çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

garip ama bizi yanyana görenler sen ondan daha güzelsin derler,o sana göre daha yaşlı sen daha güüzelsin derler ama bana aşkımdan mıdır nedir çooook yakışıklı gelir ki zaten bencede öyle.bizi yakıştırmayanlar halt etmiş :dilcikar:

Benim ki çok yakışıklı boylu poslu herkes çok begeniyo şanslısın diyo da ne oluyo... şımarık ukalanın teki.. Içi güzel olsun içi....

insan sevdiğini bu kelimeyi konduramaz aslında...
mutlaka sizi çeken güzelliklerle doludur ki ,yanınızda...
illa yok benimkinin tipi kayık ,çikin diyebiliyorsanız da,

sabredin arkadaşlar ,zamanla gözünüz alışacaktır..

ya etrafdakıler ne dusunurse dusunsun ben sevıyormuyum bıtmıstır o bunu demıs sunu demıs umrumda olmaz

ınsanlarıda cırkın guzel dıye yargılamam

bırının bana yapmasını ıstemem baskasınada oyle bakmam

sana katılıyorum. hem dış görünüş önemli değil.iç güzelliği önemli. benim aşkım çook yakışıklı ama ben yakışıklı olsun şu olsun gözü mavi olsun falan diye aramadım. sevdim ve ömrümün sonuna kadar aşkımlayım inş.allah nasip ederse. çirkinmiş güzelmiş bunlar boş şeyler.

kadınlar aşık oldukları erkekleri beğenirler diye düşünüyorum. . benim şimdiye kadar erkek arkadaşlarımı kız arkadaşlarım beğenmemişlerdir. ama hiç de umrumda olmaz ben beğendikten sonra. .şimdi de çok aşığım:kedi: ama kesinlikle çok yakışıklı. .dediğim gibi öle olmasa da olurdu hiç önemli değil. bunu başka bi yerde de yazdım az önce ama burası tam yeri olucak sanırım
Aslında bu denli güzel kokmaz hiç bir karanfil,
Onda seni kokladığımdan bunca güzel.
Aslında bu denli güzel olmaz hiç bir Sarıyer,
Orda seni öptüğümden bunca güzel.
Aslında bunca güzel olmaz hiç bir dünya,
Seni sevdiğim için dünya da böyle güzel.
Aslında bu denli deli değildim sor kime istersen,
Sevince seni delilik bile bak ne güzel.
Aslında sen dünya güzeli değilsin,
Sevdiğim için dünyada tek güzelsin
aziz nesin

benim sevgilim yakışıklıdır. o konuda bi sorunum yok. Şeniz
ama daha önce benden kısa bi sevgilim olmuştu. o da hoş çocuktu ama boyu kısaydı işte.
üsteli bn 1.60 falanım yani düşünün.
hiç takmamıştım ama ark.lar hep diodu yakışıyo mu yanina die.
umursamadım ama tartışıp ayrılma noktasına gelince, amaaan zaten kısaydı boşver, die düşünmüştüm.

topuklu ayakkabılarımı düşününce çok da zor olmamıştı.

Kızlar kusura bakmayın ama bence sevgilim/eşim çirkin diyen bayanlarıda bir görmek gerek onlar ne kadar güzel.

İnsan birini sevse bile cirkin bulabilir , ben böyle düşünüyorum.

Ama ne yalan söyleyim simdi , benim sevgilim cok cok yakişikli ..
Onu izlemeye doyamiyorum .. Bizi cok yakiştirirlar zaten...
Gülüşü , bakişi , dudakları ......
Her haliyle süper ötesi eşşek kaydirigubbakcemile3

Ya cok özlediiim askimi mafoldumben
Onun o güzel ve huzur veren yüzünü görememek cok üzücüüü senağlama

Şafak 47

İnsan sevdiğine nasıl çirkin sıfatını yakıştırır yahu? Bana göre asıl "çirkin" olan bu. Bir insanın bir insana çirkin diyebilmesi için Allahtan korkmaması lazım. Allah'ın yarattığı, ruh verdiği vücuda sizler nasıl çirkin dersiniz... Allah yaratmış o kaşı, burnu, gözü, ağzı... Biz kulları olarak kim oluyoruz da çirkin diyebilme hakkı bulabiliyoruz kendimizde. Kızlar kusura bakmayın ama cesaretinize hayran kaldım(!)

düşündüklerimi dile getirmişsin canım çok teşekkürler...

çirkin dediğiniz burnu,kaşı,gözü,boyu posu,en basiti bir saç telini bile yaratmaktan aciz kullarken allahın yarattığına dil uzatmak...

pess diyorum...umarım birgün biryerlerde kendinizle ilgili aynı şeyleri duymassınız...ama yok yok duymassınız mükemmelsiniz siz...

Allah iyiliginizi versin kizlar yahu kaydirigubbakcemile3

mecnuna demisler leylanin nesini sevdin kara kuru bisey

oda 'siz ona benim baktigim gözle bakamazsiniz' demis yerimseniben

canımm katılıyorum sannaaa çok güzel yazmıssınnnn.....alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…