Cinsiyetttt

Benim de 12 haftalikken 2li test icin gittigimde erkek gibi gorunuyor dedi. 1 hafta sonra sonuclar icin gittigimde de erkek diyemiyorum kiza benziyor demisti. Kizim olcak insallsh :) saglikli olsunlar da :)
Bize de 12 . haftada erkege benziyor dedi 23 haftalik oldu hala net bi şey soylemesiler. Kiza benziyor sanki diyor 3 ayri doktor

Bak şimdi benim de canım çekti :) bu arada ben zaten sürekli mandalina limon yiyorum. Portakal da buldukça yiyorum ama daha ekşiler henüz. :)
Bir arkadaaim sürekli mandalin yiyordu kizi olacak ben normalde mandalina pek yemem ama hamile olduğumu ogrendigimden bu yana mandalina yiyorum. Kiza benzetiyorlar bebegimi

Bir arkadaaim sürekli mandalin yiyordu kizi olacak ben normalde mandalina pek yemem ama hamile olduğumu ogrendigimden bu yana mandalina yiyorum. Kiza benzetiyorlar bebegimi
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bakalım bizde sonuç ne olacak yarın net bişe söyler mi doktor merak ediyorum açıkcası :)

Canım randevum yarın saat 3 de :) test sonucunu alacağım tekrar bi sorcam bakalım cinsiyetini bu arada yarın 14+2 olmuş olcaz nasip se :)
hadi bakalım gönlünden geçen olsun inş:) benmde yarın randevum inş bende son kez öğrenirimmm:))

Aslında gönlümden ikiside geçiyo. Birinin diğerine üstünlüğü yok bakalım bugün de öğrenemedim. Artık haftaya fln özele gidicem :)
ilk çocuksa çokta önemli değilya :) devltemi gidiosun kontrollere

Merhaba arkadaşlar bende daha dün öğrendim bir oğlum vardı bir tane daha oğlum olacakmış Allah ın izniyle şuana kadar riskli gebelik geçirdiğim için sormamıştım yeterli iyi olsun diye hala riskin var ama öğrenmekte iyi geldi

Aynen cnm kiz oglan ikisinden biri olacak ztn ama insan bir an önce ögrenmek istiyor iste.. benmde bi oglum var ikinci bilmiyorm henüz..
Seninde riskli geciyormus Allah yardimcin olsun insallah.. dikkat et kendine

Aynen cnm kiz oglan ikisinden biri olacak ztn ama insan bir an önce ögrenmek istiyor iste.. benmde bi oglum var ikinci bilmiyorm henüz..
Seninde riskli geciyormus Allah yardimcin olsun insallah.. dikkat et kendine
Teşekkür ederim canım inşallah sağsalim alırız kucağımıza en önemlisi bu risk te olunca işte sadece sağlığı önemli oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…