- 19 Temmuz 2017
- 11
- 10
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Ya bi şort giyiyo alt tarafı oda biyerlerinin arasına mı kaçıyomuş töbe yarabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D vitamini şort,ay pardon şartYas 70 is bitmis, salmis geziyorlar onlar da haklı, hem az gunes görsün belki canlanir diyolardir![]()
Kız çıplak yüzülür ki, güzel de olur. Biz gece, tenhada yüzerdik, açılırdık ötelere.
Hani öyle çıplaklar kampı tarzı bir yer midir bahsedilen, bilmiyorum da, oralarda genelde neneler ile dedeler oluyor diyorlar, zaten dize inen memeler ve kat kat göbekten bi yerleri görünmüyordur o gariplerin de. En fazla arkadan sallanır yani, çatal matal.
Ben anlamadım konuyu tam yav.
Su kadina bak ganssta:)
Bir de buna
bu kadinlar 70lerinde:) Boyle yaslansak ne guzel.
Oy oyy nasıl güzel olur, daha ne ister bir kadın? Benden fitler ya şaka gibi.
Et girmeyen yere dert girermisNe derler gunes girmeyen eve...![]()
Turnusol kagidi gibi once bi suya sokup cikaracaksinBen yazacaktim vazgectim. Fazla bilgi goz cikarmaz.Demek ki evlenecegin erkegi once buraya goturmek gerek.
![]()
Turnusol kagidi gibi once bi suya sokup cikaracaksin![]()
Aynen, tiksinç insan!!Oovvv aşırı midesiz bir eş adayi. Hakkaten midem bulandı la.
Bahsi gecen yer turkiyede mi onu anlayamdim.Bi de kadin vucudu estetiktir suda balik gibi suzulebilir evet de erkek vucudu pek oyle degil ya suyun icinde ne ole dal d.ş.ak ortada tahayyulu bile cirkin tobe est.Yok,kadınlı erkekli.
Kuzenim anlattı, çünkü fikir almak için.
Turkiyede nerde var ki oyle plaj. Oyle bir yer olsa orayi fordcular basar. Kiz erkek demezler. Kadin vucudu neyse de iyk adamlarin totosu igrenc, tum cekicilik yerle bir![]()