çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

Yıllar önce Kadir ınanır'a tıpatıp benzeyen, boylu poslu bir sevgilim vardı. Güzel erkek olmanın dışında ahım şahım, beni kendine bağlayacak hiçbir özelliği yoktu. Sonra, herkesin çirkin bulduğu ama deli fişek biriyle çıkmaya başladım. Adamın hayatına bir girdim bir daha çıkamadım.

tip olrak mı çirkin huy olarak mı?
hmm ben şanslıyım sanırım ikiside orta derecede...
çok iyi olmasını istemezdim zaten nazar deger allah korusun:)

o değilde sen adamı öv öv sonundada acaba soğurmuyum de:bbo:ne perhiz ne lahana:1closedeyes:
soğuyacağına ihtimal veriyosan,oda sırf bu yüzden(yani adam çikin die)o zaman kendine yakışıklı bi sevgili bulsaydın hiç bu ihtimalleri göz önüne almazdın mutlu mesut yaşardın..o zamanda herkez sevgilime bakıyo yardımm die konu açardın:hulya:

belki çok kötü bir düşünce ama ben eşimi başkaları çirkin bulsaydı soğurdum gibime geliyor.beni eleştirebilirsiniz ama ne yapayım benim düşüncem böyle.benim eşim çok yakışıklıdır.zaten bu zamana kadar kim görse aynı şeyi söyledi.nerden buldun bu yakışıklıyı gibi cümleleri çok duydum.biraz geç evlendim(28 yaşımda)durdun durdun turnayı gözünden vurdun gibi laflarıda çok duydum ama tabii bu lafları eşimi dış görünüşünden bilenlerden duydum.yani huyunu gören bazıları seviyor bazıları sevmiyor.çünkü eşim biraz çekingendir,ilk tanışma ortamlarında pek konuşkan değildir ve ben bu konudada takdir almayı isterdim.yani kocan ne kadar sempatik gibi cümleleride duymak isterdim.başka insanların fikrine bu kadar önemsiyorum diye beni eleştiri bombardımanına tutmayınnda.

keske bizi yakıstırmasalardı, ne kadar tezatsınız deselerdi ama ADAM olsaydı.:)

dıs görünüs gerçekten hic bisey. bana 2 yıl kadar önce deselerdi. uyumlu olmalı yanıma yakıssın cart curt derdim.

ama anladım ki hersey görünüsle benzemiyor. kocaman yürek, sağlam karakater.. karsıma umarım cıkar.

mutluluğun anahtarı içte saklı :)

Evet bu da doğru iç güzellik olmadıktan sonra dış güzellik de anlamını yitiriyor gözümüzde çirkinleştiriyor o insanı. Sadece erkekler için de değil tüm güzel insanlar için geçerli bu.

Kocasınatapıyo ben de maşallah diyorum. Taptığı erkekle beraber olmak her kadına nasip olmaz. Çoookk şanslısın Allah bozmasın.

ben de resimlerini göstereceğim zaman yakışıklı çıktığı resimleri gösteriyorum. ama bensiz gezerken çirkin olmasını istiyorum böylece kimse bakmaz :)))

bana da hep sen bunla nasıl evlendin
sen daha yakışıklı birilerini bulabilirdin filan gibi sacma sapan laflar ediyolar bence cok yanlış ve sacma bu sözler
gönül sevdiğini güzel görür bu sözler kalp kırmaktan baska işe yaramaz

insan önce dış görünüşe bakıyor sonrasını düşünemiyor benim eşim çok yakışıklı bende çok güzelim gören her kes bize hayran oluyor ama biz çok mutsuzuz kendi yakışıklı ama huyu çirkin ve artık eşimi dünyanın en çirkini gibi görüyorum muhtemelen oda beni eğer nişanlının huyu güzelse kendide güzelleşir senin gözünde boş ver sen dışardaki gözleri başkalarına ne yani

bence 21-25 arasında evlendiğinizde çirkin adam sonraki yaşlarda acaip karizmatik oluyor

o çok yakışıklı dedikleriniz yaşlandığındada ya göbekli yada kel olarak ortaya çıkıyor

alırken çirkin makbul ileri yaşına saklıyor yakışıklılığını
:roflol:

:) komik başlık cidden..
insana sevdiği güzel gelir kim ne derse desin. ama çirki olduğunu kabul edebilmekte bir erdemdir. dış görünüş ilk başta önemli bir faktördür. ancak zamanla karakteri onun önüne geçer. gel gör ki dışardan insanların ay çok yakışmışsınız, ne kadar yakışıklı eşin gibi yorumları insanın hoşuna gitmiyor da değildir..

Olabilir herşey insanlar için,herkes yakışıklı sevse çirkinlere yazık zaten
Benim böyle birşey düşünmem mümkün değil bizim ikiz kardeş olduğumuzu sananlar bile oldu enteresan bir şekilde.Bence hiç benzemiyoruz ama benzetiyolar.
Kısaca benim eşim dünya yakışıklısıdır!

bende de var o mesele yaa :kedi:

yanlıs anlasılmasın asla ama yıllardır her gorenın cok begendıgı begenısını ıfade ettıgı bırıyım.erkek arkadasımda cok begenır benı.ama ben onu yakısıklı bulmuyor tmm cok sevıyorum ama ortada da bı gercek var yani.. bu yuzden asla onu bırakcak deılım bıraz zayıflasa belkı yakısıklı olur yani umarım yanında cırkın kız olan yakısıklı erkeklere acımısımdır hep yada cırkın erkekle olan guzel kızlara ondan başıma geldi zahar

Çok güzel açıklamışsın gerçekten de. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…