- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Eh bunu niye konuyu yazarken belirtmedin?Degilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dedi
İlk adım ondan geldi yani olsun onun seviyesine inmemeliydinDegilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dedi
durduk yere mi dedi?Degilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dedi
Gel biz arkadas olalim canim :)O değil de 2014 ten bu yana buradayım kimse beni merak edip arkadaş olalım demedi iyi mi?
Çok kırıldım hepinize
Aklımı okudunEh bunu niye konuyu yazarken belirtmedin?
Çünkü şu an uydurdun, sırf bu kadar insan sana yanlış davrandığını söylediği için hemen savunmaya geçtin.
Dimi etiketle onu konu sahibi onun da söz hakkı olmalı dimi?Madem karşı taraf ta buradan , keşke tek taraflı değil de , br de o bayanın ağzından dinleseydik
aynen ya sanki birbirleini stres topu olarak kullanmislarBenim anlamadığım bişey var iki kişi daha ilk görüşmesinde neden hunharca birbirine laf sokar?
G.tu yere yakın olandan korkun ☺☺☺
benim de boyum kısa, sen şimdi bu lafı söyleyerek boyu kısa olan herkese hakaret etmiş oldun.
hadi biraz empati yapalım, senin eşin çoook yakışıklı olsaydı, sen de çok çirkin olsaydın, ve o kadın sana deseydi ki ''sen çirkinsin kocan çok yakışıklı, hiç yakışmıyorsunuz, vs''
sen bu kadın hakkında ne düşünürdün?
kadın çirkin olabilir, boyu kısa olabilir, adam sevmiş mi sevmiş, evlenmiş mi evlenmiş, sana laf mı düşer?
diyorsun ki ''kadın ilk başta benim kiloma laf etti, ben de o yüzden öyle dedim'' e onun seviyesine düşmüşsün, hatta onun seviyesinden daha da aşağı düşmüşsün, haksız durumdasın kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?