- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
Canm benim yukarida sag tarafda kendi isminin üzerine tiklayinca kisisel bilgiler yaziyor.. oraya tikla ve ortalara dogru hamilelik takvimi yaziyor.. oraya bebisin muhtemel dogacak tarihini yaziyosun.. :) en asagda degisiklikleri kaydete tiklamayida unutma.. :)Bu hamilelik takvimi nasil ekleniyor alttaki secenegi tikliyorum olmuyor.kizlar bilgisi olan yeni anneler yardimci olurmusunuz
Anlata bildimmi yoksa karisikmi oldu :)Bu hamilelik takvimi nasil ekleniyor alttaki secenegi tikliyorum olmuyor.kizlar bilgisi olan yeni anneler yardimci olurmusunuz
Galiba yaptim bakalim cikacak miAnlata bildimmi yoksa karisikmi oldu :)
Ama yanlis gosteriyor doktor 5 haftalik demisti anlamadimAnlata bildimmi yoksa karisikmi oldu :)
Olsun cnm doktorlarda yanilabiliyo bazen veya burda yanlis hesaplama olmustur :)Ama yanlis gosteriyor doktor 5 haftalik demisti anlamadim
Simdi duzeldi sanirim senin ogrenmen nasil.oldu suan hersey normal dimi benden öndesin herseyi herseyi cok merak ediyorumOlsun cnm doktorlarda yanilabiliyo bazen veya burda yanlis hesaplama olmustur :)
Ztn korunmadigimiz icin olma ihtimali vardi.. Allaha sükür hemen ilk ay ilk denemede hamile kaldim..Simdi duzeldi sanirim senin ogrenmen nasil.oldu suan hersey normal dimi benden öndesin herseyi herseyi cok merak ediyorum
Suan hersey iyi evet bi terslik yok.. bulanti devam ediyor oda ins en kisa zamanda gecer bakalim.. sende nasil durum? Ilk cocukmu?Simdi duzeldi sanirim senin ogrenmen nasil.oldu suan hersey normal dimi benden öndesin herseyi herseyi cok merak ediyorum
Hem ilk cocuk hemde 1.5 yil sonra kavustum doktorlar isi ticarete dokmus o kadar sorun cikardilarki olmayınca allahtan kendiliğinden oldu suan sadece uyku hali ve bel agrisi var ama ilk asiri gogus agrisi ile suphelerim olustu yani oyle adet deki gibi degil bildigin gogus agrisi oldu uykumdan uyandirdi suan azaldi ama merakla bulantilari bekliuroumSuan hersey iyi evet bi terslik yok.. bulanti devam ediyor oda ins en kisa zamanda gecer bakalim.. sende nasil durum? Ilk cocukmu?
Ins düsük tehlikesi yoktur canm.. dikkat et yinede kendine fazla yorme kendini, agir kaldirma dinlen nasil olsa ilk cocuk.. ilk cocukda insan istedigi zaman yatip istedgi zaman kalkiyor :)Hem ilk cocuk hemde 1.5 yil sonra kavustum doktorlar isi ticarete dokmus o kadar sorun cikardilarki olmayınca allahtan kendiliğinden oldu suan sadece uyku hali ve bel agrisi var ama ilk asiri gogus agrisi ile suphelerim olustu yani oyle adet deki gibi degil bildigin gogus agrisi oldu uykumdan uyandirdi suan azaldi ama merakla bulantilari bekliuroumbirde benim idrar sonrasi bir iki damla kahverengi akintim oluyor ben adet olurum sandim olmadi doktor düşük tehlikesi icin ilac verdi. Kalp atisini duydunuz mu ne zaman duyulabiliyormus
Bence normalde söyliye bilir.. bende 13+1 de ögrenmisdim cinsiyetini.. ama doktorum baya bakmisdi yani ugrasdi ben cok sordugum icin :))ahh ahh bende ogrenebilsem su cinsiyeti. 13+ 2 de randevum var cuma gunu. sizce doktor soyler mi?
Tabiki bebisin pozisyonunada bagli.. uyuyo olursa biraz zor.. benmki basda uyuyodu.. doktorum bugn pek görebilecegmi sanmiyorum uyuyo demisdi.. sonra su ic dedi bolca su ictim 10 dak sonra tekrar girdim odaya görmüsdü :))ahh ahh bende ogrenebilsem su cinsiyeti. 13+ 2 de randevum var cuma gunu. sizce doktor soyler mi?
Ohhhh masallah canm :)evett arkadaşlar son kez baktırdık bugün emin olmak için vee % 100 kızmış çok şükürr cinsiyet konusunu kapatmış bulunmaktayız: ))
İlk çocuk olacak inşallah :) kontrollere de devletle özele ikisine bir gidiyorum. Eşim çok heyecanlı ve meraklı sırf eşimde görsün diye özel e gidiyoruzilk çocuksa çokta önemli değilya :) devltemi gidiosun kontrollere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?