Çıplak yüzmek

Nasil erkekler var cevrenizde anlamadim gitti:))) erkek vucuda da estetiktir ayrica, patates gibi erkekler degil tabi, patates gibi kadin da cekici degil ki:KK70:

He yaa..
Bi iççgen ficut görseler böyle mi derler sanki, hele sıkı popo...
Neyse, başım bağlı benim, yakmiyim kendimi :D

Kuzenin istemiyorsa eşi de gitmesin bi zahmet. Evlilikte insan yuzde yuz özgür olacak değil. Eşinin bazı isteklerini dikkate almayacak olan biri de evlenmesin. Bu önemli bir konu bence. Bence eşi ağzını yoklamış ve kızın hoşuna gitmeyince de gitmem demiş. Sorun yok kafasına takmasın. İlerde boyle bir sey isterse kesin bir dille böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyip konuyu kapatır.

ya nasil kendi tercihi falan diyebiliyorsunuz pes doğrusu. bu bana gore baya baya hayvani bir sey. adamin ar damari catlamis. artik her seyi yapabilir yani. gayet kafaya takilacak bir mevzu. nerden bulursunuz boyle cins adamlari.

Bi an hayal ettim midem kalktı ya bi slip short giymek cok mu zor yada ağır öyle plajlarida anlamıyorum zaten bana göre sapkinlik illede edep illede edep yani bi ara Türkiye de açılacaktı izin verilmedi diye hatırlıyorum. .... bu kuzen dikkat etsin adamın fantazileri farklı bence

Selam arkadaşlar,

bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?

Kız kafaya takıp duruyor bunu.
Yorum yok yoksa bablanırım çıplak nasıl yüzülür ya

Selam arkadaşlar,

bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?

Kız kafaya takıp duruyor bunu.
Ben üstsüz yüzüp, suyun memeleri kaldırma gücünü test etmek isterdim doğrusu.

Bu bi zihniyet meselesi. Evlenmeden önce gidip evlendikten sonra sen varsın ne gerek var diyen adam oraya çıplak kadın görmeye gidiyor demektir. İki g.t iki meme görücem diye böyle bir yere giden birisi benim tarzım değil. Kuzeniniz haklı ya ileride de giderse. Bunun doğumu var, yaşlılığı var. Ne bileyim

ne kadar icler acisi..yolda tururken adamlar dikizliyo diye dertlenen insanlar "aaa ne var insani bisey ciplak yuzmek" moduyla sonlanacak muhabbet..cok igrenc bisey boyle biyle turuyo iste pedofili sapik adamlar..Mahremiyet nerde,ciplak yuzince dert degil ozgurluk fakat kiyafetle yahut hasemayla yuzunce goruntu kirliligi..tuhaf..balik bastan kokar nasil ki bi adam garsonla konustugu sekil seklini semalini onun nasil bi kisilik oldugunu belirliyorsa bu durumda onun ne denli sapik oldugunu belirliyor..bir de artik sen varsin deme cesareti mide bulandirici..cinsel obje sadece bakis acisi bu!

Back
X