- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Lütfen göbekli ve kıllı demeyelim. Onlarda can taşıyor. Yazıktır.Vücut var, vücut vaaaar panpa
Göbekli kıllı Mahmut dayının vücudu var, James Bond filminde sudan çıkan Daniel Craig vücıdu var
Truva daki Brad Pitt vücudu var, ofiste g.t büyüten mühendis meslektaşlarıöın vücudu var
Hans var, Danimarkalı var, İsveçli Norveçli var bir de bizim herifçeler var
Kesinlikle bir değil
Abinin yüzü de güzel. İşte ama tek yüz güzelliği yetmiyor.Ön kısım gözüken filmler de izledim bu arada son zamanlarda yeni filmlerde artık sadece kadın bedeni metalaştırılmıyor. :)
Vallahi maşallahı var abimizin malum sahnelerde ehehe.
Vajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...Ben erkek bedenini kadın bedenine göre daha estetik buluyorum valla. Bence vajinanın tipi çok çirkin.
Bunu söyledim diye linç yemem inşallah
Ya bi adam baska bi adami ole dal d.şş.k görmekten rahatsiz olmuyorsa bence bi tuhaflik vardir ne ole be sallaya sallaya ortada gezinmeler yana yatirip guneslenmeler kulaclama yuzse ayri kelebekleme yuzse ayri hele sirt ustu dusunmek bile istemem yok yok hic bi tutar yani yok
Böceğini bulamamış üzgün vajina ney kızzzzzVajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...çirkin vajina yoktur, böceğini bulamamış üzgün vajina vardır.
Böceğini bulamamış üzgün vajina ney kızzzzzVajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...çirkin vajina yoktur, böceğini bulamamış üzgün vajina vardır.
Vajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...çirkin vajina yoktur, böceğini bulamamış üzgün vajina vardır.
Böceğini bulamamış üzgün vajina ney kızzzzz
ay bence çirkin ya böyle kat kat yani hiç estetik değil. Penis öyle değil yani karmaşık bir yapısı yok estetik duruyor bence. Ay Allahım heteroseksüel olduğumu bu kadar belli edemezdim herhalde ehehe
Vajina güzel ya çiçeğe benziyor. İkiside güzel.ay bence çirkin ya böyle kat kat yani hiç estetik değil. Penis öyle değil yani karmaşık bir yapısı yok estetik duruyor bence. Ay Allahım heteroseksüel olduğumu bu kadar belli edemezdim herhalde ehehe
Biz de bu durumda karadul mu oluyoruz yani?Et yiyen çiçek gibi bir şey sanırım
Boş veeeer, uzun hikaye, eğleniyoz burda, tadını kaçırmayayım.Böceğini bulamamış üzgün vajina ney kızzzzz
Biz de bu durumda karadul mu oluyoruz yani?
Hakikaten. Mune pek hoşlanmayacak bundan sankiKara delik bence:) onlar gezegenleri yutuyor vajina ise erkekleri, garibanlar bir bulaştı mı daha iflah olmuyorlargeyikten gideceğiz :)
Selam arkadaşlar,
bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?
Kız kafaya takıp duruyor bunu.
Hakikaten. Mune pek hoşlanmayacak bundan sanki
Vajina güzel ya çiçeğe benziyor. İkiside güzel.
Heteroseksüel erkeklere göre de vajina güzel canım lafımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?