Cinsiyetttt

Benim 12. Hafta da belli oldu doktorum kıza benziyor dedi kızım geldi. Bide annenin icine doğuyor benim aklımda hep kızım olcak vardı kızım oldu ayrım asla yapmıyorum sadece çok hissetmiştim. Sen ne hissediyorsun cnm

Kizlar merhaba..gebeligimin 12.haftasinda kendi doktorum ultrasonda al bak bu pipisi diyerek cinsiyetinin erkek oldugunu soyledi.10 gun sonra farkli bir doktora gitmek zorunda kaldim.ayni hastanede calisan diger doktor ben sormadan kendi doktorumun cinsiyet hakkinda ne dedigini bana sordu bende erkek oldgunu soyleyince guldu.erkekten cok kiza benziyor bebegin dedi.resmen sok oldum.diger gun tekrar kendi doktoruma gittim durumu anlatinca 5 dk boyunca bebegime bakti bacak arasini yakalamaya calisti yine aynisini dedi al bak bu pipisi dedi.ben simdi kime inanayim lutfen arkadaslar bana bi yol gosterin

Ben 2li taramaya gittiğimde doktor kıza benziyor ama kesin değil tabi daha erken dedi 17.haftamda kendi doktoruma gitmeye başladım o 4lü yaptı ve kız dedi hatta dur emin olalım sürpriz olmasın sonradan sesi baktı baktı kız dedi sonunda. 1ay kız diye sevip hayal kurduktan sonra 21.haftada gittik doktor şüphelendi bacaklarını yine çapraz yapıp yatmıştı yarım saat uğraştı sürekli hareket ettim en sonunda görebildik erkek dedi. Her açıdan görüntüleyip üzerine pipi diye de yazdı bir de :) ilk çocuk fark etmiyor cinsiyeti ama şimdi emin de olamadım hala bi tuhaf geliyor haftaya ayrıntılı ultrasona gidince tekrar sorcm artık ona göre hazırlıklara başlamak istiyorum

İlk çocuk olacak inşallah :) kontrollere de devletle özele ikisine bir gidiyorum. Eşim çok heyecanlı ve meraklı sırf eşimde görsün diye özel e gidiyoruz
bende öyle devlette almıyolar bazen özele gidiyoruz görsün diye:) devlette rica ettim bikere babası çocuğu hala görmedi bu gidişle doğunca görücek die öyle çaktırmadan almıştı

Ben hep erkek hissediyordum . Rüyamda hep güzel erkek bebekler görüyordum. Geçen hafta kıza benziyo deyince doktor kıza alıştırmıştım kendimi. Bugünde özel deki doktor kemik yapısından erkeğe benziyo muhtemelen erkek ama kesin bi sonuç için daha erken dedi. 14+4 deyiz bugün. Bakalım bi kaç hafta daha bekleyeceğim mecbur. Hayırlısı olsun. Sağ sağlim sağlıklı olsunda. Zaten ilk bebeğim cinsiyeti çok da mühim değil :)

Canım birşey sorabilirmiyim. Regla 10 gün kala gögüs agrısı başladı ce refla 3 4 gün kala ara ara karın agrım oluyordu ama bugün adete 1 gğn var ve karın agrım yok üstelik gögüs agrımda gecti ? Sence bunun gebelikle bi alakası olabilirmi ? Ve dün idrar testi yaptım korunmasız ilişkim oldu daha dogrusu eşimle bir dk prezervatifsiz oldu testi 16 gün sonra yapmıs oldum olursa hayırlısı ama gögüs agrımın gecmesinin gebelikle bir alakası olabilrmi ?:)

Yok canım 23 yıl istanbul da yaşadım ama Antalya ya gelin geldim yani Antalya dayım :) doktorun iyi yanına denk gelmiş almış içeri. Ben teklif de bile bulunmadım.
ben her gittiğimde eşimde gelse olurmu diodum da aynı anda 3 hamileyi aldıkları için böyle bişey imkansızdı bigün şansıma tek ben kalmıştım odada hemen fırsat bu fırsat söyliyim dedim herneyseee:) istanbuldaysan bi dr önericektim çok çok iyi tecrübeli bi bağyan:)

Göğüs ağrın o kadar erken başlamaz canım o muhtemelen yumurtlama dönemine denk gelmiş bi ağrıdır. Ama bat 1 gün de erken gebelik testi ile sabah ilk idrar da sonucunun çıkma ihtimali çok yüksek. Bence yarın sabah fln bi test yap :) hayırlısı olsun inşallah

Bi
Bi iki hafta sonra istanbula gideceğiz nasip olursa öner bakalım bi doktor. Yakınsa giderim bi :)

Bi

Bi iki hafta sonra istanbula gideceğiz nasip olursa öner bakalım bi doktor. Yakınsa giderim bi :)
ümraniye afiyet hastnsi vefa hanım çok tatlı ilgili baştan gitmediğime pişman oldum kadın testleri bile sağlık ocağında ücretsiz yaptırablrsin dedi halbuki kendi hastaneside yapıyo düşünceli bi kadın

Bir kac aydır öyle 10 gün kala 1 hafta kala başlıyor zaten bir gün kala gögüs agrım gecti erken gebelik yerine bugun kan tahlili yapacagım :) bakalım artık

Tamam canım aklımda bulunsun :) muayene ücreti ne kadar peki :)

ilkizlar 10+3 haftalik hamileyim sabah doktora gittim buyuk ihtimalle erkek dedi cok heycanliyim acaba dogrumudur bukadar erken dahmin edilirmi

Yok daha neler şaka mı yaaaa valla benim gittiğim doktorlar da kı sorun var sizin doktor mu aşırı ileri görüşlü maşallah inşallah bizim gibi değişmez fazla alıştırma canım sen yine de
ilkizlar 10+3 haftalik hamileyim sabah doktora gittim buyuk ihtimalle erkek dedi cok heycanliyim acaba dogrumudur bukadar erken dahmin edilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…