- Konu Sahibi BettyRuble
-
Yahu ben hiç görmedim uzun parmak. Hakikaten çok mu çirkin?
Kapalı olduğum için oje tercih etmiyorum ama pedikür yaptırıcam bir nebze değişir herhalde.
Yok zaten çarşıda pazarda giymek için değil tatilde otelde filan giymek için aldım. Uzun elbiselerle.kapalıysanız zaten kapalı ayakkabı daha hoş durur. parmakları kapatan tarzda arkası açık olabilir ya da iki parmak görünecek kadar bir açıklık.
parmak arası şortla veya mini etekle en çok kapri pantolonla giyilir bence.
Bu son cümleyle kendimi avutayım bariKendi ayaklarım başta olmak üzere tüm ayaklardan nefret ederim.
Benim ayaklarim da cok cirkin ama acik burunlu ayakkabi vs giymem. Ciplak ayak görmeye tahammülüm yok zaten beni iyi taniyan yakinlarim filan asla yanimda corapsiz gezmezler..
Bence takmayin hiç kimsenin ayağı guzek değil.. :))
Kafamın içinde büyütmüşüm bu meseleyi öyle ki pedikür için kuaföre gitsem kuaför bi şaşırıcak gibi geliyor görünce. :))Bende ayaklara takıntılı olanlardanım,ayaklarımı çirkin bulmam hatta güzel bulurum ama ona rağmen sürekli bakım yaptırırım sizde düzenli bakımlarınızla bunu halledebilirsiniz sadece tırnak değil yumuşaklığı içinde özel kremler var
tatilde giy bacım :)Yok zaten çarşıda pazarda giymek için değil tatilde otelde filan giymek için aldım. Uzun elbiselerle.
Di mitatilde giy bacım :)
tatilde benim çirkin ayağıma sıra gelene kadar ohhoooo :)
Kendi ayaklarım başta olmak üzere tüm ayaklardan nefret ederim.
Benim ayaklarim da cok cirkin ama acik burunlu ayakkabi vs giymem. Ciplak ayak görmeye tahammülüm yok zaten beni iyi taniyan yakinlarim filan asla yanimda corapsiz gezmezler..
Bence takmayin hiç kimsenin ayağı guzek değil.. :))
Aynı fikirdw olduğumuza cok sevindim..Ya yalnız değilmişim şu dünyada ayak sevmeyen tek ben değilmişim
Ayak sevmeyen arkadaşların yaptığı başkasına çamur atmaktan ziyade ayağı estetik olmayan bir uzuv olarak görmek :)Burada yazılanların aksine bence cok güzel ayaklar var ki herkesin ayağı cidden çirkin olsaydı ayak fetişistleri diye bir şey olmazdı.
Başkalarına çamur atılacağına, başkalarında güzel ayaklar olduğunu kabullenip bununla birlikte kendi ayaklarıyla barışması en güzeli.
Ayak sevmeyen arkadaşların yaptığı başkasına çamur atmaktan ziyade ayağı estetik olmayan bir uzuv olarak görmek :)
Ayak sevmeyen arkadaşların yaptığı başkasına çamur atmaktan ziyade ayağı estetik olmayan bir uzuv olarak görmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?