Çirkin ayak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaaan dert ettiğiniz şeye bakın. Yol yakınken dönün bundan çünkü ben de zamanında çektim biliyorum. Ergenken ayakkabı alırken satıcı "taraklı ayağın, bu olmaz sana" demişti. Ben de alala demek ki ayaklarım çirkin en iyisi saklayayım, kendim bile görmeyeyim moduna girdim. Senelerce yazın bile çorapla gezdim.

Sonra bir gün erkek arkadaşımla fıldır fıldır gezerken ayakkabı vurdu ayağımı. Hadi gel yeni alalım, böyle mi gezicen dedi. Senin yanında alamam, çirkin çok ayaklarım diyemiyosun tabi adama. Neyse sandalet gösteriyor bana, içimden diyorum manyağa bak. En sonunda dedim "ya gösterme şunları ayaklarım çirkin, giymem" diye. Denedim ettim, aldık. Çıkınca bana "nesi çirkin ayaklarının minicikler zaten, gayet de güzeller bence" dedi. Galiba bazı şeyler insanların tabularını yıkıyor. O günden beri giyerim her çeşit ayakkabıyı. Yazın çorapla, spor ayakkabıyla gezilmez, yaz öyle geçmez cidden.

Yukarıda yazmış arkadaşlar model çok önemli. Kalın bantlı modeller ayakları daha kibar, güzel gösteriyor. Ben de yaz kış bakımını yapar, ojemi sürer öyle gezerim. İsterse en çirkin ayağı olsun dünyanın önemli olan kendini güzel hissetmen, kendini sevmen. Kimse de kimsenin ayağını görmüyor, özellikle bakmıyor yolda sokakta.
:))) Benim de nişanlım ayakkabı denerken ayağımı sevmişti de içimden deli mi ne demiştim :)))

Ayaklarımı çok çirkin buluyorum kızlar biliyorum var olmaları, yürüyebilmem bile çok şükretmem gereken bir şey ama bir türlü takıntımdan kurtulamıyorum.
39 bazen 40 numara giyiyorum, sadece uzun olsa neyse geniş aynı zamanda. Parmaklarım çok uzun parmaklarım zaten esas garip olan.
Bu sene bir cesaret parmak arası terlik giyicem yapıcak bir şey yok bu takıntımın üstüne gitmem gerek.
Neler önerirsiniz.. Acaba ben mi abartıyorum..
Aman bendim de numaram 40 :halay: ne olmuş yanı ... Takma kafana canım ne güzel işte uzun parmaklıyız. Güzel ojeni sür . Tırnak boyunu kısa tut oh mis :)

İnan bana çok güzel ve 37 numara ayağa sahip kadın çok az. Genel ayaklara dikkat ettiğimde %80 çirkin...

Neden dikkat ediyorum? Çünkü benim ayaklarımda kötü görünüyor ve taraklı istediğim ayakkabıyı giyemiyorum.
Up uzun bir ayağım yok ama etli olduğu için iri duruyor.

Yazın ayak tırnaklarımı biraz uzatıyorum törpülüyorum oje sürüyorum krem falan toparlamaya çalışıyorum. Bileğime hal hal falan takıp süslemeye çalışıyorum işte :)

Ayaklarımı çok çirkin buluyorum kızlar biliyorum var olmaları, yürüyebilmem bile çok şükretmem gereken bir şey ama bir türlü takıntımdan kurtulamıyorum.
39 bazen 40 numara giyiyorum, sadece uzun olsa neyse geniş aynı zamanda. Parmaklarım çok uzun parmaklarım zaten esas garip olan.
Bu sene bir cesaret parmak arası terlik giyicem yapıcak bir şey yok bu takıntımın üstüne gitmem gerek.
Neler önerirsiniz.. Acaba ben mi abartıyorum..
ay bi ara bend3 bunun için oturup ağladığımı bilirim :) şu an sandalet vs giydiğimde tırnaklarımın ojeli ve bakımlı olmasına özen gösteririm. Siz de öyle yapabilirsiniz bu durumu biraz toparlar.

canlarimmmmmmm sizinnle kavusmak ne güzellll:KK200:
Bende yillarca corapla dolastim yaz kis sonra ne olduysa aman be moduna girdim simdi gayet o cirkin ama siyah ojeli, kirmizi ojeli ayaklarimi milletin gözüne sokuyorum :KK48: Ayrica ayakkabicilara o lanet cenelerini tutmalari icin özel egitim verilmeli. Bende annem ve nisanlimla sandalet bakarken bizimkiler parmak arasi cok hos sandaletleri almam icin israr ederken ayakkabici bu size olmaz ayaklariniz genis demistide aglaya aglaya millete günü rezil etmistim. Hatta bi ara Taylanda cindirella ayak estetigini arastirmistim...
Konuya dönersek sevgili konu sahibi iyi bi pedikür cidden fark yaratiyor. Tirnaklarin töpülenerek sekle sokulmasi ve oje o sevimsiz ayakklari cekilebilir hale getiriyor mutlaka dene. Kapaliyim oje sevmiyorum dedin. gün icerisinde bi kac defa abdest almak icin oje silmek ve sürmekden dir diye tahmin ediyorum. (bu konuda beni aydinlat lütfen cok cahilim) essence markasinin yüksek pigmentli colorbosst ojeleri var onlardan 1 kat sürmek yeterli oluyor üzerinede oje kurutucu sprey ohhh 5 dk da bitti:halay: renkli oje sevmiyorum kafamda örtü ayagimda kirmizi oje tuhaf oluyor diye düsünüyorsanda nude renklerini siddetle tavsiye ediyorum. ojesizmis gibi ama bakimli gösteriyor elleri ayaklari.

Bakım yaptır ayaklarına,ojesiz ve pedikürsüz gezme. Ayağına yakışan terliği buldun mu tamamdır.

Mesela;
image.webp

canlarimmmmmmm sizinnle kavusmak ne güzellll:KK200:
Bende yillarca corapla dolastim yaz kis sonra ne olduysa aman be moduna girdim simdi gayet o cirkin ama siyah ojeli, kirmizi ojeli ayaklarimi milletin gözüne sokuyorum :KK48: Ayrica ayakkabicilara o lanet cenelerini tutmalari icin özel egitim verilmeli. Bende annem ve nisanlimla sandalet bakarken bizimkiler parmak arasi cok hos sandaletleri almam icin israr ederken ayakkabici bu size olmaz ayaklariniz genis demistide aglaya aglaya millete günü rezil etmistim. Hatta bi ara Taylanda cindirella ayak estetigini arastirmistim...
Konuya dönersek sevgili konu sahibi iyi bi pedikür cidden fark yaratiyor. Tirnaklarin töpülenerek sekle sokulmasi ve oje o sevimsiz ayakklari cekilebilir hale getiriyor mutlaka dene. Kapaliyim oje sevmiyorum dedin. gün icerisinde bi kac defa abdest almak icin oje silmek ve sürmekden dir diye tahmin ediyorum. (bu konuda beni aydinlat lütfen cok cahilim) essence markasinin yüksek pigmentli colorbosst ojeleri var onlardan 1 kat sürmek yeterli oluyor üzerinede oje kurutucu sprey ohhh 5 dk da bitti:halay: renkli oje sevmiyorum kafamda örtü ayagimda kirmizi oje tuhaf oluyor diye düsünüyorsanda nude renklerini siddetle tavsiye ediyorum. ojesizmis gibi ama bakimli gösteriyor elleri ayaklari.
Haha çok hoşsun. Ben de estetik olayına baktım internetten. Geniş ayaklar için çözüm serçe parmakla beraber tümden upuzun kemiğin alınmasıydı. Ayaklarıma sarılıp ağladım :KK70:
Pedikürü yaptırıcam belirgin fark olursa gelsin sandaletler :halay:

41 numara heryerinden kemik çıkan çoğu kişinin ıyyyy öyle kadın ayağı mı olur çok çirkin dediği ayaklara sahibim. Önceden ayaklarımdan çok utanır ve gizlemek için çabalardım. Şimdi ayaklarıma beni bütün gün taşıdığı için teşekkür, Allah'a da sadece bu kadar kusurla(ki bana göre kusur değil) yarattığı için şükrediyorum. Tavsiyem cesaret edin ve ayaklarınızdan utanmadan onları gösterin. Bakımlı olmaları yeterli :)

Benim 39_40 olan ayak numaram doğumdan sonra sağ ayagim 41 sol ayağım 42 olarak sabit kaldı

Tombul kalın uzun şişko bı ayağım var
Oje sürünce panda dan hallice oluyor
Ne yapayım kesip atayım mi ayak işte ne kadar güzel olabilir ki :)
Hiç ayağım çirkin diye düşünmemiştim nereden aklınıza geliyor bunlar

Bende hep kendimi tek zannetmistim
Benim ayagim guzel sayilir ama tirnaklarimin her biri farkli biri gomuk biri duz kare hepsi farkli farkli. buda beni hep mutsuz etti .
Evlendikten sonra esimin sevgisi ile brz asmaya basladim. Evde otururken bile ayagimi bi sekilde saklardim. Sanki biri aaaa tirnaklara bak dicek. Simdi en azindan evde havalandiriyorum arada gunluk sandalet giyiyorum ama hala iste kapali ayakkabi giyiyorum. Yillardir yandim kavruldum yokmu bu takintidan kurtulma yolu

Bence ayağınızdan muzderip olmak yerine başka alternatif yollara gidin çok fazla kafanıza takmayın taktıkça gözünüzde büyür çünkü.arkadaşların dediği gibi alternatif yolları deneyin.Sonuçta Allah böyle yaratmış biz kulların beğenmeme gibi bi lüksü olmamalı..

Gelinlik ayakkabm 35ti Allahtan normalde 36 giyiyorum :D şükür etmek lazım bakım yapın yeter zaten yapcak bse yok

Biri ayak mı dedi?:KK45:
Benimkilerin her biri yavru köpek kadar:KK53:ama yeni doğmuş falan değil ele avuca epey gelen koca popolu tombik yavru köpekler gibi :KK22:

Ayak yani neticede.
Bi göz , bi burun değil 365 gün açıkta kalmıyor Allahtan. Yazın bile deniz terliği/ çorabı var . İstersem yavru köpeklerimi sadece ben görebiliyorum:KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X