Çirkin ayak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) öncelikle Allah'a bin şükür sahip olduğum icin ve yürüyebiliyorum kendi işimi yapabiliyorum

Allah kimseyi birine muhtaç etmesin

Bu arada 39 giyiyorum Doğum yaparsam ilerde belki 40 olacak :) beğeniyorum Da bi derdim Yok ayaklarımla arada sinir oluyorum ama ince olduğu icin her ayakkabıyı doldurmuyor netten alışveriş yapamam ayağım içinde dönebilir :)
Erkek arkadaşımın ayakkabılarına ortak olurum hem

Bilmiyorum ama ayak takıntımda olsa da çorapla gezemem sıkıntılıyım ben :)

Ama o catlamış topuklar kadar itici şey Yok
Parmaktan ziyade veya ayak numarası dışında o daha kötü :(

Bende ayaklarimdan hoslasmam
Bilegim ince oldugu icin palet gibi duruyor
Duz taban hic yakismiyor..hele parmaklari komedi :) uvey gibiler ...ama yapacak bisey yok
Olsada yapmam gerci
Ayak neticede oynamaya gelmez

Bnm ayaklar 36- 37, modele gore gidip geliyor ama bn parmak arasi vs giymem,oje surmem, lohusa gibi 40 derece sicakta corapla gezerim.
Siz ne istiyosaniz giyin nolcak,sukur yuruyebiliyorsunuz.

Benimde bileklerim fazla iridir. Halhal takiyorum. tirnaklarima siyah kina suruyorum sende dene. Oje gibi olmasada hos duruyor.

Ayak takintisi erkeklerde var sanardim..meger kucuk ayak severlermis.. ne garip fantaziler var ya.,sukur ayaklarimiz var.,

yaa benim de oyle. ay nasil komleks yapardim nasil uzulurdum ki hala bayilmam ama giiyorum sandalet.

pedikur yaptir arada gercekten daha guzel duruyor. bakimli olsun yani.

sandaleti tek bantli yada onu cok acik secme. onu biraz kapali olsun. yada bilek kisminda tek bant degil de daha cok bant olsun ayagim ustune dogru kucuk gosterir

ucu sivri ayakkabi babet vs giyme . acik renkli ayakkabi giyme.

aslinda biliyorsindur bunlari illa yaa boylr seyler biraz kucuk gosterir.

ama aslinda en guzeli bosvermek ucu sivri giymek istiyorsan oyle giy tek bantli sandelet giy beyaz babet giy kime neee uzun yillar taktim ama yas ilerleyince biraz attim ustumden o kompleksi ;)

Bende 39 giyiyorum hatta annem kizkardesim anneannem hepimiz .. Teyzem 40 giyiyor.. Ve ben ayakkabi satisi yapiyorum internet uzerinden 39 numara siparis aliyorum surekli yani takinti yapacaginiz bir durum yok..
Alt tabani genis ayakkabilar tercih etmeyin ayaklarinizi daha kucuk gosterir.. Dusunmemeye calisin gercekten takacak birsey degil Allah baska dertler vermesin..

amaaan ayak ayaktır guzelı cırkınu mı olur bırakın bu guzellık dayatmalarını onaylamayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X