Çıplak yüzmek

Geçen ay erkek arkadaşımla tatile gittik.

Her zamanki gibi slip mayo giymiş, sarışınlıktan resmen közlenmiş bibere dönmüş amcalar sayesinde bile gözlerimden kan akarken..

Tabi ortalama 70-75 yaşlarında olup haliyle vücutları kırışmış ama buna rağmen bikinin üstünü çıkarıp güneşlenen ve göğüslerinin biri batı diğeri doğu tarafına bakan kıymetli teyzelerimi unutmamak gerek.

Bunlarda dahi gözüm ağır hasar gördü. Bir de çıplak hallerini hayal edip psikolojimi bozmak istemiyorum. :KK61:

Kız çıplak yüzülür ki, güzel de olur. Biz gece, tenhada yüzerdik, açılırdık ötelere.

Hani öyle çıplaklar kampı tarzı bir yer midir bahsedilen, bilmiyorum da, oralarda genelde neneler ile dedeler oluyor diyorlar, zaten dize inen memeler ve kat kat göbekten bi yerleri görünmüyordur o gariplerin de. En fazla arkadan sallanır yani, çatal matal.

Ben anlamadım konuyu tam yav.

Kız çıplak yüzülür ki, güzel de olur. Biz gece, tenhada yüzerdik, açılırdık ötelere.

Hani öyle çıplaklar kampı tarzı bir yer midir bahsedilen, bilmiyorum da, oralarda genelde neneler ile dedeler oluyor diyorlar, zaten dize inen memeler ve kat kat göbekten bi yerleri görünmüyordur o gariplerin de. En fazla arkadan sallanır yani, çatal matal.

Ben anlamadım konuyu tam yav.

Su kadina bak ganssta:)

Bir de buna

bu kadinlar 70lerinde:) Boyle yaslansak ne guzel.

Yok,kadınlı erkekli.

Kuzenim anlattı, çünkü fikir almak için.
Bahsi gecen yer turkiyede mi onu anlayamdim.Bi de kadin vucudu estetiktir suda balik gibi suzulebilir evet de erkek vucudu pek oyle degil ya suyun icinde ne ole dal d.ş.ak ortada tahayyulu bile cirkin tobe est.

Turkiyede nerde var ki oyle plaj. Oyle bir yer olsa orayi fordcular basar. Kiz erkek demezler. Kadin vucudu neyse de iyk adamlarin totosu igrenc, tum cekicilik yerle bir :p

Nasil erkekler var cevrenizde anlamadim gitti:))) erkek vucuda da estetiktir ayrica, patates gibi erkekler degil tabi, patates gibi kadin da cekici degil ki:KK70:

Back
X