- 16 Haziran 2016
- 217
- 71
- 13
- 30
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Öyle yapıyorum ama zoruma gidiyoronunla konusmayı kesıp hayatınıza bakın bence..
Ilk o yaptı benim kilom var baya o kilodan vurunca bende boydan vurdum bu kadar basit ama yakismiyolar napim soylemesem daha mi iyi yaniKadın 155 boyunda erkek ise ondan güzel yakışıklı açık sözlü biriyim yakıştıramadım onları cat diyede söyledim hemen alındı falan bende kocan iyi efendi kaparlar dedim yakışıklı anlamında ama göz var nizam var yukarda allah var niye yalan soylim öyle...
Buraya kadar okudum ve devamını okumadım. Siz arkadaş olarak buluşmadınız mı? Size ne kadının boyundan kocasının yakışıklılığından??? Dakika 1 gol 1 ilk ayıbı siz yapmışsınız.
Ilk o yaptı benim kilom var baya o kilodan vurunca bende boydan vurdum bu kadar basit ama yakismiyolar napim soylemesem daha mi iyi yani
Terbiyesiz seviyesiz olma. SiegoYeni tanıştığım biri, bana eşin sana yakışmıyor, kaparlar dese, ağzının ortasına yapıştırırım. Çirkef ve densiz olan sensin kusura bakma. Densizliğini de açıksözlülüğün arkasına gizleme. Kadının eşine mi göz koydun naptın hayırdır?
Terbiyesiz seviyesiz olma. Siego
Soyledin ne oldu?Ilk o yaptı benim kilom var baya o kilodan vurunca bende boydan vurdum bu kadar basit ama yakismiyolar napim soylemesem daha mi iyi yani
He çok farkın kaldı di mi o kadından?Terbiyesiz seviyesiz olma. Siego
Sektir git demek dun de bi densiz dedi bunu banaSiego ne kız, seviyeli hatun
Benim zaten internet ortamında aman arkdas bulim gibi derdim yok. Mesela sizide tanıyorum çok gördüm size herhangi msj yazdım mi hayır. Yapmamda kendi istedi guvenemedim instagramda konustuk ilk durum bu yani esimle de konuştum bak böyle böyle diye esim asla kadın kavgasına karışmaz kv çok tartisirdik biz esim asla karismazdi kadın kavgası diye ama ahlaksızlık ile suçluyor beni. Dün gece ki olaylar olmaz sa kıyamet kopucaktiİstediğini söyleyen istemediği şeyleri işitirmiş. Siz söyleyince açık sözlülük oluyor karşıdaki söyleyince kıskanç öyle mi?
Yeni tanıştığınız hem de internet ortamından tanıştığınız insanlarla bir anda bu kadar samimi olmanın sonuçları normal diye düşünüyorum. İş iyice uzayıp zıvanadan çıkmadan bitirin görüşmeyi, gerçi görüşülecek bir şey de kalmamış da neyse.
Artı sizin yapayım mı diye danıştığınız şey en az onun yaptığı şey kadar aşağılık.
Sektir git demek dun de bi densiz dedi bunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?