Cirkef insandan cirkef iftira napmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Degilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dedi
Eh bunu niye konuyu yazarken belirtmedin?
Çünkü şu an uydurdun, sırf bu kadar insan sana yanlış davrandığını söylediği için hemen savunmaya geçtin.

Öncelikle şöyle söyleyeyim keşke arkadaşlık kurmasaymışsınız madem ihtiyacınız yoktu. Karşılıklı üslup hatası olduğunu düşünüyorum fakat ilk siz yakışmıyorsunuz kaparlar tarzı bir ifade kullandıysanız kusura bakmayın fakat hatayı sizde görüyorum. Her ne kadar karnınızdaki bebeğinize böyle çirkin bir dilekte bulunması mantıksız ve kötü niyetli bir yaklaşımsa sizin de birbirini sevmiş evlenmiş insanlara yakıştırmada bulunmanız çok yanlış. Görüşmeyin bundan sonra isterseniz belli ki iletişim problemi oluşmuş aranızda

O değil de 2014 ten bu yana buradayım kimse beni merak edip arkadaş olalım demedi iyi mi?
Çok kırıldım hepinize
Gel biz arkadas olalim canim :)
5 aylik ve 26 aylik oglum var evine kabul eder misin
Yahut sen gel bize tatlilar borekler doktururum senin icin hem hamileymissinde
Hamileligimde biride dusunup birsey yapmadi benim icin ... o yuzden hamile gordum mu cani ne ister yapayim diye sorarim muhakkak

''Kadın 155 boyunda erkek ise ondan güzel yakışıklı açık sözlü biriyim yakıştıramadım onları cat diyede söyledim hemen alındı falan bende kocan iyi efendi kaparlar dedim yakışıklı anlamında ama göz var nizam var yukarda allah var niye yalan soylim öyle adama öyle kadın olmaz kendi tercihleri ben fikrimi söyledim''

Arkadaşlar bu cümleden sonra, ilk o başlattı demesine inanıyor musunuz allah aşkına? uydurdu resmen

G.tu yere yakın olandan korkun ☺☺☺

benim de boyum kısa, sen şimdi bu lafı söyleyerek boyu kısa olan herkese hakaret etmiş oldun.

hadi biraz empati yapalım, senin eşin çoook yakışıklı olsaydı, sen de çok çirkin olsaydın, ve o kadın sana deseydi ki ''sen çirkinsin kocan çok yakışıklı, hiç yakışmıyorsunuz, vs''

sen bu kadın hakkında ne düşünürdün?

kadın çirkin olabilir, boyu kısa olabilir, adam sevmiş mi sevmiş, evlenmiş mi evlenmiş, sana laf mı düşer?

diyorsun ki ''kadın ilk başta benim kiloma laf etti, ben de o yüzden öyle dedim'' e onun seviyesine düşmüşsün, hatta onun seviyesinden daha da aşağı düşmüşsün, haksız durumdasın kusura bakma.

Canım konu sahibi hırs etmiş kendi kendine. Adamı çok beğenmiş belli, kendi kendine de bu çirkin nasıl böyle bir erkek bulmuş diye kendince triplere girmiş.

Ya kusura bakma söylicem ama,
Sen bu kadın kısa bu adamla ne işi var demişsin de,
Belki de senin kilonu gören de, bu adam bu şişkoyla nasıl sevişiyor diyorsa??
haddinizi bilin, inşallah kadın da gelir.
Konu bence fake ki, gelirse de vekilliğini yapmayı teklif edeceğim açıkça söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…