- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
- Konu Sahibi Dindirella
önce kendine bir güvenecek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım sen kendin ben çirkinim de çirkinim diye tuttutuyorsun. Ben de ona göre yorum yapıyorum. "Aaa yapma amaa, eminim çok güzelsindir" mi demem lazım? Sen öyle diyorsan öyledir, seni aksine mi inandırmam lazım, seni görmüşlüğüm bile yokken. Senin verdiğin malzemeye göre yorum yapıyorum, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum. Sende feci şekilde özgüven sorunun var bence. Güzelliğini, tavlamasını bırak, bu sorunun üzerine git. Kökten çözüm bu.Hıh buyur işte nasıl özguvenlı olayım kı bu yorumdan sonra
Yanlış anladın sanırım.çirkinlerde tavlamak bile güzel durmuyo yazışına dedim ben.bana niye güzelsin diyesin ne al kaArkadaşım sen kendin ben çirkinim de çirkinim diye tuttutuyorsun. Ben de ona göre yorum yapıyorum. "Aaa yapma amaa, eminim çok güzelsindir" mi demem lazım? Sen öyle diyorsan öyledir, seni aksine mi inandırmam lazım, seni görmüşlüğüm bile yokken. Senin verdiğin malzemeye göre yorum yapıyorum, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum. Sende feci şekilde özgüven sorunun var bence. Güzelliğini, tavlamasını bırak, bu sorunun üzerine git. Kökten çözüm bu.
Ya o da yokBence cirkinligin bi onemi yok, erkeklerin cogu vucuda ve isveye cilveye bakiyor. Mesela cok cok guzel olsaniz bile soguk ve sessizseniz maalesef erkeklerin ilgisini cekemiyorsunuz. Benim cevremde gordugum bu. Cok asiri guzel ve cekici olmak da iyi degil aslinda. Mesela cok kiskanc olanlar evlencegi kadinin cok guzel olmasini da istemiyorlar var boyleleri yani.
Çok çekingenim çoook normalde değilim de adamdan hoşlanıyosam çok korkuyımönce kendine bir güvenecek :)
Çirkin çirkin zatenÇikin bir erkek tavla...
Şaka bir yana,eşimin benden önce iki tane kız arkadaşı olmuş ve çok güzel bakımlı havalı kızlar. Eşim de boylu kaslı yakışıklı biridir.
Ben onlara göre vasat kalıyorum.
Ama onları değil beni seçti.![]()
Değildir umarım
Önce onu öğrenmeye çalış, belki basi bağlıdır![]()
Çirkin çirkin zaten
Hım bakalım bakalımO zaman işin çok kolay, bakımlı ol süslen biraz, güzel taraflarını ön plana çıkart.
Arkadaş olarak takıl önce. Ortak noktalarınızı gittiği mekanları öğren selamlaş
Gizemli ve kadınsı bir havan olsun. :)
Biraz da şans işi ama onun bir kere dikkatini çektin mi gerisi çorap söküğü
Sadece burada yazdım ki onu normalde konuşmuyorum
Bikaç saat daha geçsin hala iticiyse bunu ayrı bir başlıkta tartışalım bariHala itici...
Bikaç saat daha geçsin hala iticiyse bunu ayrı bir başlıkta tartışalım bari![]()
Evet öyle düşünüyorum, doğrudur. Çirkinin tavlamak için birinin üzerine gitmesi, güzel birinin gitmesinden daha farklı bana göre.Yanlış anladın sanırım.çirkinlerde tavlamak bile güzel durmuyo yazışına dedim ben.bana niye güzelsin diyesin ne al ka
Hangi konu istiyore yazmam mıBence sizin sorununuz cirkinlik degil. Bu konu uzerine yogunlasin bence. Cozumu cok yanlis noktada ariyorsunuz.