrısı başladı ce refla 3 4 gün kala ara ara karın agrım oluyordu ama bugün adete 1 gğn var ve karın agrım yok üstelik gögüs agrımda gecti ? Sence bunun gebelikle bi alakası olabilirmi ? Ve dün idrar testi yaptım korunmasız ilişkim oldu daha dogrusu eşimle bir dk prezervatifsiz oldu testi 16 gün sonra yapmıs oldum olursa hayırlısı ama gögüs agrımın gecmesinin gebelikle bir alakası olabilrmi ?:)
Bi iki hafta sonra istanbula gideceğiz nasip olursa öner bakalım bi doktor. Yakınsa giderim bi :)ben her gittiğimde eşimde gelse olurmu diodum da aynı anda 3 hamileyi aldıkları için böyle bişey imkansızdı bigün şansıma tek ben kalmıştım odada hemen fırsat bu fırsat söyliyim dedimherneyseee:) istanbuldaysan bi dr önericektim çok çok iyi tecrübeli bi bağyan:)
ümraniye afiyet hastnsi vefa hanım çok tatlı ilgili baştan gitmediğime pişman oldum kadın testleri bile sağlık ocağında ücretsiz yaptırablrsin dedi halbuki kendi hastaneside yapıyo düşünceli bi kadınBi
Bi iki hafta sonra istanbula gideceğiz nasip olursa öner bakalım bi doktor. Yakınsa giderim bi :)
Bir kac aydır öyle 10 gün kala 1 hafta kala başlıyor zaten bir gün kala gögüs agrım gecti erken gebelik yerine bugun kan tahlili yapacagım :) bakalım artıkGöğüs ağrın o kadar erken başlamaz canım o muhtemelen yumurtlama dönemine denk gelmiş bi ağrıdır. Ama bat 1 gün de erken gebelik testi ile sabah ilk idrar da sonucunun çıkma ihtimali çok yüksek. Bence yarın sabah fln bi test yap :) hayırlısı olsun inşallah
Tamam canım sonucunu paylaş olur mu :) inşallah gönlünden geçen olur :)Bir kac aydır öyle 10 gün kala 1 hafta kala başlıyor zaten bir gün kala gögüs agrım gecti erken gebelik yerine bugun kan tahlili yapacagım :) bakalım artık
Tamam canım aklımda bulunsun :) muayene ücreti ne kadar peki :)ümraniye afiyet hastnsi vefa hanım çok tatlı ilgili baştan gitmediğime pişman oldum kadın testleri bile sağlık ocağında ücretsiz yaptırablrsin dedi halbuki kendi hastaneside yapıyo düşünceli bi kadın
SİGORTN VARSA 55 LİRA 10 GÜN İÇİNDE 2.MUANE ÜCRETSİZTamam canım aklımda bulunsun :) muayene ücreti ne kadar peki :)
He normal zaten genelde öyle fiyatlar :) tamam teşekkür ederim :)SİGORTN VARSA 55 LİRA 10 GÜN İÇİNDE 2.MUANE ÜCRETSİZ
ilkizlar 10+3 haftalik hamileyim sabah doktora gittim buyuk ihtimalle erkek dedi cok heycanliyim acaba dogrumudur bukadar erken dahmin edilirmi
İnşallah canım paylaşırım :)Tamam canım sonucunu paylaş olur mu :) inşallah gönlünden geçen olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?