- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Çok üzüldüm. Ne doğru bir karar verdiğiniz bir kez daha onaylanmış olmuş maalesef. Bence tüm telefonlardan hepsini tek tek engelleyin. Avukatınıza tüm gelişmeleri anlatın. Sizi en iyi o yönlendirir.
Artık kendini suçlama .. keşkeler geçmişte kaldı .. önüne bak ve dik durtaylor nasıl öfkelendim, canım sıkıldı anlatamam. Bende ve annemin telefonunda herkes engelli zaten, dedemi de uyarmıştık, muhatap alma, ya açma ya da çok net konuş kapat, diye.
Kararımın doğruluğundan hep emindim de, işte...
Avukatla görüştüm, o da hiçbir şekilde iletişim halinde olmamamı, istersem tekrar aramaları halinde telefon dökümleriyle ve şahit göstererek onlara da dava açabileceğimizi; mesajla, maille ulaşırlarsa saklayabileceğim, asla mesaj atmamamı vs.söyledi. Yarın tekrar görüşeceğiz, müsait değildi.
Kendime o kadar kızıyorum ki, neden bu insanlarla 4 yılımı heba ettim diye. Neden insanlıktan anlamayan bu iğrenç varlıklarla hep insanca iletişim kurup, sonuç bekledim?
Berbat bir adamla nasıl eş sıfatıyla bu kadar yaşadım. Ben de daha adamdan çocuğu hatrına bile olsa insanca davranmasını bekliyordum. Niye bu kadar ahmaklaştım bilmiyorum ki.
Ses kaydı delil değil diye biliyorum ama mutlaka avukatınıza danışın, belki bu sözlerini ispat edebilirsiniz bu şekilde. İftira attıklarını kanıtlamanın bir yolu olmalı.
Herhalde boşanırken böyle çirkinleşmeyen çok azdır. Ne yazık ki..
Biraz daha sabır edin, başka yolu yok. Siz uymayın, muhatap olmayın.
Herkesin ettiği yoluna gelir bir gün.
Çok teşekkür ederim. Geçmişte kaldı biliyorum evet ama yine biliyorum ki, tüm bu olanların ilk sorumlusu benim. Ben bu insanları bu kadar tepeme çıkarmasaydım; şu da geçsin düzelir, bunu da atlatayım geçer, şuna ses etmeyeyim de huzursuzluk çıkmasın, diye sorunları ertelemeseydim asla bu noktada olmazdım.Artık kendini suçlama .. keşkeler geçmişte kaldı .. önüne bak ve dik dur
Onu da şöyle düşünüp teselli olun o zaman.. bunları yaparak elinizden geleni yaptınız evliliğinizi kurtarmak için .. hiç olmazsa bunun in keşkeniz yok , içiniz rahatTeşekkür ederim. Geçmişte kaldı biliyorum evet ama yine biliyorum ki, tüm bu olanların ilk sorumlusu benim. Ben bu insanları bu kadar tepeme çıkarmasaydım; şu da geçsin düzelir, bunu da atlatayım geçer, şuna ses etmeyeyim de huzursuzluk çıkmasın, diye sorunları ertelemeseydim asla bu noktada olmazdım.
Ha tabi ki yine boşanırdım ama belki en başında boşanırdım.
Tövbe ya ben sinir oldum. Kız elinden geleni ardına koymaMerhaba sevgili hanımlar,
Daha önce de pek çok konu açmıştım, eşimle boşanma aşamasındayız, eşime tebligat bugün gitmiş, normalde çocukla görüşmek için gün içinde birkaç kez arar beni. Bugün direkt benimle konuşmak istediğini söyledi ve davayı geri çekmemi, anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi. Davayı geri çekmeyeceğimi ama isterse cevap dilekçesinde boşanmayı kabul ettiğini yazabileceğini söyledim. Mıy mıy edip kapattı.
Daha sonra ikinciyi aradı ve altınları istememin çirkinlik olduğunu zaten altınları aldığımı, kısacası altınları vermek istemediklerini, verecek altının olmadığını söyledi.
Tabi bu sırada kayınpederim dedemi aramış ve dedeme anneanneme beni şikayet etmiş ve hatta iftiraya gideceklerini düşündüğüm sözler söylemiş. Oğullarından on tane çocuğumuz olsa bile ayrılmayacaklarını, zaten benimle ayda bir görüştüklerini (her gün başımızdaydılar) filan söylemişler.
Esas cümleye geçiyorum, “kızınıza sorun bizi bahane etmesin, bir yıldır oğluma kadınlık mı yapmış, aynı yatakta bile yatmamış, derdi neymiş?” demiş. Bu da kayınvalidemin cümlesi zaman zaman ben oğlumla yatardım ya da oğlum gece uyanıp ağlayınca onu yanıma alırdım ve eşim salonda yatardı, kv de buna denk gelip sormuştu. Şimdi bunu bu şekilde kullanıyorlar ve imalı söylemişler.
Aradım eşimi ağzıma geleni saydım, bir daha da benim ailemden tek bir kişiyi bile aramamalarını söyledim. Eş olacak şahsiyetsiz hiçbir şey söylemedi.
Ben hep bu pisliklerden en kötüsünü bekliyordum ama bunlar da hep benim umduğumdan da beterini yaptılar.
Tabi canım sıkıldı, modum düştü. Bende hepsi engelliydi, bugün eşimi de engelledim. Bizimkilere de söyledim asla açmayın artık şu telefonları diye.
Midem bulanıyor bu insan müsveddelerinden artık.
Onu da şöyle düşünüp teselli olun o zaman.. bunları yaparak elinizden geleni yaptınız evliliğinizi kurtarmak için .. hiç olmazsa bunun in keşkeniz yok , içiniz rahat
Hayatta en kolay şey karşındakini suçlamaktır. Herkes kendini suçlayacak kadar cesur değil ne yazık ki.
Sen doğruluğundan eminsen kimseyi takma. İnsanoğlu böyledir,menfaatlerine göre davranmayınca seninle ilgili düşünceleri hemen değişiverir.
Çok çok haklısın .. İnan seni çok iyi anlıyorum , bende yaşadım çok yakın zamanda .. Çok üzüldüm yaptıklarım için , yaptıklarımın kıymeti bilinmediği için . Sonra dedim ki Allah bilsin , onlar bilmesin . Ve iyi ki yapmışım şimdi keşke şöyle mi yapsaydım dediğim hiç bir şey Yok , içim ve vicdanım rahat . Sen de İnan bunları yaşayacaksın biraz acını yaşadıktan sonra .. evet sana destek olmak istiyorum ama yalandan değil İnan , yaşanılanlardan hepsi ..Beni teselli etmek, bana destek olmak istiyorsunuz biliyorum. Çok çok teşekkür ederim ama size bu duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hani her şeyin fazlası zarar deriz ya, işte çabanın, altyan almanın da fazlası zarar oldu. İyilikten maraz doğdu sözü tam bana uyuyor. Bu iğrenç kadın hasta diye, sözde ölüyor, yatak-döşek yatıyor diye ben aylarca bu kadına neler yaptım.
Bari bunları hatırlayıp susmaz mı insan ? Madem yine bu noktada olacaktıysam neden o kadar zaman, emek, sabır ? Tüm bunları sorguluyorum ve yine suçlu ben çıkıyorum.
Arayıp hepsini tek tek sayıp sormak istiyorum ama ne fayda ? Daha önce neler sordum ve anlattım. Hangisi bir işe yaradı sanki ?
Öyle işte. Benim de elimde değil, düşünmeden edemiyorum.
Sen sana yakışanı yapmışsın İçin gayet rahat olsun arkadaşım. Kendini bu iyilikler için suçlama. Bunlar da senin karşına başka bir güzellikte çıkacak.Beni teselli etmek, bana destek olmak istiyorsunuz biliyorum. Çok çok teşekkür ederim ama size bu duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hani her şeyin fazlası zarar deriz ya, işte çabanın, altyan almanın da fazlası zarar oldu. İyilikten maraz doğdu sözü tam bana uyuyor. Bu iğrenç kadın hasta diye, sözde ölüyor, yatak-döşek yatıyor diye ben aylarca bu kadına neler yaptım.
Bari bunları hatırlayıp susmaz mı insan ? Madem yine bu noktada olacaktıysam neden o kadar zaman, emek, sabır ? Tüm bunları sorguluyorum ve yine suçlu ben çıkıyorum.
Arayıp hepsini tek tek sayıp sormak istiyorum ama ne fayda ? Daha önce neler sordum ve anlattım. Hangisi bir işe yaradı sanki ?
Öncelikle Allah sana kolaylık versin.
Seni çok zor bir süreç bekliyor, aynı şeyleri yaşamış bir bayan olarak her yerden engellemenin en doğrusu olduğunu ve asla iletişime geçmemeni, attıkları mesajları mailleri asla silmemeni, ne kadar tahrik ederlerse etsinler asla geri cevap vermemeni ve özellikle yazılı olarak asla iletişime geçmemeni tavsiye ederim (mesaj, whatsapp , mail gibi)...
Ne yazık ki böyle oluyor çirkef insanlar, benim eski eş ve ailesi de inanılmaz çirkinleşmişti...
Altınları evden çalmalar, arabamı kaçırmalar, kullanılmış nevresim takımlarını istemeler...
Bundan sonrası psikolojik savaş...
Dik ve güçlü olman gerek, Allah'a sığın, bol dua et, ben o şekilde atlattım o zor zamanları.
Ve alabildiğinin maksimumunu almaya çalış, o alacağın para ileride oğlunla kuracağın hayata temel oluşturacak.
Güzel günler yakın, tünelin ucunda ışık görünüyor merak etme...
Ve asla kendini suçlama, inan bana hayatta her şeyin bir sebebi var, Allah seni bir sonraki gelecek güzelliklere hazırlıyor.
Ben boşandıktan sonra çok mutlu oldum ve hayatım güzelleşt,.
Dilerim senin için de her şey çok çok güzel olur.
bir de bu sıkıntı zamanlarında hiç aklınızdan çıkarmayın, bu sizin sınavınız...Çok çok teşekkür ederim. Yorumunuz gerçekten beni mutlu etti.
Yazdıklarınızı zaten yapıyorum, engelleme, iletişim kurmama vs. Bugün avukat da benzerlerini söyledi. İnanın 2 ay oldu annemin yanına geleli, o kadar iyi ve mutluydum ki, bu insanlar arayana kadar.
Muhtemelen yaşadıklarınızı ben de yaşayacağım ve hatta çok daha fazlasını bekliyorum artık. Davada elimden geleni yapacağım.
Sizin şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Umarım ben de yakın zamanda toparlayıp, sizin gibi “hayatımın en güzel zamanları” diyeceğim.
Çok sağ olun.
Sen sana yakışanı yapmışsın İçin gayet rahat olsun arkadaşım. Kendini bu iyilikler için suçlama. Bunlar da senin karşına başka bir güzellikte çıkacak.
İyilikten anlamak vefa duymak da bir meziyet.
Demek ki bunlarda yok.
Çok çok haklısın .. İnan seni çok iyi anlıyorum , bende yaşadım çok yakın zamanda .. Çok üzüldüm yaptıklarım için , yaptıklarımın kıymeti bilinmediği için . Sonra dedim ki Allah bilsin , onlar bilmesin . Ve iyi ki yapmışım şimdi keşke şöyle mi yapsaydım dediğim hiç bir şey Yok , içim ve vicdanım rahat . Sen de İnan bunları yaşayacaksın biraz acını yaşadıktan sonra .. evet sana destek olmak istiyorum ama yalandan değil İnan , yaşanılanlardan hepsi ..
Amin .. hepimizin gönlüne göre olsun , gelecekte yaşayacaklarımız bugünlerin şükürleri olacakİkinize de çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben de artık sizlerin söylediği gibi düşünmeye çalışacağım. Dediğiniz gibi, Allah bilsin.
Sevgili @mantarkafa umarım siz de iyisinizdir şimdi, sizin de gönlünüze göre her şey.
bir de bu sıkıntı zamanlarında hiç aklınızdan çıkarmayın, bu sizin sınavınız...
Her sınavdan sonra Allah kat be kat mükafatlandırıyor kulunu, darda zorda bırakmıyor...
Beni teselli etmek, bana destek olmak istiyorsunuz biliyorum. Çok çok teşekkür ederim ama size bu duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hani her şeyin fazlası zarar deriz ya, işte çabanın, altyan almanın da fazlası zarar oldu. İyilikten maraz doğdu sözü tam bana uyuyor. Bu iğrenç kadın hasta diye, sözde ölüyor, yatak-döşek yatıyor diye ben aylarca bu kadına neler yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?