Cinsiyetttt

Bu hamilelik takvimi nasil ekleniyor alttaki secenegi tikliyorum olmuyor.kizlar bilgisi olan yeni anneler yardimci olurmusunuz
Canm benim yukarida sag tarafda kendi isminin üzerine tiklayinca kisisel bilgiler yaziyor.. oraya tikla ve ortalara dogru hamilelik takvimi yaziyor.. oraya bebisin muhtemel dogacak tarihini yaziyosun.. :) en asagda degisiklikleri kaydete tiklamayida unutma.. :)

Simdi duzeldi sanirim senin ogrenmen nasil.oldu suan hersey normal dimi benden öndesin herseyi herseyi cok merak ediyorum
Ztn korunmadigimiz icin olma ihtimali vardi.. Allaha sükür hemen ilk ay ilk denemede hamile kaldim..
Kasik agrim vardi ordan anladim test yaptim pozitf cikti.. öyle yani :))

Suan hersey iyi evet bi terslik yok.. bulanti devam ediyor oda ins en kisa zamanda gecer bakalim.. sende nasil durum? Ilk cocukmu?
Hem ilk cocuk hemde 1.5 yil sonra kavustum doktorlar isi ticarete dokmus o kadar sorun cikardilarki olmayınca allahtan kendiliğinden oldu suan sadece uyku hali ve bel agrisi var ama ilk asiri gogus agrisi ile suphelerim olustu yani oyle adet deki gibi degil bildigin gogus agrisi oldu uykumdan uyandirdi suan azaldi ama merakla bulantilari bekliuroum birde benim idrar sonrasi bir iki damla kahverengi akintim oluyor ben adet olurum sandim olmadi doktor düşük tehlikesi icin ilac verdi. Kalp atisini duydunuz mu ne zaman duyulabiliyormus

ahh ahh bende ogrenebilsem su cinsiyeti. 13+ 2 de randevum var cuma gunu. sizce doktor soyler mi?

Ins düsük tehlikesi yoktur canm.. dikkat et yinede kendine fazla yorme kendini, agir kaldirma dinlen nasil olsa ilk cocuk.. ilk cocukda insan istedigi zaman yatip istedgi zaman kalkiyor :)
Kalp atisini henüz dinletmedi doktor ama gösterdi atisini.. belliydi yani kalp atisi oldugu 8 haftalikken.. bidaki terminime daha 2 hafta var..

ahh ahh bende ogrenebilsem su cinsiyeti. 13+ 2 de randevum var cuma gunu. sizce doktor soyler mi?
Tabiki bebisin pozisyonunada bagli.. uyuyo olursa biraz zor.. benmki basda uyuyodu.. doktorum bugn pek görebilecegmi sanmiyorum uyuyo demisdi.. sonra su ic dedi bolca su ictim 10 dak sonra tekrar girdim odaya görmüsdü :))

evett arkadaşlar son kez baktırdık bugün emin olmak için vee % 100 kızmış çok şükürr cinsiyet konusunu kapatmış bulunmaktayız: ))

Kizlar doktorun yanına girmeden yarım saat önce cikolata yiyin insallah gösterir

Aaa kızlar bu merak başa bela. Bu kadar erken öğrenmeye çalışırsak olacağı bu :) doktor şimdide kemik yapısını erkeğe benzetti. Kesin sonuçu 1 ay sonra öğreneceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…