Cirkef insandan cirkef iftira napmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biri bana eşin yakışıklı kaparlar dicek ben bunu söyleyeni iyi Bi kaparım yanlış otur sıfır

Cirkef densiz sensin desin bende susup oturum öyle mi
He yani aynı şekilde karşılık vermek zorundasınız?
S.ktir git demekle aynı ayarda mı peki?
Çok kötü bir üslubunuz var.
Ayrıca o kadın da çok haksız sayılmaz, üslubu dışında.
Gelip benim kocama da yanımda yakışıklı desen, sert bir karşılık alırdın emin ol. He ben küfretmem orası ayrı ama...

Canim kusura bakma ama kadin hakli...
Sen kadinin kocasini surekli ov sonrada kocamda gozun var diye varsayimda bulundugunda da kadini yerden yere vur...
Ben olsam ilk yakisikliymis falan dediginde cevabimi verir icim sogumadiysa sacini basini yolar oracikta eline verirdim...
Iliskimide keserdim....
Ayrica kadinin g.tunun yere yakin olmasiyla koni ne alaka onu anlayamadim ?

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım;
Kadının yerinde ben olsam ben de aynı şekilde "yanlış anlar" ve aynı tepkileri verirdim. Onun gözünden bakınca siz kocasını ayartmaya çalışan gözü dışarda bir kadın gb görünüyorsunuz.

İşin özü kimse haddini bilmemiş ve açık sözlülükle patavatsızlığı birbirine karıştırmış. Bence bu olayı burda kapatın ve bir daha iletişime geçmeyin.

Ayrıca madem hatunla bu sitede tanıştınız gelsin bakalım bir de onun ağzından dinleyelim.

Bak o bana kardeşinin kocasını gösterdi çok yakışıklı falan diye bende yok senin kocan daha iyi dedim bu kadar o ise yok gözün kör dedi herkese göre farklı biri benim kocama yakışıklı desin ben ovunurum bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…