- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.447
- 898
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Vücuda yapışan; ıslak t-shirt mesela. Ciddi anlamda çirkin duruyor bence.
Nasil yani
ne kadar icler acisi..yolda tururken adamlar dikizliyo diye dertlenen insanlar "aaa ne var insani bisey ciplak yuzmek" moduyla sonlanacak muhabbet..cok igrenc bisey boyle biyle turuyo iste pedofili sapik adamlar..Mahremiyet nerde,ciplak yuzince dert degil ozgurluk fakat kiyafetle yahut hasemayla yuzunce goruntu kirliligi..tuhaf..balik bastan kokar nasil ki bi adam garsonla konustugu sekil seklini semalini onun nasil bi kisilik oldugunu belirliyorsa bu durumda onun ne denli sapik oldugunu belirliyor..bir de artik sen varsin deme cesareti mide bulandirici..cinsel obje sadece bakis acisi bu!
Yok. Bizdekiler genelde...Kız tanım bulamadım. İyi mi? Bizimkiler nev-i şahsına münhasır dediklerinden. Bo muymuş Derek miymiş! Kimmiş ki oIslak tişörtlü Bo Derek gibi mi oh yeah
Islak tişörtlü Bo Derek gibi mi oh yeah
Filmlerde kadinlari ciplak goruyoruz ama erkekleri gormuyoruz. Bu da bir ayrimcilik bence. Ya kadinlar da kapansin ya da.... Ust kisim sayilmaz.
Filmlerde kadinlari ciplak goruyoruz ama erkekleri gormuyoruz. Bu da bir ayrimcilik bence. Ya kadinlar da kapansin ya da.... Ust kisim sayilmaz.
Yaşlı değil mi o amca ya?Valla panpa Angelina Jolieyle olan filminde Antonia Banderasın g.tü en az 10 sahnede görünüyor...önemli olan hangi filmi izleyeceğini bilmek
Valla panpa Angelina Jolieyle olan filminde Antonia Banderasın götü en az 10 sahnede görünüyor...önemli olan hangi filmi izleyeceğini bilmek
Valla panpa Angelina Jolieyle olan filminde Antonia Banderasın götü en az 10 sahnede görünüyor...önemli olan hangi filmi izleyeceğini bilmek
Yaşlı değil mi o amca ya?
Erkek vucudu kadinlar icin cinsel olarak haz verici olabilir ama estetik olarak pek ilham verici d3gil benceBen konuda en cok kadinlarin erkek bedenini bu kadar igrenc bulmasina sasirdim, igrenc buldugunuz erkek bedenleriyle nasıl munasebet kurabiliyorsunuz?
Ayrica, insan bedeni bu arkadaslar, hani mukemmel yaratilmis falan, igggk igrenc demek yanlis olmuyor mu?
Sarı sarıııı. Kimin yarıııııBir de Sons of Anarchy dizisinde Charlie Hunnam var, aaaahh ahh
Dotunu ne yapayim . Bana on kisim lazim.
Hayir simdi bazi filmlerde kadinlarin tum bedeni gorunuyor mu gorunuyor. O acidan seettim ben.
Şöööyyyleeee yeni nesil olsun. Hem bak aklın yolu 1 de kesmedi BanderasSiz kimi isterdiniz
Ablacığım ben örnek vermiştim cıbıl herifler de var diye
Şöööyyyleeee yeni nesil olsun. Hem bak aklın yolu 1 de kesmedi BanderasSiz kimi isterdiniz
Ablacığım ben örnek vermiştim cıbıl herifler de var diye
Erkek vucudu kadinlar icin cinsel olarak haz verici olabilir ama estetik olarak pek ilham verici d3gil bence
Yok be kanka ünlülerinki değil
Dandik filmse olabilir
Şöööyyyleeee yeni nesil olsun. Hem bak aklın yolu 1 de kesmedi Banderas
Dotunu ne yapayim . Bana on kisim lazim.
Hayir simdi bazi filmlerde kadinlarin tum bedeni gorunuyor mu gorunuyor. O acidan seettim ben.
Sarı sarıııı. Kimin yarııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?