Çıplak yüzmek

Ben de yüzmüştüm. Hayatımda kendimi bu kadar özgür hissettiğim bir an olmadı.
Dünyaya çıplak geliyoruz daha sonra bulunduğumuz topluma göre giyiniyoruz.
Başka toplumlarda çıplaklık ayıp değil mesela.
Ha ben demiyorum ki çıplak gezelim, yüzelim. Bana ne kim ne giyiyorsa giysin.
Ama ben yüzdüm ve çok güzeldi. Çok özgürdü, çok dingindi.
Gökyüzünde dolunay ve yıldızlar sıcak bir deniz ve ben. İnanılmaz bir deneyimdi.
Rüya gibi.

Senin kafan karışmış :)

Valla panpa Angelina Jolieyle olan filminde Antonia Banderasın götü en az 10 sahnede görünüyor...önemli olan hangi filmi izleyeceğini bilmek

Dotunu ne yapayim . Bana on kisim lazim.

Hayir simdi bazi filmlerde kadinlarin tum bedeni gorunuyor mu gorunuyor. O acidan seettim ben.

Erkek vucudu kadinlar icin cinsel olarak haz verici olabilir ama estetik olarak pek ilham verici d3gil bence

Erkek vucudu kadinlar icin cinsel olarak haz verici olabilir ama estetik olarak pek ilham verici d3gil bence

Vücut var, vücut vaaaar panpa

Göbekli kıllı Mahmut dayının vücudu var, James Bond filminde sudan çıkan Daniel Craig vücıdu var

Truva daki Brad Pitt vücudu var, ofiste g.t büyüten mühendis meslektaşlarıöın vücudu var

Hans var, Danimarkalı var, İsveçli Norveçli var bir de bizim herifçeler var

Kesinlikle bir değil

Dotunu ne yapayim . Bana on kisim lazim.

Hayir simdi bazi filmlerde kadinlarin tum bedeni gorunuyor mu gorunuyor. O acidan seettim ben.

Ön kısım gözüken filmler de izledim bu arada son zamanlarda yeni filmlerde artık sadece kadın bedeni metalaştırılmıyor. :)

Sarı sarıııı. Kimin yarııııı

Vallahi maşallahı var abimizin malum sahnelerde ehehe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…