- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
Bize de 12 . haftada erkege benziyor dedi 23 haftalik oldu hala net bi şey soylemesiler. Kiza benziyor sanki diyor 3 ayri doktorBenim de 12 haftalikken 2li test icin gittigimde erkek gibi gorunuyor dedi. 1 hafta sonra sonuclar icin gittigimde de erkek diyemiyorum kiza benziyor demisti. Kizim olcak insallsh :) saglikli olsunlar da :)
Bir arkadaaim sürekli mandalin yiyordu kizi olacak ben normalde mandalina pek yemem ama hamile olduğumu ogrendigimden bu yana mandalina yiyorum. Kiza benzetiyorlar bebegimiBak şimdi benim de canım çekti :) bu arada ben zaten sürekli mandalina limon yiyorum. Portakal da buldukça yiyorum ama daha ekşiler henüz. :)
Canım randevum yarın saat 3 de :) test sonucunu alacağım tekrar bi sorcam bakalım cinsiyetini bu arada yarın 14+2 olmuş olcaz nasip se :)N nnaazzllii senin bidahaki randevun ne zaman? :) bence 13.hafta çok erken ya bildiysede helal olsun derim:))
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bakalım bizde sonuç ne olacak yarın net bişe söyler mi doktor merak ediyorum açıkcası :)Bir arkadaaim sürekli mandalin yiyordu kizi olacak ben normalde mandalina pek yemem ama hamile olduğumu ogrendigimden bu yana mandalina yiyorum. Kiza benzetiyorlar bebegimi
Ne güzel senin termin yarin benim daha 16 gün var..Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bakalım bizde sonuç ne olacak yarın net bişe söyler mi doktor merak ediyorum açıkcası :)
Test sonuçlarını mı 4 hafta da veriyolar. Bizim burda 1 hafta da çıkıyo. Yani doktor öyle dedi.Ne güzel senin termin yarin benim daha 16 gün var..
4 haftada bir veriyolar cok uzun süre bence
Yok kontrol araliklari canimTest sonuçlarını mı 4 hafta da veriyolar. Bizim burda 1 hafta da çıkıyo. Yani doktor öyle dedi.
Devlette öyle canım bizimde 1 ayda bir fln ama. Ben hem devlete hem özele gidiyorum canım ne zaman isterse gidiyorum :)Yok kontrol araliklari canim
En güzeli :))) bende öyle yapim en iyisi.. insan bekliyemiyor 1 ay yaa :))Devlette öyle canım bizimde 1 ayda bir fln ama. Ben hem devlete hem özele gidiyorum canım ne zaman isterse gidiyorum :)
hadi bakalım gönlünden geçen olsun inş:) benmde yarın randevum inş bende son kez öğrenirimmm:))Canım randevum yarın saat 3 de :) test sonucunu alacağım tekrar bi sorcam bakalım cinsiyetini bu arada yarın 14+2 olmuş olcaz nasip se :)
Bencede beklenmiyoo :)En güzeli :))) bende öyle yapim en iyisi.. insan bekliyemiyor 1 ay yaa :))
Aslında gönlümden ikiside geçiyo. Birinin diğerine üstünlüğü yok bakalım bugün de öğrenemedim. Artık haftaya fln özele gidicem :)hadi bakalım gönlünden geçen olsun inş:) benmde yarın randevum inş bende son kez öğrenirimmm:))
Hayırlı olsun canım bakalım bende sonuç ne olucak iyi sizin kız hemen göstermiş :)14+2 haftalık hamileyim doktorum bacak arasına baktı kız dedi
ilk çocuksa çokta önemli değilya :) devltemi gidiosun kontrollereAslında gönlümden ikiside geçiyo. Birinin diğerine üstünlüğü yok bakalım bugün de öğrenemedim. Artık haftaya fln özele gidicem :)
Aynen cnm kiz oglan ikisinden biri olacak ztn ama insan bir an önce ögrenmek istiyor iste.. benmde bi oglum var ikinci bilmiyorm henüz..Merhaba arkadaşlar bende daha dün öğrendim bir oğlum vardı bir tane daha oğlum olacakmış Allah ın izniyle şuana kadar riskli gebelik geçirdiğim için sormamıştım yeterli iyi olsun diye hala riskin var ama öğrenmekte iyi geldi
Teşekkür ederim canım inşallah sağsalim alırız kucağımıza en önemlisi bu risk te olunca işte sadece sağlığı önemli oluyor :)Aynen cnm kiz oglan ikisinden biri olacak ztn ama insan bir an önce ögrenmek istiyor iste.. benmde bi oglum var ikinci bilmiyorm henüz..
Seninde riskli geciyormus Allah yardimcin olsun insallah.. dikkat et kendine
Tabiki canm öyle olurTeşekkür ederim canım inşallah sağsalim alırız kucağımıza en önemlisi bu risk te olunca işte sadece sağlığı önemli oluyor :)
Bu hamilelik takvimi nasil ekleniyor alttaki secenegi tikliyorum olmuyor.kizlar bilgisi olan yeni anneler yardimci olurmusunuzTabiki canm öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?