- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Yalnız olmadığımı bilmek de güzel :)Ayak takıntısı bende de var. Inanın yazın ortasında çorapla geziyorum. Takıntı işte. Dedikleri gibi siz birde bakım ve ojeyi deneyin bakalım
O huyu zaten acil edinmem gerek.Benim bir arkadasiminda ayaklari vok cirkin ama hic dert etmiyor her istedigini giyiyor hatta kendi ayaklariyla kendi dalga geciyor bence takilmayin cirkinse cirkin biri bisey derse heee cirkin ama ben mutluyum ayaciklarimla diyin gecin
Yalnız olmadığımı bilmek de güzel :)
Ben de çorapsız durmam misafirin yanında filan..
Oje sürmüyorsanız o zaman bakım yaptırın. Ayak takıları var onlardan kullanın... Başka çözümü yok bu işin... Siz kendinizi sevmeyi bilmiyorsunuzOje sürmüyorum kızlar tercih etmiyorum. Sinirimi bozuyor kürek gibi cidden kemikli böyle erkek ayağı gibi. Elerim de kemikli ama ellerimi çok beğeniyorum.
Aslında kendimi severim özgüvenim de iyidir ama ayak konusuna gelince tam barışamıyorum kendileriyle :)Oje sürmüyorsanız o zaman bakım yaptırın. Ayak takıları var onlardan kullanın... Başka çözümü yok bu işin... Siz kendinizi sevmeyi bilmiyorsunuz
Özelden yollayalım birbirimizeAyaklarınızı merak ettim benimkiler kadar tipsiz değildir eminim
Bişey olmaz, o kadar kusur kadı kızında da olur derler... Ayak takılarını bir düşününAslında kendimi severim özgüvenim de iyidir ama ayak konusuna gelince tam barışamıyorum kendileriyle :)
Haklısın da insan bazen özeniyor kibar 37 numara incecik topuklu ayakkabılara. Yoksa hayatımı sarsan bir dert değil.Ben yazlık ayakkabıda 39 kışlık botlarda 40 giyiyorum. Misss gibi ayağım var. Beni taşıyor, sağlam e daha ne olsunRabbime şükür ya olmasaydı, dimi ama.
Kuruntu yapmamalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?