Çirkin ayak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.555
548
Ayaklarımı çok çirkin buluyorum kızlar biliyorum var olmaları, yürüyebilmem bile çok şükretmem gereken bir şey ama bir türlü takıntımdan kurtulamıyorum.
39 bazen 40 numara giyiyorum, sadece uzun olsa neyse geniş aynı zamanda. Parmaklarım çok uzun parmaklarım zaten esas garip olan.
Bu sene bir cesaret parmak arası terlik giyicem yapıcak bir şey yok bu takıntımın üstüne gitmem gerek.
Neler önerirsiniz.. Acaba ben mi abartıyorum..

Ben de 39 giyerim ama parmaklar uzun degil. Ojesiz gezmem siz de guzel bi pedikur yaptirip oje sürün daha hoş gelir belki gözünüze.. halhal da takabilirsiniz

Ayak takıntısı bende de var. Inanın yazın ortasında çorapla geziyorum. Takıntı işte. Dedikleri gibi siz birde bakım ve ojeyi deneyin bakalım :dondurma:

Benim 40 bucuk bazen 41.ikinci parmaklarim disa dogru yamuk.Kemik te cikik.Once sukret sonra da ayagini daha cok saran sandalet giymeni tavsiye ederim.Oje vs zaten bi nebze olsun toparliyor

Oje sürmüyorum kızlar tercih etmiyorum. Sinirimi bozuyor kürek gibi cidden kemikli böyle erkek ayağı gibi. Elerim de kemikli ama ellerimi çok beğeniyorum.

Benim bir arkadasiminda ayaklari vok cirkin ama hic dert etmiyor her istedigini giyiyor hatta kendi ayaklariyla kendi dalga geciyor bence takilmayin cirkinse cirkin biri bisey derse heee cirkin ama ben mutluyum ayaciklarimla diyin gecin

Benim bir arkadasiminda ayaklari vok cirkin ama hic dert etmiyor her istedigini giyiyor hatta kendi ayaklariyla kendi dalga geciyor bence takilmayin cirkinse cirkin biri bisey derse heee cirkin ama ben mutluyum ayaciklarimla diyin gecin
O huyu zaten acil edinmem gerek.

Oje sürmüyorum kızlar tercih etmiyorum. Sinirimi bozuyor kürek gibi cidden kemikli böyle erkek ayağı gibi. Elerim de kemikli ama ellerimi çok beğeniyorum.
Oje sürmüyorsanız o zaman bakım yaptırın. Ayak takıları var onlardan kullanın... Başka çözümü yok bu işin... Siz kendinizi sevmeyi bilmiyorsunuz

Oje sürmüyorsanız o zaman bakım yaptırın. Ayak takıları var onlardan kullanın... Başka çözümü yok bu işin... Siz kendinizi sevmeyi bilmiyorsunuz
Aslında kendimi severim özgüvenim de iyidir ama ayak konusuna gelince tam barışamıyorum kendileriyle :)

Ben yazlık ayakkabıda 39 kışlık botlarda 40 giyiyorum. Misss gibi ayağım var. Beni taşıyor, sağlam e daha ne olsun ;) Rabbime şükür ya olmasaydı, dimi ama.

Kuruntu yapmamalısın.

Ben yazlık ayakkabıda 39 kışlık botlarda 40 giyiyorum. Misss gibi ayağım var. Beni taşıyor, sağlam e daha ne olsun :KK66: Rabbime şükür ya olmasaydı, dimi ama.

Kuruntu yapmamalısın.
Haklısın da insan bazen özeniyor kibar 37 numara incecik topuklu ayakkabılara. Yoksa hayatımı sarsan bir dert değil.
:KK55:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X