- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi BettyRuble
Hemen yolluyorumÖzelden yollayalım birbirimize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yolluyorumÖzelden yollayalım birbirimize![]()
Çok güzel ayaklar var ya ayakkabıyı aksesuar gibi taşıyan. :)Ben hiçbir türlü ayak sevmiyorum ya
Ne kadar estetik dursa da hoş gelmiyor hele yaz ayları pff
Hep kapalı ayakkabı giyerim
Çorap giyerim![]()
Çok güzel ayaklar var ya ayakkabıyı aksesuar gibi taşıyan. :)
Hahahahahh böylesini de ilk kez duydum :))))Benim ayaklarım 35 öyle çirkindir değil ama sağ ayağımı sevmiyorum tövbe est. En sevdiğim ayağım sol ayağım![]()
Bana da oyle geliyor nedenseBence estetik olması mümkün olmayan çirkin bir uzuv ne bileyim![]()
Hatta sol ayağımı bi yere carpınca "eyvah en sevdiğim ayağımdı" diyorumHahahahahh böylesini de ilk kez duydum :))))
Benim ayaklarım 35 öyle çirkin de değil ama sağ ayağımı sevmiyorum tövbe est. En sevdiğim ayağım sol ayağım![]()
Bana da oyle geliyor nedense
Kapalı olduğum için oje tercih etmiyorum ama pedikür yaptırıcam bir nebze değişir herhalde.Çok takıyorsanız eğer oje sürmeyi sevmeniz gerekiyor. Benim ayaklarım çok çirkin değildir. Ama ojesiz gözüme çok batıyor bazen. Ve bir arkadaşın dediği gibi saran bir sandalet tercih edin. Mesela iki şeritten oluşan biri bileğe yakın diğeri tam parmakların üstüne denk gelen kalın şeritli sandaletler. Çokta güzel oluyorlar.
Ne bileyim sol ayağım daha güzel kız sağ biraz daha tombiş galiba ya da azcık büyük mü ne tipsiz![]()
İnsanlar bana garip diyorlar bir de
Şaka bir yana da öyle bir kitap vardı sanki sol ayağım diye neden sevmiyorsunuz![]()
Birgün vatandaşın bir ismi lazım değil ayakların ne büyük demişti. Evet dedim deve tabanı gibi dimi sonra o güldü.Haklısın da insan bazen özeniyor kibar 37 numara incecik topuklu ayakkabılara. Yoksa hayatımı sarsan bir dert değil.
![]()
bende dısari cikarken hoslanmiyorum ne bileyim hoş durmuyor bence.hele ki terlik benden uzak olsunDimi benimkiler de normal 38 numara ayak ama çok sevimsiz geliyor hele yazın herkeslerin ayakları dışarıda kabus gibi nereye baksam çıplak terlikli sandaletli ayak![]()
Uzun ayak parmağı gerçekten çirkin ve itici duruyor.