• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin bir kadın birini tavlamak için ne yapmalı?

Hıh buyur işte nasıl özguvenlı olayım kı bu yorumdan sonra
Arkadaşım sen kendin ben çirkinim de çirkinim diye tuttutuyorsun. Ben de ona göre yorum yapıyorum. "Aaa yapma amaa, eminim çok güzelsindir" mi demem lazım? Sen öyle diyorsan öyledir, seni aksine mi inandırmam lazım, seni görmüşlüğüm bile yokken. Senin verdiğin malzemeye göre yorum yapıyorum, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum. Sende feci şekilde özgüven sorunun var bence. Güzelliğini, tavlamasını bırak, bu sorunun üzerine git. Kökten çözüm bu.

Iyi hulya rın ve guzel ahlakına bence bunlar güzellikte daha önemli. ..
bi kız amerikada zengin bir ekonomist mail atar zengin biriyle evlenmek istiyorum bunun hakkında bilgi almak ister
adamın yanıtı şu olur
sen bir adamı parası bitince bırakacaktır tek hedefin bu böyle oluncada senin güzelliğin bitene kadar adamlar yanında olacaktır
biz iyi huylu iyi ahlaklı kadınları es seçeriz
yani güzellik bitiyor
anlaşılma önemli tip takılan şekilci erkeklerden uzak durmalı ...

Bence cirkinligin bi onemi yok, erkeklerin cogu vucuda ve isveye cilveye bakiyor. Mesela cok cok guzel olsaniz bile soguk ve sessizseniz maalesef erkeklerin ilgisini cekemiyorsunuz. Benim cevremde gordugum bu. Cok asiri guzel ve cekici olmak da iyi degil aslinda. Mesela cok kiskanc olanlar evlencegi kadinin cok guzel olmasini da istemiyorlar var boyleleri yani.

Çikin bir erkek tavla...
Şaka bir yana,eşimin benden önce iki tane kız arkadaşı olmuş ve çok güzel bakımlı havalı kızlar. Eşim de boylu kaslı yakışıklı biridir.
Ben onlara göre vasat kalıyorum.
Ama onları değil beni seçti.:KK66:

Son düzenleme:
Arkadaşım sen kendin ben çirkinim de çirkinim diye tuttutuyorsun. Ben de ona göre yorum yapıyorum. "Aaa yapma amaa, eminim çok güzelsindir" mi demem lazım? Sen öyle diyorsan öyledir, seni aksine mi inandırmam lazım, seni görmüşlüğüm bile yokken. Senin verdiğin malzemeye göre yorum yapıyorum, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum. Sende feci şekilde özgüven sorunun var bence. Güzelliğini, tavlamasını bırak, bu sorunun üzerine git. Kökten çözüm bu.
Yanlış anladın sanırım.çirkinlerde tavlamak bile güzel durmuyo yazışına dedim ben.bana niye güzelsin diyesin ne al ka

Bence cirkinligin bi onemi yok, erkeklerin cogu vucuda ve isveye cilveye bakiyor. Mesela cok cok guzel olsaniz bile soguk ve sessizseniz maalesef erkeklerin ilgisini cekemiyorsunuz. Benim cevremde gordugum bu. Cok asiri guzel ve cekici olmak da iyi degil aslinda. Mesela cok kiskanc olanlar evlencegi kadinin cok guzel olmasini da istemiyorlar var boyleleri yani.
Ya o da yok

Çikin bir erkek tavla...
Şaka bir yana,eşimin benden önce iki tane kız arkadaşı olmuş ve çok güzel bakımlı havalı kızlar. Eşim de boylu kaslı yakışıklı biridir.
Ben onlara göre vasat kalıyorum.
Ama onları değil beni seçti.:KK66:
Çirkin çirkin zaten

Çirkin çirkin zaten

O zaman işin çok kolay, bakımlı ol süslen biraz, güzel taraflarını ön plana çıkart.
Arkadaş olarak takıl önce. Ortak noktalarınızı gittiği mekanları öğren selamlaş
Gizemli ve kadınsı bir havan olsun. :)
Biraz da şans işi ama onun bir kere dikkatini çektin mi gerisi çorap söküğü

O zaman işin çok kolay, bakımlı ol süslen biraz, güzel taraflarını ön plana çıkart.
Arkadaş olarak takıl önce. Ortak noktalarınızı gittiği mekanları öğren selamlaş
Gizemli ve kadınsı bir havan olsun. :)
Biraz da şans işi ama onun bir kere dikkatini çektin mi gerisi çorap söküğü
Hım bakalım bakalım

Yanlış anladın sanırım.çirkinlerde tavlamak bile güzel durmuyo yazışına dedim ben.bana niye güzelsin diyesin ne al ka
Evet öyle düşünüyorum, doğrudur. Çirkinin tavlamak için birinin üzerine gitmesi, güzel birinin gitmesinden daha farklı bana göre.
Sana tavsiye de verdim nitekim. Bakımlı ol dedim, her ne kadar başka yorumcu dediğinde kabul etmesen de, tanışmak için adım at bari dedim. E bunlar yoksa ne yapabilirsin zaten. Bir kere sen bu özgüvensiz hallerinle kimseyi tavlayamazsın ki en başta. Bunun da üzerine git dedim.

Cilveli olmayan ya da hadi şuna genel anlamda "kendi yağında kavrulan" bir kadın kafasına birini taktığı zaman ya da birinden hoşlandığı ve onu etkilemek istediği zaman öyle bir kadınlaşıyor ki... Bilemiyorum spontane gelişmek mi denir buna? Lazım olan tek şey hoşlanılan birinin olması ve o kişiyi etkileme isteği. Gerisi geliyor bence.

Back
X