canlarimmmmmmm sizinnle kavusmak ne güzellll

Bende yillarca corapla dolastim yaz kis sonra ne olduysa aman be moduna girdim simdi gayet o cirkin ama siyah ojeli, kirmizi ojeli ayaklarimi milletin gözüne sokuyorum

Ayrica ayakkabicilara o lanet cenelerini tutmalari icin özel egitim verilmeli. Bende annem ve nisanlimla sandalet bakarken bizimkiler parmak arasi cok hos sandaletleri almam icin israr ederken ayakkabici bu size olmaz ayaklariniz genis demistide aglaya aglaya millete günü rezil etmistim. Hatta bi ara Taylanda cindirella ayak estetigini arastirmistim...
Konuya dönersek sevgili konu sahibi iyi bi pedikür cidden fark yaratiyor. Tirnaklarin töpülenerek sekle sokulmasi ve oje o sevimsiz ayakklari cekilebilir hale getiriyor mutlaka dene. Kapaliyim oje sevmiyorum dedin. gün icerisinde bi kac defa abdest almak icin oje silmek ve sürmekden dir diye tahmin ediyorum. (bu konuda beni aydinlat lütfen cok cahilim) essence markasinin yüksek pigmentli colorbosst ojeleri var onlardan 1 kat sürmek yeterli oluyor üzerinede oje kurutucu sprey ohhh 5 dk da bitti

renkli oje sevmiyorum kafamda örtü ayagimda kirmizi oje tuhaf oluyor diye düsünüyorsanda nude renklerini siddetle tavsiye ediyorum. ojesizmis gibi ama bakimli gösteriyor elleri ayaklari.