- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Allah yardımcınız olsun Öncelikle
Dava aşamasında hiçbirisiyle görüşmeyin
Yalan yanlış şeyler söyleyip sinirlerinizi bozup delil alabilirler
Sen olabildiğince Tüm haklarını al
Ve Geriye çekil allahlarından bulacakları günü bekleyin
Ayrı yatmanızdan neden rahatsız oluyolar pardon da? Vah vah oğlumuz sevişemiyo kafası mı bu. Bu ne aymazlık be. Allah sabır versin size inşallah çok çok yıpranmadan bitsin
atlattım ıyıyım
8 sene gectı uzerınden
5 senedir yeniden evliyim :)
darısı basınıza sıkıntı atlatma konusunda öncelikle:)
Sevgili Grill, artık arayan soran yok, çok şükür iyiyim.Hala arıyorlar mı?
Daha beteri de olabilir adam vasıfsız olunca ne yatak odası kalır ne başka birşey adamın kendine ve kendi özel hayatına saygısı yok ki...
Ben de sinirlenirdim başta şimdi hem iftiralara gülüyorum hem de devam ediyorum hayatıma. Sözle olmaz ispat lazım anca en iyi bildikleri şeyi yaparlar. Boşuna sinirlenme. Bu süreç bu şekilde kabullen kendi hayatını ya da sinirini oynatma. Degmez böylesi bir tipe.
Hayat çocuğunla çok daha güzel olacak bu günlere bakıp güleceksin emin ol...
İnsan olduklarından şüpheliyim.Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız ve desteğiniz için.
Sevgili Grill, artık arayan soran yok, çok şükür iyiyim.
Şimdi eşimin vereceği cevabı bekliyorum. Umarım insanlıktan çıkmaz.
Demiştim bu adamla asla dost gibi olma diye.Merhabalar,
Zaman zaman soran arkadaşlar için son durumu yazmak istedim.
Eşimin boşanma dilekçeme cevabı geldi ve hatta ben de karşı cevap yazdım tekrar. İğrenç, saçma sapan bir dilekçeydi. O kadar basit, öyle görgüsüzce. Adamın yazdığı tek şey ailem, evleri, açık-kapalı havuzlu, kafeli lüks site. Düşünün işte dilekçenin özeti, ailem ev verdi para verdi, her şeye hakkı var şeklindeydi. İğrendim resmen.
Altınlar konusunda şahane bir yalan söylemiş ve ben bu yalanını ispatlıyorum. Umarım hakim bundan bile anlar da, fazla uzatmaz bu işi.
2 yıl önce boşanma davası açtığımda tüm altınları alıp bozdurduğumu, kalan bir iki parçayı da bu gelişimde aldığımı yazmış. Oysa ben 2 yıl önce evi terk ettiğimde sadece oğluma doğumunda takılan çeyrek-yarım altınları almıştım. Zaten eşimle barıştıktan sonra katıldığımız bir düğün var ve tüm takılar üzerimde. Fotoğrafların tarihleri de oğlumun yaşıyla rahatlıkla tespit edilebilir. Hepsini belirttik tabi.
Dün de evde kalan (benim ve oğlumun) kıyafetlerimizi istedim. Önce tamam dedi, daha sonra, ailesine danıştığına eminim, “tamam dedim ama sonra düşündüm eşyaları gönderemem, oğlum için para gönderirim ona alırsın” yazmış. Anladım, sana izin çıkmamış, dedim. Düşünebiliyor musunuz adam bu a bile kendi iradesiyle karar veremiyor.
Bir de utanmadan boşanmak istemiyorum, davanın reddini talep ediyorum yazmış. Altınlar için uzatacak galiba.
Hepsinden nefret ediyorum ve iğreniyorum.
Kesinlikle haklıymışsınız. Geçti zaten o günler. Nasıl hak ediyorsa öyle davranacağım. Çocuk hatrı filan diyordum ama o da yok artık. Çocuğu çok düşünen adam, sürünmesi için böyle can atmaz. Adamın tek isteği beni düşürebildiği kadar zor duruma düşürmek. Üç parça kıyafetle beni mağdur edecek, gerizekalı.Demiştim bu adamla asla dost gibi olma diye.
Çünkü mayalari bozuk bunların.
Pislikler.
Afedersin ama eski eşinde ağır zeka geriliği var.Kesinlikle haklıymışsınız. Geçti zaten o günler. Nasıl hak ediyorsa öyle davranacağım. Çocuk hatrı filan diyordum ama o da yok artık. Çocuğu çok düşünen adam, sürünmesi için böyle can atmaz. Adamın tek isteği beni düşürebildiği kadar zor duruma düşürmek. Üç parça kıyafetle beni mağdur edecek, gerizekalı.
Su okuduklarima gerçekten şaşırdım yaa...Adam yuvami kurtarayim diyeceğine altınların peşinde koşuyor. Hala anne babasinin akliyla hareket edip kendini rezil ediyor.Iki parça elbiseyle muhtaç duruma düşer eve dönersin diye mi düşündü acaba ? Insan kendini bu kadarmi kücük düşürür.Yazık gerçekten. Ailesi izin vermese cocugunuda arayip sormaz bu zavallı. Canım inşallah hakkın olan altınları alırsın ama alamazsanda sakin üzülme. Sen her türlü kardasın. Bu insanlardan kurtulmak hazinelere bedel bence ☺Merhabalar,
Eşimin boşanma dilekçeme cevabı geldi ve hatta ben de karşı cevap yazdım tekrar. İğrenç, saçma sapan bir dilekçeydi. O kadar basit, öyle görgüsüzce. Adamın yazdığı tek şey ailem, evleri, açık-kapalı havuzlu, kafeli lüks site. Düşünün işte dilekçenin özeti, ailem ev verdi para verdi, her şeye hakkı var şeklindeydi. İğrendim resmen.
Altınlar konusunda şahane bir yalan söylemiş ve ben bu yalanını ispatlıyorum. Umarım hakim bundan bile anlar da, fazla uzatmaz bu işi.
2 yıl önce boşanma davası açtığımda tüm altınları alıp bozdurduğumu, kalan bir iki parçayı da bu gelişimde aldığımı yazmış. Oysa ben 2 yıl önce evi terk ettiğimde sadece oğluma doğumunda takılan çeyrek-yarım altınları almıştım. Zaten eşimle barıştıktan sonra katıldığımız bir düğün var ve tüm takılar üzerimde. Fotoğrafların tarihleri de oğlumun yaşıyla rahatlıkla tespit edilebilir. Hepsini belirttik tabi.
Dün de evde kalan (benim ve oğlumun) kıyafetlerimizi istedim. Önce tamam dedi, daha sonra, ailesine danıştığına eminim, “tamam dedim ama sonra düşündüm eşyaları gönderemem, oğlum için para gönderirim ona alırsın” yazmış. Anladım, sana izin çıkmamış, dedim. Düşünebiliyor musunuz adam bu a bile kendi iradesiyle karar veremiyor.
Bir de utanmadan boşanmak istemiyorum, davanın reddini talep ediyorum yazmış. Altınlar için uzatacak galiba.
Eve polisle gidip alsanız bütün eşyaları. Eşyasız olur mu bunun kışı var her şeyi baştan alamazsınız ki. Üzüldüm şu an ben. Allah onları bildiği gibi yapsın
Afedersin ama eski eşinde ağır zeka geriliği var.
Kesin o dilekçeleri ana babası yazdırmıştır. Eşin bu beyin yoksunluğuyla hayatını asla idame ettiremez, ana babası sayesinde nefes alıyormuş meğer.
Allah yardımcın olsun, en kazançlı şekilde çıkarsın inşallah bu işin içinden.
Gelişmeleri merak ettiğimiz doğru, lütfen yaz.
Utanmazlar.hakkin neyse al terbiyesiz insanlar onlara mi kalmış ayrı yattığın kimseyi ilgilendirmez bu kaynanalardan nefret ediyorum kendiminki dahil zaten görüşmüyorum sevimsiz çünkü.
Su okuduklarima gerçekten şaşırdım yaa...Adam yuvami kurtarayim diyeceğine altınların peşinde koşuyor. Hala anne babasinin akliyla hareket edip kendini rezil ediyor.Iki parça elbiseyle muhtaç duruma düşer eve dönersin diye mi düşündü acaba ? Insan kendini bu kadarmi kücük düşürür.Yazık gerçekten. Ailesi izin vermese cocugunuda arayip sormaz bu zavallı. Canım inşallah hakkın olan altınları alırsın ama alamazsanda sakin üzülme. Sen her türlü kardasın. Bu insanlardan kurtulmak hazinelere bedel bence ☺
Kadinlik etmek bazilarina gore s..klmek heralde.. lafa bak...o nasil bi bakis acisidir yahu. Ayni yataga girmeynce sex yapmaynca kadin olmus olmuyorsun. Sismebebek alsin kendne kadinligin alasi var onda....
iyi bayramlar canım. Eninde sonunda kurtulursun merak etme ama epey cirkinlesecekler belli. Hayır benim anlamadigim madem sen kötü bir essin, pis pasakli bir ev hanimisin boşansin o zaman. Ne diye gelip aldı seni ilk evden ayrildiginda. Yada şu anda neden işi uzatıyor. Gerçekten eşini ve ailesini anlayamıyorum hiç. Butun caba altinlari kurtarmak mi yani ?Kanunen altınlar senin hakkın bu kadar şeyi bilmiyorlar mi?Merhabalar, iyi bayramlar.
Yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim. Dün ve bugün o kadar gergindim ki, girip iki kelime yazamadım.
Dün sebepsiz yere bir mesaj at tarak sataştı bana. Benim çildirmami bekliyordu muhtemelen ama ben de hiç hakaret etmeden, hakettiği şeyleri yazdım. Onun üstüne ne iğrenç mesajlar, ne basitlikler anlatamam size. Yazdığı şeyleri okudukça şok oldum. Engelledim çıktım sonunda, çocukla iletişimimi kesti derse de, delil olsun diye saklıyorum mesajları.
Olayın özeti şöyle, ben buraya gelmeden birkaç gün önce koltuğun üzerine çay dökmüştü, duvar filan da çay olmuş tabi, benim zaten o halde ne duvarı silmek geldi aklıma ne de o enerjim vardı. Tutmuş koltuğu çekmiş, duvarın resmini çekip atmış. “Bu mu senin titizliğin?” Diye. Ütüleri parayla yaptırırmışım, duvarı silmemişim, ailesinin bana aldığı o marka çantaları hayatımda görmemişim, böyle lüks bir hayat varken daha ne istemişim, her gün etli yemek yermişim (eti hiç sevmem, kendisi de bilir, ailesinin keyfine göre pişerdi evdeki yemek bile) böyle saçma sapan, aklımın alamayacağı bir sürü şey.
Ben de saydım tabi ağzıma geleni. Senin hayatının değeri, çocuğunun değeri bir lüks site, bir pahalı çanta olabilir de, benim umurumda değil, huzur bırakmadınız diye. Herkesi kendisi gibi satılık zannediyor. Pislik adam.
Öyle işte, aşağılık, pislik birisi çıkıyor adamın içinden sürekli. Altınları alacağımı anlayınca ne yapacak, ne pislikler yapacak merak ediyorum. Daha ne kadar iğrençleşir hiç bilmiyorum.
Tek isteğim, şu pislikten ve ailesinden bir an önce kurtulmak.
Allah kurtarsın canım.Merhabalar, iyi bayramlar.
Yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim. Dün ve bugün o kadar gergindim ki, girip iki kelime yazamadım.
Dün sebepsiz yere bir mesaj at tarak sataştı bana. Benim çildirmami bekliyordu muhtemelen ama ben de hiç hakaret etmeden, hakettiği şeyleri yazdım. Onun üstüne ne iğrenç mesajlar, ne basitlikler anlatamam size. Yazdığı şeyleri okudukça şok oldum. Engelledim çıktım sonunda, çocukla iletişimimi kesti derse de, delil olsun diye saklıyorum mesajları.
Olayın özeti şöyle, ben buraya gelmeden birkaç gün önce koltuğun üzerine çay dökmüştü, duvar filan da çay olmuş tabi, benim zaten o halde ne duvarı silmek geldi aklıma ne de o enerjim vardı. Tutmuş koltuğu çekmiş, duvarın resmini çekip atmış. “Bu mu senin titizliğin?” Diye. Ütüleri parayla yaptırırmışım, duvarı silmemişim, ailesinin bana aldığı o marka çantaları hayatımda görmemişim, böyle lüks bir hayat varken daha ne istemişim, her gün etli yemek yermişim (eti hiç sevmem, kendisi de bilir, ailesinin keyfine göre pişerdi evdeki yemek bile) böyle saçma sapan, aklımın alamayacağı bir sürü şey.
Ben de saydım tabi ağzıma geleni. Senin hayatının değeri, çocuğunun değeri bir lüks site, bir pahalı çanta olabilir de, benim umurumda değil, huzur bırakmadınız diye. Herkesi kendisi gibi satılık zannediyor. Pislik adam.
Öyle işte, aşağılık, pislik birisi çıkıyor adamın içinden sürekli. Altınları alacağımı anlayınca ne yapacak, ne pislikler yapacak merak ediyorum. Daha ne kadar iğrençleşir hiç bilmiyorum.
Tek isteğim, şu pislikten ve ailesinden bir an önce kurtulmak.
iyi bayramlar canım. Eninde sonunda kurtulursun merak etme ama epey cirkinlesecekler belli. Hayır benim anlamadigim madem sen kötü bir essin, pis pasakli bir ev hanimisin boşansin o zaman. Ne diye gelip aldı seni ilk evden ayrildiginda. Yada şu anda neden işi uzatıyor. Gerçekten eşini ve ailesini anlayamıyorum hiç. Butun caba altinlari kurtarmak mi yani ?Kanunen altınlar senin hakkın bu kadar şeyi bilmiyorlar mi?
Allah kurtarsın canım.
Bunların dini imanı, canı ciğeri para.
Yazık.
Altjnlar bu kadar uzatmaya degecek kadar çok mu ? Sizin psikolojiniz acısından soruyorum. Değer mi ? Bir de calisiyormusunuz ?Merhabalar,
Bu kadar hadiseye akillanmadilarsa daha da akillanmazlar. Alsınlar bütün çocuklarını yanlarına mutlu mesut yasasınlar madem. Ama benim anlamadığım senin esin kör mü? Demekki oda sırf o imkanları kaybetmemek için ailesi ne dese boyun egiyor. Allah yardimcin olsun canım inşallah çok fazla yipranmadan atlatırsin...Artık derdi altın mi, egosu mu bilemiyorum. O bizi nasıl istemez takıntısı da var tabi. Ben nasıl olur da, öylesine zengin ve saygın bir aileyi istemem. Tabi bir de oğullarının biten ikinci evliliği, kızları boşanıyor iki çocukla yanlarında, kaynim geçen yıl nişan atti ve hepsinde taraflar tek kişiyi suçladı. Eşimin ailesini, bunu hazmedemiyorlar sanırım.
Altjnlar bu kadar uzatmaya degecek kadar çok mu ? Sizin psikolojiniz acısından soruyorum. Değer mi ? Bir de calisiyormusunuz ?
Yazık cirkef insanlarla muhattap oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?