Çıplak yüzmek

Çıplak doğmadık mı çıplak yüzsek ne olur ki
Valla ilk defa duyuyorum böyle bişey. Saçma yani niye çıplak yüzsün insanlar? Kadınlı erkekli herkes çıplak ve oranın amacı sadece yüzmek olacak :)
Bazı insanlar çıplaklığı çok doğal karşılar. Anormal düşünceler içinde olmazlar. Giyinik birinden ne kadar etkileniyorsan onlarda o kadar etkilenir.
Tvde bale izliyorduk. Erkek balet tayt giymiş dans ediyordu. Dans bitene kadar biz muhteşem dans figürlerini ve ona uyumlu müzikle mest olduk. Ama kv bu süre boyunca baletin taytına taktı kafayı, ordaki kabartıya odaklanıp, söylendi durdu! Bu tamamen algı ile ilgili bir şey. Gözün nasıl baktığı önemli olan.

Baletler niye tayt giyer benim için her zaman muamma olmuştur. Hiç estetik bir görüntü değil dal d...k ortadaçok istiyorlarsa tayt giysinler ama üstlerine giydikleri nane biraz uzun tutulup ç.kleri kapatılsın mesela

Oyyy! Senide kaynanamın yanına alayım

Her zaman edep edep edep temali mesajlarinizi gormek zorunda degilim . Konuyu okuyun zaten yazmayin sadece. O konuya girmeyelim cunku cikamazsiniz.
Gözardı edin görmezsiniz. Siz rahatsız oluyorsunuz diye yazmaktan vazgeçecek değilim. Bende sizin mesajlarınıza bayılmıyorum, sizin mesajlarınız da bana ters.

Amsterdam'da mı yaşıyorlar? Baya garip bir ruh hali eşindeki bence , yani bir insan için çığlaklık normal ise evlendikten sonra niye olmasın ki

Ya bi adam baska bi adami ole dal d.şş.k görmekten rahatsiz olmuyorsa bence bi tuhaflik vardir ne ole be sallaya sallaya ortada gezinmeler yana yatirip guneslenmeler kulaclama yuzse ayri kelebekleme yuzse ayri hele sirt ustu dusunmek bile istemem yok yok hic bi tutar yani yok

Ayy o nasıl bir yorum öleeama düşününce hakikaten biraz haklılık payı var gibi

Ya da yukarıda bir arkadaş bahsetmiş ya bakış açısı.pek bir sanatsal bakmıyoruzmu olaya ne

Ahahah sabah sabah cok guldurdunuz beni

Ben erkek bedenini kadın bedenine göre daha estetik buluyorum valla. Bence vajinanın tipi çok çirkin.

Bunu söyledim diye linç yemem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…