- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Çıplak doğmadık mı çıplak yüzsek ne olur kiSelam arkadaşlar,
bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?
Kız kafaya takıp duruyor bunu.
Bazı insanlar çıplaklığı çok doğal karşılar. Anormal düşünceler içinde olmazlar. Giyinik birinden ne kadar etkileniyorsan onlarda o kadar etkilenir.Valla ilk defa duyuyorum böyle bişey. Saçma yani niye çıplak yüzsün insanlar? Kadınlı erkekli herkes çıplak ve oranın amacı sadece yüzmek olacak :)
Çıplak doğmadık mı çıplak yüzsek ne olur ki
Bazı insanlar çıplaklığı çok doğal karşılar. Anormal düşünceler içinde olmazlar. Giyinik birinden ne kadar etkileniyorsan onlarda o kadar etkilenir.
Tvde bale izliyorduk. Erkek balet tayt giymiş dans ediyordu. Dans bitene kadar biz muhteşem dans figürlerini ve ona uyumlu müzikle mest olduk. Ama kv bu süre boyunca baletin taytına taktı kafayı, ordaki kabartıya odaklanıp, söylendi durdu!Bu tamamen algı ile ilgili bir şey. Gözün nasıl baktığı önemli olan.
Sabah sabah midem bulandı ya. Edep edep edep !
Hangi konuyu okuyacağımı size soracak değilim. Şimdi ahlak kime neye göre hiç girmeyelim o konularaKonuda tecavuz mu var, taciz mi var, ahlaksizlik mi var. Size gore normal olmayan bir durum mu. O zaman okumayin gecin.
Hangi konuyu okuyacağımı size soracak değilim. Şimdi ahlak kime neye göre hiç girmeyelim o konulara
Oyyy! Senide kaynanamın yanına alayımBaletler niye tayt giyer benim için her zaman muamma olmuştur. Hiç estetik bir görüntü değil dal d...k ortadaçok istiyorlarsa tayt giysinler ama üstlerine giydikleri nane biraz uzun tutulup ç.kleri kapatılsın mesela
Gözardı edin görmezsiniz. Siz rahatsız oluyorsunuz diye yazmaktan vazgeçecek değilim. Bende sizin mesajlarınıza bayılmıyorum, sizin mesajlarınız da bana ters.Her zaman edep edep edep temali mesajlarinizi gormek zorunda degilim . Konuyu okuyun zaten yazmayin sadece. O konuya girmeyelim cunku cikamazsiniz.
skinny dipSkinny dip yapmış abi
Zorunda değildir tabii ki
Amsterdam'da mı yaşıyorlar? Baya garip bir ruh hali eşindeki bence , yani bir insan için çığlaklık normal ise evlendikten sonra niye olmasın kiSelam arkadaşlar,
bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?
Kız kafaya takıp duruyor bunu.
Baletler niye tayt giyer benim için her zaman muamma olmuştur. Hiç estetik bir görüntü değil dal d...k ortadaçok istiyorlarsa tayt giysinler ama üstlerine giydikleri nane biraz uzun tutulup ç.kleri kapatılsın mesela
Baletler niye tayt giyer benim için her zaman muamma olmuştur. Hiç estetik bir görüntü değil dal d...k ortadaçok istiyorlarsa tayt giysinler ama üstlerine giydikleri nane biraz uzun tutulup ç.kleri kapatılsın mesela
Skinny dip yapmış abi
Zorunda değildir tabii ki
Ayy o nasıl bir yorum öleeBaletler niye tayt giyer benim için her zaman muamma olmuştur. Hiç estetik bir görüntü değil dal d...k ortadaçok istiyorlarsa tayt giysinler ama üstlerine giydikleri nane biraz uzun tutulup ç.kleri kapatılsın mesela
Ahahah sabah sabah cok guldurdunuz benYa bi adam baska bi adami ole dal d.şş.k görmekten rahatsiz olmuyorsa bence bi tuhaflik vardir ne ole be sallaya sallaya ortada gezinmeler yana yatirip guneslenmeler kulaclama yuzse ayri kelebekleme yuzse ayri hele sirt ustu dusunmek bile istemem yok yok hic bi tutar yani yok
Oyyy! Senide kaynanamın yanına alayım
Ya bi adam baska bi adami ole dal d.şş.k görmekten rahatsiz olmuyorsa bence bi tuhaflik vardir ne ole be sallaya sallaya ortada gezinmeler yana yatirip guneslenmeler kulaclama yuzse ayri kelebekleme yuzse ayri hele sirt ustu dusunmek bile istemem yok yok hic bi tutar yani yok
Vücuda yapışan; ıslak t-shirt mesela. Ciddi anlamda çirkin duruyor bence.Kıyafetle derken?
Ben konuda en cok kadinlarin erkek bedenini bu kadar igrenc bulmasina sasirdim, igrenc buldugunuz erkek bedenleriyle nasıl munasebet kurabiliyorsunuz?
Ayrica, insan bedeni bu arkadaslar, hani mukemmel yaratilmis falan, igggk igrenc demek yanlis olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?