Çıplak yüzmek

Lütfen göbekli ve kıllı demeyelim. Onlarda can taşıyor. Yazıktır.

Ön kısım gözüken filmler de izledim bu arada son zamanlarda yeni filmlerde artık sadece kadın bedeni metalaştırılmıyor. :)

Vallahi maşallahı var abimizin malum sahnelerde ehehe.
Abinin yüzü de güzel. İşte ama tek yüz güzelliği yetmiyor.

Kiyametçilerde gelmiş konu kilit erkek vücudu güzel ve estetik bence ama ciddi bazı kadınların yazdıkları beni şaşırttı, erkelerin özel böylesi yüzerken sorun oluyor ve dalga konusu oluyorsa, kadınların kı daha beter o zaman. İki tane meme, hele de sarkık ve büyükse biri kuzeye diğeri güneye gider :)))

Ben erkek bedenini kadın bedenine göre daha estetik buluyorum valla. Bence vajinanın tipi çok çirkin.

Bunu söyledim diye linç yemem inşallah
Vajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...çirkin vajina yoktur, böceğini bulamamış üzgün vajina vardır.

Vajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...çirkin vajina yoktur, böceğini bulamamış üzgün vajina vardır.

ay bence çirkin ya böyle kat kat yani hiç estetik değil. Penis öyle değil yani karmaşık bir yapısı yok estetik duruyor bence. Ay Allahım heteroseksüel olduğumu bu kadar belli edemezdim herhalde ehehe

ay bence çirkin ya böyle kat kat yani hiç estetik değil. Penis öyle değil yani karmaşık bir yapısı yok estetik duruyor bence. Ay Allahım heteroseksüel olduğumu bu kadar belli edemezdim herhalde ehehe

Demek ki sen lez degilsin.

Vucuttaki her organin bir islevi var. Kucumsemeyelim lutfen. Organ dedim.

boyle zevkleri olan bir adamla evlenmem ben. bence o ciplak yuzulen yerden bir ea bulsun kendine cibil cibil yuzssunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…