Çirkin ayak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de insanlara oran cirkin buran buyuk v.s diyen insanlardan hoslanmiyorum.
Insanlar hastalik ve özurlerle bogusuyor birileri de yok burnun buyuk ayagin kaba diyor pes dogrusu

kapalıysanız zaten kapalı ayakkabı daha hoş durur. parmakları kapatan tarzda arkası açık olabilir ya da iki parmak görünecek kadar bir açıklık.
parmak arası şortla veya mini etekle en çok kapri pantolonla giyilir bence.

Kendi ayaklarım başta olmak üzere tüm ayaklardan nefret ederim.:KK34::kusmuk:
Benim ayaklarim da cok cirkin ama acik burunlu ayakkabi vs giymem. Ciplak ayak görmeye tahammülüm yok zaten beni iyi taniyan yakinlarim filan asla yanimda corapsiz gezmezler..

Bence takmayin hiç kimsenin ayağı guzek değil.. :))

kapalıysanız zaten kapalı ayakkabı daha hoş durur. parmakları kapatan tarzda arkası açık olabilir ya da iki parmak görünecek kadar bir açıklık.
parmak arası şortla veya mini etekle en çok kapri pantolonla giyilir bence.
Yok zaten çarşıda pazarda giymek için değil tatilde otelde filan giymek için aldım. Uzun elbiselerle.

Bende ayaklara takıntılı olanlardanım,ayaklarımı çirkin bulmam hatta güzel bulurum ama ona rağmen sürekli bakım yaptırırım sizde düzenli bakımlarınızla bunu halledebilirsiniz sadece tırnak değil yumuşaklığı içinde özel kremler var

Benim ayaklarim da cok cirkin ama acik burunlu ayakkabi vs giymem. Ciplak ayak görmeye tahammülüm yok zaten beni iyi taniyan yakinlarim filan asla yanimda corapsiz gezmezler..

Bu son cümleyle kendimi avutayım bari :D

Bende ayaklara takıntılı olanlardanım,ayaklarımı çirkin bulmam hatta güzel bulurum ama ona rağmen sürekli bakım yaptırırım sizde düzenli bakımlarınızla bunu halledebilirsiniz sadece tırnak değil yumuşaklığı içinde özel kremler var
Kafamın içinde büyütmüşüm bu meseleyi öyle ki pedikür için kuaföre gitsem kuaför bi şaşırıcak gibi geliyor görünce. :))

Ya yalnız değilmişim şu dünyada ayak sevmeyen tek ben değilmişim :D

Burada yazılanların aksine bence cok güzel ayaklar var ki herkesin ayağı cidden çirkin olsaydı ayak fetişistleri diye bir şey olmazdı.

Başkalarına çamur atılacağına, başkalarında güzel ayaklar olduğunu kabullenip bununla birlikte kendi ayaklarıyla barışması en güzeli.

Burada yazılanların aksine bence cok güzel ayaklar var ki herkesin ayağı cidden çirkin olsaydı ayak fetişistleri diye bir şey olmazdı.

Başkalarına çamur atılacağına, başkalarında güzel ayaklar olduğunu kabullenip bununla birlikte kendi ayaklarıyla barışması en güzeli.
Ayak sevmeyen arkadaşların yaptığı başkasına çamur atmaktan ziyade ayağı estetik olmayan bir uzuv olarak görmek :)

Ayak sevmeyen arkadaşların yaptığı başkasına çamur atmaktan ziyade ayağı estetik olmayan bir uzuv olarak görmek :)

Aynen kimsenin ayağına çamur atmak değil de genel olarak ayak fikrinden hoşlanmıyorum tabi bir şey olmasın ayaklarımıza aman önemli uzuvlar da şekli şemali ne bileyim aman neyse sustum bir de sanki kirli gibi geliyor ne bileyim tüm gün yerde açıkta falan :KK53:

Muhtemelen abartıyorsunuz kuaför falan ne ayaklar görüyor emin olun gidin rahat rahat :rapci:

Amann alt tarafi ayak bu.sürün kirmizi ojeleri .boyaninca hepsine deli divane olan fetiş köleler bile var.:süslü:

Amaaan dert ettiğiniz şeye bakın. Yol yakınken dönün bundan çünkü ben de zamanında çektim biliyorum. Ergenken ayakkabı alırken satıcı "taraklı ayağın, bu olmaz sana" demişti. Ben de alala demek ki ayaklarım çirkin en iyisi saklayayım, kendim bile görmeyeyim moduna girdim. Senelerce yazın bile çorapla gezdim.

Sonra bir gün erkek arkadaşımla fıldır fıldır gezerken ayakkabı vurdu ayağımı. Hadi gel yeni alalım, böyle mi gezicen dedi. Senin yanında alamam, çirkin çok ayaklarım diyemiyosun tabi adama. Neyse sandalet gösteriyor bana, içimden diyorum manyağa bak. En sonunda dedim "ya gösterme şunları ayaklarım çirkin, giymem" diye. Denedim ettim, aldık. Çıkınca bana "nesi çirkin ayaklarının minicikler zaten, gayet de güzeller bence" dedi. Galiba bazı şeyler insanların tabularını yıkıyor. O günden beri giyerim her çeşit ayakkabıyı. Yazın çorapla, spor ayakkabıyla gezilmez, yaz öyle geçmez cidden.

Yukarıda yazmış arkadaşlar model çok önemli. Kalın bantlı modeller ayakları daha kibar, güzel gösteriyor. Ben de yaz kış bakımını yapar, ojemi sürer öyle gezerim. İsterse en çirkin ayağı olsun dünyanın önemli olan kendini güzel hissetmen, kendini sevmen. Kimse de kimsenin ayağını görmüyor, özellikle bakmıyor yolda sokakta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X