Çirkin ayak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok takıyorsanız eğer oje sürmeyi sevmeniz gerekiyor. Benim ayaklarım çok çirkin değildir. Ama ojesiz gözüme çok batıyor bazen. Ve bir arkadaşın dediği gibi saran bir sandalet tercih edin. Mesela iki şeritten oluşan biri bileğe yakın diğeri tam parmakların üstüne denk gelen kalın şeritli sandaletler. Çokta güzel oluyorlar.

Benim ayaklarım 35 öyle çirkin de değil ama sağ ayağımı sevmiyorum tövbe est. En sevdiğim ayağım sol ayağım :KK53:

:D :D İnsanlar bana garip diyorlar bir de :P

Şaka bir yana da öyle bir kitap vardı sanki sol ayağım diye neden sevmiyorsunuz :D

Çok takıyorsanız eğer oje sürmeyi sevmeniz gerekiyor. Benim ayaklarım çok çirkin değildir. Ama ojesiz gözüme çok batıyor bazen. Ve bir arkadaşın dediği gibi saran bir sandalet tercih edin. Mesela iki şeritten oluşan biri bileğe yakın diğeri tam parmakların üstüne denk gelen kalın şeritli sandaletler. Çokta güzel oluyorlar.
Kapalı olduğum için oje tercih etmiyorum ama pedikür yaptırıcam bir nebze değişir herhalde.

Benim ayaklarımda öyle muhteşem değil,7-8 sene önce bende açık ayakkabi giymezdim,çorapsız gezmezdim. Ayaklarım taraklı. Sonra bakımını yapıp,oje sürünce fena görünmediğine karar verdim,şu an açık ayakkabıda,parmak arası terlikte giyiyorum ama ufak tefek şeylere dikkat ediyorum. Sandalet alırken parmak arası olacaksa Birkenstock tarzı parmakların olduğu yere gelen parçanın kalın olanlarını tercih ediyorum,incecik ip gibi sandaletler dikkati ayağıma çekiyor. Bence ince uzun ayaklara daha çok yakışıyor.Yada tek bant alıyorum,parmakları toparlıyor. Bu sene Nomadic Republic sandalet aldım mesela kalın halatlardan yapılmış,tabanıda baya geniş,benim tombik ayaklarımda bile salaş durdu,ayaklarımı ince gösterdi.
Topukluda Tommy Hilfiger sandaletler var dolgu topuk,onlarda parmakları güzel toparlıyor. Genelde tercihim onlar oluyor.
Her ayağa her ayakkabı olmuyor. Buna dikkat ederseniz ayaklarınızla barısabilirsiniz emin olun.

Uzun ayak parmağı gerçekten çirkin ve itici duruyor. Benimde topuğum çok kuru vazelin falan sürüyorum ayak bakım kremleri falan ama tık yok çare bulamadım henüz

Haklısın da insan bazen özeniyor kibar 37 numara incecik topuklu ayakkabılara. Yoksa hayatımı sarsan bir dert değil.
:KK55:
Birgün vatandaşın bir ismi lazım değil ayakların ne büyük demişti. Evet dedim deve tabanı gibi dimi sonra o güldü.

Sonuçta bu boya göre 36 no ayakkabı giysem beni taşımaz, deve gibi kıza deve ayaklar lazım dedim. Sonuçta senin 36 giymen normal boyun da küçük dedim.

Rabbim boya göre ayak vermiş, beğenmiyor hasbam çok da fifi ;)

Kimse kimsenin ayağına bakmıyor durduk yere, sakın kafayı takma, bir de bakımlı olduktan sonra hiçbir ayak çok çirkin görünmez bence, öyle olsa bile bu senin genetiğin değiştirebileceğin bir şey değil, kimsenin umursamadığı bir organın sakın kötü düşünme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X